forumda motosiklet transfer ettirmiş kişi yok sanırım o yüzden net bir fiyat bilgisi içeren cevap gelmemiş.
Buyur gel, sokagimizin kedileri ile de tanistiririm. Bazilari baya gevezeİstanbul'da nereye gidileceğine bağlı olarak değişse de eğer acelem yoksa Burhaniye Çanakkale üstünden gidip Burhaniyede memleket havası alıp evimde bir güzel yemek yerdim.
Oradan Çanakkaleye geçip @Psyduck , @yec , Faruk Optik ve diğer Çanakkaleli arkadaşlarla da birkaç saat hasbihal eder ve oradan da ver elini Trakya deyip Malkara minibüsçülerine nanik yaparak @espresso ile buluşmaya Lüleburgaza kadar tapagaz sürerdim.
Kendi elleriyle hazırladığı birasından 1 (bir) adet içip oradan da İstanbulda @Cyan ve @Nikkfurie ile buluşup ortamların yaş ortalamasını iyice yukarıya çekerdik.
Hatta @Ged 'e de haber ederdim ve "1.78 boyumla 3 tane 1.90'lığın arasında nasıl güdük kalınır" temalı bir de foto çektirirdim.
En son olarak da diğer İstanbullu arkadaşlarla buluşup motor transfer görevimi yerine getirirdim.
Tabii ki tüm bu planlamayı daha İzmirdeyken yapıp yolculuğu haftasonuna denk getirip @tommygun , @Memcoş48 ve @mertowski ile voltranı oluşturarak birlikte sürmek var ama, kısmet artık.
Yeni motorunuz şimdiden hayırlı olsun.![]()
Hocam bot tabanındaki ısıtıcıların linki var mı ?![]()
5.500 - 6.000 aralığı bir şey istiyorlar.Adam fiyat sormuş ancak her kafadan ayrı bir ses çıkmış.![]()
Abi, buyur gel, benim yaptığım biralardan tadarız o ayrı ama geldi mi buranın meşhur meyhanelerinde kuzu yemeden göndermem seni.İstanbul'da nereye gidileceğine bağlı olarak değişse de eğer acelem yoksa Burhaniye Çanakkale üstünden gidip Burhaniyede memleket havası alıp evimde bir güzel yemek yerdim.
Oradan Çanakkaleye geçip @Psyduck , @yec , Faruk Optik ve diğer Çanakkaleli arkadaşlarla da birkaç saat hasbihal eder ve oradan da ver elini Trakya deyip Malkara minibüsçülerine nanik yaparak @espresso ile buluşmaya Lüleburgaza kadar tapagaz sürerdim.
Kendi elleriyle hazırladığı birasından 1 (bir) adet içip oradan da İstanbulda @Cyan ve @Nikkfurie ile buluşup ortamların yaş ortalamasını iyice yukarıya çekerdik.
Hatta @Ged 'e de haber ederdim ve "1.78 boyumla 3 tane 1.90'lığın arasında nasıl güdük kalınır" temalı bir de foto çektirirdim.
En son olarak da diğer İstanbullu arkadaşlarla buluşup motor transfer görevimi yerine getirirdim.
Tabii ki tüm bu planlamayı daha İzmirdeyken yapıp yolculuğu haftasonuna denk getirip @tommygun , @Memcoş48 ve @mertowski ile voltranı oluşturarak birlikte sürmek var ama, kısmet artık.
Yeni motorunuz şimdiden hayırlı olsun.![]()
Oğlak zamanı gelince haber uçur EspressoTrakya'da da balığın iyisi var ama kuzu varken ne gerek var...
Oğlak zamanı gelince haber uçur Espressonisan mayıs aylarıydı ama hava durumuna göre hersene doğum vakti değişiyor galiba..
Nisan ortaları, haziran sonu hatta temmuz ortalarına kadar.Oğlak zamanı gelince haber uçur Espressonisan mayıs aylarıydı ama hava durumuna göre hersene doğum vakti değişiyor galiba..
Oğlak zamanı gelince haber uçur Espressonisan mayıs aylarıydı ama hava durumuna göre hersene doğum vakti değişiyor galiba..
Cevizli bahce mi?Nisan ortaları, haziran sonu hatta temmuz ortalarına kadar.
Geçen sene Cyan ile yine bir tur yapmıştık sonra fırsat bulamadık o mekana. Köfte yediğimiz Ahmetbey kasabasına yakın bir köyde güzel bir mekan var.
Cenin bitki de yiyoz, kimse bisi demiyoCanilerrrrrrrrr, yavru hayvanları yiyorsunuz.
İzmir'e yolun düşünce, TepeKahve Çetin'in Yeri de oğlak yapıyor bir dene.![]()
Evet, güzel bir yer. Aynı köyde başka bir yer daha var ama sosyal medyadan reklamı basmış, İstanbul'dan gelenlere fırsat bu fırsat geçireyim moduna girmiş, oraya gitmiyouz. Cevizli Bahçe ortamı da güzel, ferah. Motorları parkedecek yeri de rahat rahat var.Cevizli bahce mi?
Evet, benim oglan da tavuklari kovaliyor oradaEvet, güzel bir yer. Aynı köyde başka bir yer daha var ama sosyal medyadan reklamı basmış, İstanbul'dan gelenlere fırsat bu fırsat geçireyim moduna girmiş, oraya gitmiyouz. Cevizli Bahçe ortamı da güzel, ferah. Motorları parkedecek yeri de rahat rahat var.
sizi yiyceeem diye tavuk kovalayan çocuk canlandı gözümde.Evet, benim oglan da tavuklari kovaliyor orada![]()