Yılbaşına gelmeden özel bir tur

Motosikleti
cbf 150
Evet beyler, tam günü pazartesi belirliyeceğiz çünkü Bursa valiliği ile iletişimi o gün kuruyoruz. Onlardan izin almadan bu büyüklükte birşeyi yapmak doğru olmaz bazı yönelgeleri var çünkü. Eğer oyuncak ve hediye çok olursa ben bizzat kamyonumla geliceğim arkasına atarız.

Ben legal işleri pazartesi bitirip buraya tarihi yazıcagım. Bu gezi için gelemeyenlerden para toplamayı uygun görmüyorum ama illaki hepimiz büyük şehirlerdeyiz bribirimize ulaşıp oyuncakları veririz. Olmasada ben hallederim sıkıntı olmaz adınıza.

Haftasonu kaç kişiyiz bakıcağım.

Hadi görelim sizleri beyler

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Eyvallah oyuncak pastanın süsü.
Katılıyorum. Varlığınız onlara verebileceğiniz en güzel hediye. İhtiyaçları olan şey oyuncak değil.
Dolayısıyla siz ne düşünürsünüz bilmem ama, orada geçireceğiniz vakit oranında hem onları mutlu edeceksiniz, hem de en az onlar kadar sizin de mutlu olacağınızı düşünüyorum.
İlk kez gidecekler için çok farklı bir deneyim olacağını şimdiden söyleyeyim.
Günün sonunda ne yaşadığınızı değerlendirmek, duygu ve düşüncelerinizi toparlamak üzere bir saat kadar da kendinize ayırın. ;)
.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evet beyler, tam günü pazartesi belirliyeceğiz çünkü Bursa valiliği ile iletişimi o gün kuruyoruz. Onlardan izin almadan bu büyüklükte birşeyi yapmak doğru olmaz bazı yönelgeleri var çünkü. Eğer oyuncak ve hediye çok olursa ben bizzat kamyonumla geliceğim arkasına atarız.

Ben legal işleri pazartesi bitirip buraya tarihi yazıcagım. Bu gezi için gelemeyenlerden para toplamayı uygun görmüyorum ama illaki hepimiz büyük şehirlerdeyiz bribirimize ulaşıp oyuncakları veririz. Olmasada ben hallederim sıkıntı olmaz adınıza.

Bir gelişme ya da yeni bir haber var mı?

Ben muhtemelen gelemeyeceğim. Bu sebeple mutlaka katkım olsun isterim. Çam sakızı çoban armağanı. Oyuncak alma konusunda pek yetenekli de sayılmam. Bu sebeple maddi yardım banim için uygun olacaktır. Kamyoncu bey hesap no rica ediyorum. Özelden atarsan sevinirim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Zaman uyarsa ben de gelmek isterim. Mesajı yazarken tarih belli olmuş😀bir ekstra çıkmazsa bana da uyar.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
O zamana kadar motor işini çözersem ben de varım. Takipteyim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@kamyoncumemo Gideceğimiz yurdu söylersen ve bir saat belirlersek farklı şehirlerden gelecek arkadaşlar olarak orada buluşuruz.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
20 Aralık bana da uyuyor.

Havaya bağlı olarak belki motor, belki arabayla gelirim.

Ama bu aralar en büyük sıkıntım işsizlik, valla uykularım kaçıyor.
İşsiz kalan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır, insan su bile içmiyor masraf olmasın diye :(
Belki sadece oyuncak alma kısmına katılır, gezi kısmına katılmam, bilemiyorum :(

Motosikleti
cbf 150

İşsiz kalan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır, insan su bile içmiyor masraf olmasın diye :(
Belki sadece oyuncak alma kısmına katılır, gezi kısmına katılmam, bilemiyorum :(
Hepimi hayatın bir zamanı işsiz kaldık geçer, 2026 da piyasalar düzelicek. kafan dagılır

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Seni çok iyi anlıyorum.
Büyük ihtimalle ben de yılbaşından itibaren işsiz kalacağım, 6 kişi çıkarıldı geçen hafta ve yılbaşında benim işlerini yaptığım müşterinin sözleşmesi yenilenmeyecekmiş, diğer çok iş yaptığımız müşteri de kapattı şirketi. Bir şekilde 2-3 ay idare ederim ama yine de insanın uykuları kaçıyor, kötü bir durum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
evet burası bana dedikleri yer. şimdi düşüncem acaba kalmalımı olsa yoksa günü birlikmi? erken çıkmak icap eder bazıları için.
Benim tavsiyem günübirlik olması, güzel bir gün geçirelim ve herkes akşamında evine sağ salim dönsün. Lakin kalmalı aktivite yapılırsa da çıkıntı olmam.

Motosikleti
Falcon Master 80cc
Şimdiden yazmayı uygun gördüm ki sonra para biriktiremedik yok benzin alamadık yok oyuncaklar pahalanmış vs gibi numaralar çekmeyin diye.

Biliyorsunuz çocukları severim heleki kimsesi olmuyan, bende onlardan biriyim. Bu yüzden her yılbaşı ülkenin farklı yerlerindeki yemithaneleri ziyaret ederim ufak tefek şeyler alır götürürüm.

Yılbaşları önemlidir çünkü ordakiler her seneye yeni bir umutla girerler, bazıları şanslıdır aile sahibi olur bazıları oyuncakla mutlu olur.

Bu sene Mudanyayı düşünüyorum hem yakın. Gelmek istiyen üç beş oyuncak moyuncak parası biriktirsen ve özelden bana yazıp organize olalım. Gelmesenizde canınız sağolsun ben gene ritüelimi devam ettiriceğim.

havaya göre motor yada araçla gidiceğim.

Merhabalar sizlerle birlikte bu etkinliğe katılmak benim için uygundur saat ve planlama konusunda bilgi alabilir miyim?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@kamyoncumemo ne alemdesin? Planlama konusunda desteğe ihtiyacın olursa hallederiz. Bugün mesela şirkette 20 Aralık'a aktivite koydular, "Skerler gelmiyorum, Mudanya'ya gideceğim" dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar