- Motosikleti
- Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
- Konu Yazar
Honda değil ya ondan olmuştur. Honda olsa olmazdı.selami askolsun, kem gozlerimle bakıp milletin motoru bozulsun diye mi bekliyorum sence.
yazık.. cok yazık.
Yağıma laf ettin ya, senin maşallah dediğinin ömrü 15 dakka valla.selami askolsun, kem gozlerimle bakıp milletin motoru bozulsun diye mi bekliyorum sence.
yazık.. cok yazık.
Yağıma laf ettin ya, senin maşallah dediğinin ömrü 15 dakka valla.
İnşallah Memo sabah ilk aklımdaki o soğusun diye ellemedim.egzos a bak yada egzosun motora giren tarafına
Banada bu kısımdan gibi geldi.egzos a bak yada egzosun motora giren tarafına
160 -170 eve geldim.en son naptın?
Valla banada sanki üfürüyor gibi geldi.Banada bu kısımdan gibi geldi.
Sana öyle geldiyse öyledir .Banada bu kısımdan gibi geldi.
Üfleme sesinden eminim biraz hızlanınca rezonans kesiliyor ses gidiyor. Düşük devirde ve rölantide ses baya var.aga subap sesi duyuyorum, egzantrik gergisi zinciri paleti ne varsa takım olarak yenilet.. ses gider diye tahmin ediyorum...
benim tvs apache benzer sesi çıkarırken ben krank dağılıyor sanmıştım ama meğer egzantrik zinciri bollaşmış.. gergi manuel olarak ayarlanıyordu bende ve gerince düzeldi..
edit: zaten nasıl bir travma olduysa artık yani duyduğumuz her ses için "krank mı gidiyor acaba" diyoruz. çok meraklıyız krankı dağıtmaya.
Trol benim işim değil. Sabah yoktu ses. Bende yolda, yol daralıp bariyere yaklaşınca duydum. Yoksa gaz kesmeden geliyorum işten. Sesi duyduğum yer ile evin arası 30 km vardır. Valla gergiyi değişirim. Zor bir şey değil. Sabah manifold cıvatalarını bir yoklayayım bakalım.Kızma ama egzozun önüne bi karton plaka takmışsın bizi trollüyorsun gibi geldi ses. Devir düşerkenki ses bayağı garip.
Subaplar bu kadar gevşemiş olsa bu bir anda olmazdı, şakırtı artardı gibime geliyor. Gergi kurulmamış olmasın sadece?
Abi benim de hatalarım olabilir.Sana öyle geldiyse öyledir .
Kötü bir şey çıkmaz inşallah.
Hatasız kul olmaz.Abi benim de hatalarım olabilir.![]()