Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

We knew the world would not be the same. A few people laughed, a few people cried. Most people were silent. I remembered the line from the Hindu scripture, the Bhagavad-Gita; Vishnu is trying to persuade the Prince that he should do his duty, and to impress him, takes on his multi-armed form and says, 'Now I am become Death, the destroyer of worlds.​

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yabancı 300-500 müzik severler için link bırakıyorum. Videoyu sessize aldığınızda Cüppeli Ahmet vaaz veriyor sanabilirsiniz.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Yabancı 300-500 müzik severler için link bırakıyorum. Videoyu sessize aldığınızda Cüppeli Ahmet vaaz veriyor sanabilirsiniz.

bayılıyorum şöyle tekno müziklere, aradığım tüm duygular tek müzik içerisinde var, hem hareketli, hem rahatlatıcı, hem kasvetli, boşlukta yani kafamı boş hissettiriyor.. eskiden "Playstation 1" de "Need for speed" araba yarışı vardı, onun müziklerini andırıyor, aynı tarz ve çok severim..

......................
şu aralar hep hüzünlü moddayım nedense, herhalde insanın hayatındaki standart evrelerden biri de böyle galiba

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
eğil salkım söğüt eğil
bu benimki sevda değil
eğil yağmur rüzgar eğil
bu benimki sevda değil

Daha çok yine son zamanların arka plan sesi oldu diyelim. Tek şarkıyla geçirilen üçüncü gündeyim =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar