Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

1.2-1.4 milyona hangisi alınmalı

• Honda Africa Twin ADV SE

Oy: 36 38.7%
  • Triumph Tiger 1200 Rally Pro

Oy: 41 44.1%
  • BMW F900GS ADV (dgsdgsf)

Oy: 7 7.5%
  • KTM 1390 ADV

Oy: 9 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    93
Motosikleti
cbf 150
Yandan tenereye benziyor, 500 bin lira alınırmı alınır ama 200 bin zarar edilir. Muzo alırmı?

almaz adam hondayla sözleşme imzalamış sanki

Yandan tenereye benziyor, 500 bin lira alınırmı alınır ama 200 bin zarar edilir. Muzo alırmı?

almaz adam hondayla sözleşme imzalamış sanki

Türkiyede alınacak 3 marka var: BMW, Honda, Yamaha

tuzu aşırı kuru tipler fantastik işlere elbet girebilir, onlar muaf.

Suzuki bile alınmaz.

Vstrom 1000 DE mesela.Yurtdışı fiyatlara göre Honda Africa twin den 150.000 TL pahalıya satıyor. Ama bizim vstrocular bunları hiç konuşmaz, kazıklayan hep Honda dır onlara gore.

Fakat Honda büyük rahatlık yaaaa.kafa oyle boyle rahat değil. Ölümsüz motor kullanmak büyük zevk vallahi

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Herkes rallilerde isteği motoru kullanabilir. Önemli olan kazanıp kazanmadıkları.
Avrupa'da ve Amerika'da çok ciddi bir ralli kitlesi var. Herkes takım sporcusu v.s. değil. E herkes de kazanamayacağına göre...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Herkes rallilerde isteği motoru kullanabilir. Önemli olan kazanıp kazanmadıkları.
nuqvdap.png

Ulan Muzo sana inat gidip F900Gs alıcam. Tiger 1200'ü işaretlemiştim bu arada.

sen alırsın. ama biri daha vardı F900 F900 diye dolaşıyodu.insallah o alır yaaa insallahh allahım.
gerci en son, yaaa ben vstrom 1000 alacam sanırım demeye başlamıştı puahahah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tiger 1200'ü işaretlemiştim bu arada.

biliyorum..

bütün kılan tiger a yurudu. ama ona rağmen ,siklet farkına rağmen(alp sevinsin), olması gerekenden daha yuksek fiyatına rağmen başabaş bir mucadele oldu.

insanlar uyanıyor, insanlar ölümsüz makina istiyor !! kol gibi servis ücreti istemiyor!!!

Son düzenleme:
Motosikleti
K 1600 GTL
sen alırsın. ama biri daha vardı F900 F900 diye dolaşıyodu.insallah o alır yaaa insallahh allahım.
gerci en son, yaaa ben vstrom 1000 alacam sanırım demeye başlamıştı puahahah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum..

bütün kılan tiger a yurudu. ama ona rağmen ,siklet farkına rağmen(alp sevinsin), olması gerekenden daha yuksek fiyatına rağmen başabaş bir mucadele oldu.

insanlar uyanıyor, insanlar ölümsüz makina istiyor !! kol gibi servis ücreti istemiyor!!!
Eğer test motoru varsa uygun bir zamanında Triumph tiger 1200 gt pro testi yapsana. Sonra samimi düşüncelerini paylaşırsan foruma (Amatörlere) bir profesyonel olarak çok katkın olur. Tamam Avrupa satış rakamları, fiyatı vs veriyorsun ama tam olarak ikna edici olmuyor biraz havada kalıyor.

ffhmfhm tiger 1200 saplamış geçmiş mi africaya sdfsfhgdfhg

sen buna saplayıp gecmek mi diyon :)

africa daha 5.dk da haksız yere 9 kişi bırakılmış şekilde mucadele ediyor, aslanlar gibi....
dk 85 şu an ve maç 4-5 falan.

avrupadaki gibi eşit şartlar olsa üzerrinden silindir gibi geçip gidecek ama ipne hakem işte...

Peki yolculuk nasılsı? Konfor , güç , hem sizin hem artçı için.
Karadeniz turunu devam ettirdiğimiz için Sivas , Malatya üzerinden Nemrut'a yöneldik oysa Adıyaman'dan oraya çıkan güzel bir yol varmış , turist kafileleri o yolu kullanıyor , bizde girmiş bulunduk ama gittikçe yol kötüleşti geri dönmektede kararsız kaldık , keşke dönseydik dedik
çünkü heykellerin olduğu tümülüs denilen zirveye kadar motorla çıkamadık zira artık yol kalmadı kros motorla falan tırmanılabilirdi herhalde ,
motoru bir noktada bırakıp iki kilometre kadar yürüdük zirveye ulaşmak için..

400 kg ulaşan 650 cc Vstrom güç olarak arazide gayet yeterliydi 3. vitesden yukarı çıkamadığım için ama asfaltta hafif rampalarda 140-150 den sonra 650 cc nin yeterli gelmediğini hissediyordum böyle iki kişi ful yüklü iken , gitmesine yine gidiyordu da akselerasyon zayıflıyordu..

Vstrom'un süspansiyonu araziden çok asfalta yönelik ama bizi o yolda pert etmedi ki inip iki kilometrede yürüyebildik..

Tepeye vardığımızda oranın güvenliği geldiğimiz güzergahı öğrenince şaşırdı hatta bizi salmadılar inene kadar hava kararacak diye , gece ciddi soğuk oluyormuş çadırda kalamazsınız dediler , içinde yaşam alanı bulunan elektrikli sobaya sahip 20 metrekarelik bir kontenyırı bize verdiler sağolsunlar , hakkatten yaz mevsiminde olmamıza rağmen gece 5-6 derecelere düşmüştür , dışarıda normal kıyafetimizle 10 dk duramadık..

Birde orada heykellerin baktığı tarafda gün doğumunu izlemek şahane imiş zaten turist kafileleri saat 5 gibi gelip güneşin doğuşunu izliyorlar , özellikle Japonlar çok meraklı buraya , bizde izledik güzeldi ☺️

Nereden gittiniz yahu Nemrut'a? ya da eski zaman mıydı kaçırdıysam özür.
geçen sene aynı gün iki taraftan da çıktım indim ben nemrut'a. göneş batışı için gidilen yer zaten tamamen asfalt.

he ama o turist minibüslerinin durduğu artık yolun bittiği yerden sonrasını diyorsan, ben de ilk gittiğimde ulan bir yerden yukarı vurur muyum diye bir bakındım da, tesis çalışanları ünviersite görevlileri falan yanıma gelip seni deli mi skti diyince sustum :D ordan yukarı da çıkılmaz artık.
ama araya bir ezilmiş toprak yol falan gibi bişey yapsalar.. oradan inip diğer yönden tırmanmak neredeyse tüm günü aldı.

Nereden gittiniz yahu Nemrut'a? ya da eski zaman mıydı kaçırdıysam özür.
geçen sene aynı gün iki taraftan da çıktım indim ben nemrut'a. göneş batışı için gidilen yer zaten tamamen asfalt.

he ama o turist minibüslerinin durduğu artık yolun bittiği yerden sonrasını diyorsan, ben de ilk gittiğimde ulan bir yerden yukarı vurur muyum diye bir bakındım da, tesis çalışanları ünviersite görevlileri falan yanıma gelip seni deli mi skti diyince sustum :D ordan yukarı da çıkılmaz artık.
ama araya bir ezilmiş toprak yol falan gibi bişey yapsalar.. oradan inip diğer yönden tırmanmak neredeyse tüm günü aldı.
2018 yada 17 sonra Erciyes dağı motofeste gittik ordada güzel soğuk yedik 😬 zaten bir daha yüksek rakımda kamp fantazisine girişmedim 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar