- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi tiger1200 le, f900gs le gidin bakalım gidebiliyo musun boyle ?! ne motor be!
niye gidilmesin ki onların da gaz kolu ve tekerlekleri var?
hadi tiger1200 le, f900gs le gidin bakalım gidebiliyo musun boyle ?! ne motor be!
Yeni Duke için bir tuning yapmışlar piyasa ihtiyaçlarına göre üff.Halen sınıfındaki en güçlü en sağlam bloklardan biri LC8.
Aslında daha karmaşık ve tasarımı / bakımı vs. daha zahmetli ama V motorun da başka bir çekiciliği var yahu.Afrika Twin'i bu kadar başarılı meşhur yapan hikayeyi kısaca yazayım.
NXR750, Honda'nın dakar rally'si için ürettiği ve birçok yarış kazanan motoru. Bu kadar başarılı bir motor bloğunu niye piyasaya da satmayalım demişler ve Afrika Twin'i çıkarmışlar. Ama yenisi ne yazıkki V motorda kalamadı.. Yenisini sevmeyenler bu yüzden sevmiyor genelde.
Diğer taraftan dakar rally'sini domine eden bir motor daha var ki oda KTM 950 Rally. Yine bir V motor bloğu... O kadar güçlü iyi bir paket ki, rakiplerine hiç şans vermiyor. Dakar yönetimi de kuralları değiştirmek zorunda kalıyor. KTM de Honda gibi piyasaya satıyor bu motoru, 950 Adventure sonrasında 990 Adventure. Honda'nın aksine V motor bloğunu değiştirmiyor geliştiriyor. Başlıkta yazan 1390 Adventure halen aynı motor bloğunun üstüne geliştirilmiş bir motor. Halen sınıfındaki en güçlü en sağlam bloklardan biri LC8.
Yeni Duke için bir tuning yapmışlar piyasa ihtiyaçlarına göre üff.
Muzo 5 oy geride kalmışsın?
Eski ve yeni Şile yolunu avucumun içi gibi bilmemin verdiği güvenle şu sahneyi belki her hafta yaşıyorumO degil de bence listeye vespa da eklenmeliatnin kicindan ayrilmiyor
böyle yolda AT'a xmax ile de yetişirim.O degil de bence listeye vespa da eklenmeliatnin kicindan ayrilmiyor
Hızlı dönen birinin peşine takılıp çizgisini takip edince o korkuyu atarsın yani 10-15 dk limitlerini zorlarsan artık yeni limitlerin olurböyle yolda AT'a xmax ile de yetişirim.Ama vstrom ile garanti veremiyorum. vstrom alıp bir sezon önce parasızlıktan sonra vakit bulamamaktan dandik lastiklerle sürünce içimde bir korku kaldı viraj yapamıyorum.
Vespa vespa, digerlerine 1 m tl vermeye gerek yok. Sehir icinde de cok daha rahat hem.Tamamda biz şimdi ne alacağız?
Videodaki afrikayı artçılı gördüm. Vespa bal yapmayan arı gibi, çok ses var ama icraat yok.Vespa vespa, digerlerine 1 m tl vermeye gerek yok. Sehir icinde de cok daha rahat hem.
Videodaki afrikayı artçılı gördüm. Vespa bal yapmayan arı gibi, çok ses var ama icraat yok.
skuterleri hor görmüyorum. Ben de skuter severim ama abilerine kafa tutmaya çalışması tuhaf.o kadar kucumseme, 250 ve 300lukleri wizt diyince 100u goruyor, 130a da rahat cikiyor. Tabi ari kardeslerimiz cevikler ama buyuk kuslarla da yarisamamalari normal. Scooterleri hor gormeyelim lutfen
![]()
E basarili da olmusskuterleri hor görmüyorum. Ben de skuter severim ama abilerine kafa tutmaya çalışması tuhaf.
Körler sağırlar birbirini ağırlar.Hor görmeyin garibi.