Yeni filminiz hazır beyler bu sefer gey mey yok

Motosikleti
cbf 150
Video çok güzel olmuş. Bir yerde hatalı sollama var. Yerdeki çizgiyi ihlal ediyorsun.
Bunun dışında "bu videoda gay yok demişsin". Öncekinde var mıydı?
lombardo o harley olan dimi, onlar tokuşucaktı az kaldı bana görüntü vermek için biraz aksiyon yaptılar.

bir öncekinde gey vardı tabi arayıp bulması sende onadamı ben bakıcam ya :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@Okan Sinan Ocan ile daha önce bizim çekirdek grup için bu konuyu konuşmuştuk ama bizim tarafta biz organize olamamıştık. Organizasyon ve katılımcılar konusunda ben sekretarya görevini alırım. Havaların ısınmasını da bekleyebiliriz ama bozuk hava ve yağmur gibi zorlu koşullarda sürüşün gelişim için daha faydalı olacağına inanıyorsanız ona göre de adım atabiliriz.

@Okan Sinan Ocan ile daha önce bizim çekirdek grup için bu konuyu konuşmuştuk ama bizim tarafta biz organize olamamıştık. Organizasyon ve katılımcılar konusunda ben sekretarya görevini alırım. Havaların ısınmasını da bekleyebiliriz ama bozuk hava ve yağmur gibi zorlu koşullarda sürüşün gelişim için daha faydalı olacağına inanıyorsanız ona göre de adım atabiliriz.
Beleş eğitim varsa geliriz usta :p Ben de yazılmak isterim, tarihler uyarsa, haftasonu da olursa gelirim.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
POV, ND filtre, 4K ve kelaj. Eline yüreğine sağlık abi.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sevgili Kamyoncunun konusu fren bilgi paylaşımına döndü . Kendisinin anlayışına sığınıyorum. Arkadaşlar ana konumuz 2-4 parmak değil , parmaklar sürüş esnasında manet üzerinde olmalımıdır ? Buna yoğunlaşalım . 2-4 parmak konusunu sonra konuşuruz.

Paylaşımlar çok güzel . Seviye için herbirinize ayrıca teşekkür ederim
Onun cevabı da var Ari'nin videosunda? Fren yapma gerekliliğini öngördüğünüz durumlarda hazırda bekletin, diğer durumlarda tüm parmaklarınız elcikte olsun diyor. (Ben de o şekilde kullanıyorum zaten...)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dogru. Yalniz soyle bir durum var, parmaklar manette duruyorsa tepki suresi kisaliyor, dogru ama ilk tepki de kontra ile engelden kacmak yerine frene asilmak oluyor, bi de hakimiyetin azalma olasiligi var tum el kutugu tutmaya gore.
Yok yahu hakimiyet neden azalsın? Kontra dediğini tek parmakla da yaparsın. Gidon zaten nazik tutulması gereken bir kumanda.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya sen duzenbaz adamsın bu motor vstrom mu ?

2q0pf4x.jpg

senin motorun bu

images

üyelikten ayrılıyom ben. boyle üçkağıtcı yutubırlarla işim olmaz.

motorun çirkinse çirkin ne olmuş yani!

Motosikleti
cbf 150
ya sen duzenbaz adamsın bu motor vstrom mu ?

2q0pf4x.jpg

senin motorun bu

images

üyelikten ayrılıyom ben. boyle üçkağıtcı yutubırlarla işim olmaz.

motorun çirkinse çirkin ne olmuş yani!
Bak Muzo adamı ayar etme kaldır şu çirkin fotografı milletin göz zevkini bozma. Yapay Zeka bile motoru estetik bulmuyor anla yani kendine göre bir estetik katıyor.

rengide falso ben galatasaraylıyım motor fenerli

Muzo bak kaç sayfa konuşulmuş tartışılmış bizi senden aydınlat lütfen NASIL FREN YAPICAZ ULEN

iki parmakla play tuşuna bastım, hintli bir video ile karıştı diye düşündüm, ses görüntüden önce geldiğinden olabilir, daha lezzetli işler gelecek gibi, r12 ile 🖖

Motosikleti
cbf 150
iki parmakla play tuşuna bastım, hintli bir video ile karıştı diye düşündüm, ses görüntüden önce geldiğinden olabilir, daha lezzetli işler gelecek gibi, r12 ile 🖖
R12 ile yakın planlarda çekiceğim, Allahın V stromuna yakın plan yapsam ne olucak. detay çekeyim diyorum sonra kendi kendime ulan ben ne yapıyroum diyorum :)

Ama motormu motor seviyoruz.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
GS den hiç haz etmem , para verip almam , hiç almadım da. Keyifle ve güvenle kullansın arkadaşınız 👍
Hayaliydi, aldı. Teşekkürler. Yoksa ben de almam, o maddi güç olsa seçenek çok ama şimdi girmeyeyim oralara :D Fanboy yokken hazır başlıkta :D

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Onun cevabı da var Ari'nin videosunda? Fren yapma gerekliliğini öngördüğünüz durumlarda hazırda bekletin, diğer durumlarda tüm parmaklarınız elcikte olsun diyor. (Ben de o şekilde kullanıyorum zaten...)

Ari burada en doğru tanımı yapmış. Bir öngörü oluşursa , bu öngörü ortadan kalktığında parmakların geri çekilmesi şartı ile doğru davranıştır. Öngörü varsa artık kontrolsüz refleksler söz konusu olmaz.

Motosikleti
Şükür Allah'ıma :D

Dur yahu ben sanki bunu yeni öğreniyormuşum gibi sevinme. Bu durum istisnai bir durumdur olsa da olur.olmasada olur.

Gavur bazı bilgiler için need to know ( bilmek gerekir) bazı bilgiler için nice to know ( bilinmesi hoştur) der. Bu bilgide sadece bilinse hoş olur türünden bir bilgidir. Bilinmez ise bir şey kaybetmezsiniz.
Öngörü oluşursa acil fren ihtimali kalmaz , bu artık planlı bir frendir.

Bizim millete istisnai bir bilgi sunarsın onu zorunluluk haline getirir ama zorunlu olduğu şeylerden vazgeçer.

Biz virajın içerisinde arkandan gelen trafikten bir miktar hızlı olman daha güvenlidir diye anlatırız , bizim aslan parçaları bunu alıp Motosiklet her zaman akan trafikten hızlı olmalıdır diye devşiriverir . Çünki öylesi işine gelir 😂😂😂

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Arkadaşlar baharda ücretsiz eğitim programı planımız var zaten. Tommygun konuya vakıf. Kendisi ile iletime geçin size açıklar. Tek talebim eğitimin ilk gününün Motodrom da olması. Eğitime gelen arkadaşlar Motodrom pist kirasını karşılarlarsa ben ayrıca hiçbir ücret talep etmeyeceğim. Mallaca ile irtibata geçmedim ama o da desteklerse 10-12 kişilik bir grup yapılabilir. Orada size her türlü freni zaten anlatacağım , karşılaştırmalı olarak da test ederiz.
Finansçı olmam hasebiyle, yıl sonu yoğunluğundan dolayı bu sıralar foruma çok nadir girebiliyorum. Uzun yazışmaları da okuma fırsatım olmuyor.

Eğitim konusunda Okan Sinan hocamın asistanı olarak görev almaktan onur duyarım.

Tüm yazışmaları okumasam da iki parmak frenleme konusunda şunu uyguluyorum;

Arada derede tozunu alacak kadar basit bir frenleme de iki parmağı kullanırım. Hatta tek parmak da oluyor bazen ama sadece tozunu alacak kadar, aralardan derelerden bir fren kuvveti gerekiyorsa tek, iki olabiliyor.

Fakat panik frenleme de 30 Km hızda bile olsa dört parmak frenleme harici düşünemiyorum.

Parmaklarım da sürekli manet üzerinde olmuyor.

Panik frenleme de limon sıkma tekniğini uygulamak - hocamında bahsettiği üzere- o panikle çok mümkün olmuyor. Biraz pratikle ilk frenleme amacı ile el manete gittiğinde refleksle sıkma olayını daha kontrollü yapmayı öğrenip kuvveti yavaşça arttırmayı öğrenmek zor değil aslında.

Kamyoncu yine güzel iş çıkarmışsın , bir videoda Tommy ile bana çeksene o kadar hukukumuz yokmu 😔
Uçmakdere gibi bir rotada güzel olur bak eğitmenler sertifikalarını yırtar eheheh 😅

Bu arada , hiçbir Allahın kulu parmaklarımı manetten çektiremez 😎

Motosikleti
Kamyoncu yine güzel iş çıkarmışsın , bir videoda Tommy ile bana çeksene o kadar hukukumuz yokmu 😔
Uçmakdere gibi bir rotada güzel olur bak eğitmenler sertifikalarını yırtar eheheh 😅

Bu arada , hiçbir Allahın kulu parmaklarımı manetten çektiremez 😎
Eğitmenler öpsün seni emi . 😎

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar