- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
aa dolapta alkol vardı o iyi gelir, yakın dostum beni zor zamanlarımda teselli ediyorTövbe estağfurullah Fatihim bi kendine gel biraderim..
aa dolapta alkol vardı o iyi gelir, yakın dostum beni zor zamanlarımda teselli ediyorTövbe estağfurullah Fatihim bi kendine gel biraderim..
Tamam güzel sinyaller gelmeye başladı , irtibatı koparma , bir şişe caizdir sonra git zıbar yataa dolapta alkol vardı o iyi gelir, yakın dostum beni zor zamanlarımda teselli ediyor![]()
Bir videoya da Uzi den Magazin ekle mübarek , hem gözümüz hem kulağımız şenlensinÇok dinleyince, böyle oldu =)
Bir videoya da Uzi den Magazin ekle mübarek , hem gözümüz hem kulağımız şenlensin![]()
Uzi bu yaşta bizi bile mest ediyor ama her parçası aynı etkiyi yapamıyorBitmek tükenmek bitmeyen.....?
Bir iki UZI dinliyorum, genelde dinlemek olarak değil ama çalışırken arkada ritm olsun diye. Bunu bilmiyormuşum
bayılıyorum şöyle tekno müziklere, aradığım tüm duygular tek müzik içerisinde var, hem hareketli, hem rahatlatıcı, hem kasvetli, boşlukta yani kafamı boş hissettiriyor.. eskiden "Playstation 1" de "Need for speed" araba yarışı vardı, onun müziklerini andırıyor, aynı tarz ve çok severim..Yabancı 300-500 müzik severler için link bırakıyorum. Videoyu sessize aldığınızda Cüppeli Ahmet vaaz veriyor sanabilirsiniz.