Yılbaşına gelmeden özel bir tur

Motosikleti
cbf 150
Şimdiden yazmayı uygun gördüm ki sonra para biriktiremedik yok benzin alamadık yok oyuncaklar pahalanmış vs gibi numaralar çekmeyin diye.

Biliyorsunuz çocukları severim heleki kimsesi olmuyan, bende onlardan biriyim. Bu yüzden her yılbaşı ülkenin farklı yerlerindeki yemithaneleri ziyaret ederim ufak tefek şeyler alır götürürüm.

Yılbaşları önemlidir çünkü ordakiler her seneye yeni bir umutla girerler, bazıları şanslıdır aile sahibi olur bazıları oyuncakla mutlu olur.

Bu sene Mudanyayı düşünüyorum hem yakın. Gelmek istiyen üç beş oyuncak moyuncak parası biriktirsen ve özelden bana yazıp organize olalım. Gelmesenizde canınız sağolsun ben gene ritüelimi devam ettiriceğim.

havaya göre motor yada araçla gidiceğim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yılbaşı akşamı mı ziyaret? Yoksa hediyeli şekilde yakın tarih mi?

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Ben de gelebilirim.

Tarihe, o anki maddi durumuma, psikolojime vs. bağlı.
Şimdilik beni de yaz abi, duruma göre netleştiririm.

Konuyu yeni gördüm moderasyon sabitlesin böyle güzel işleri kaybolmasın antin kuntin konuların arasında , tarih belli olunca yaz hele bende gelirim..

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
benim de gelebilmem pek mümkün değil ama destek olurum tebrikler bu güzel düşünce için.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Güzel düşünülmüş bir organizasyon. Tarih önceden belirlenirse o hafta sonuna eğitim almam. Mudanyaya ben de gelirim. Destek de olurum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kardeş hafta içi olursa gelemem, hafta sonu olursa gelirim. Hafta içi gidecekseniz, destek olurum.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Güzel düşünülmüş bir organizasyon. Tarih önceden belirlenirse o hafta sonuna eğitim almam. Mudanyaya ben de gelirim. Destek de olurum.
Arkadaşlar şöyle de yapabiliriz. Bursa da motosiklet klübümüzün klüp evi var. Bahçeli, tuvalet, mutfak, su, çay, kahve imkanı var. Mudanya dan önce klüp evimizde buluşabiliriz. Hatta Mudanya ya gitmeyiz.

Tanışma hoş sohbet, çay-kahveden sonra Keles-Harmancık güzergahında (110 Km, doğa içerisinde) bir tur yapabiliriz. Harmancık Eko tesislerinde öğle yemeğinden sonra dönüşe geçeriz. (Fiyatları uygun, temiz ve manzaralıdır)

Sadece önceden haberim olsun ki eğitim almayım o hafta sonuna.

@kamyoncumemo
Tarih ne kadar çabuk netleişrse o derece iyi olur. Ayrıca isim listesi ve sayı belli olursa klüp evindeki çay, kahve vs. ayarlamaları daha kolay yaparım.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Katılma konusunda net bişey söyleyemiyorum ama destek olabilirim. Vakti gelince müsaitlik yaratabilirsem katılmak isterim.

Motosikleti
Arkadaşlar şöyle de yapabiliriz. Bursa da motosiklet klübümüzün klüp evi var. Bahçeli, tuvalet, mutfak, su, çay, kahve imkanı var. Mudanya dan önce klüp evimizde buluşabiliriz. Hatta Mudanya ya gitmeyiz.

Tanışma hoş sohbet, çay-kahveden sonra Keles-Harmancık güzergahında (110 Km, doğa içerisinde) bir tur yapabiliriz. Harmancık Eko tesislerinde öğle yemeğinden sonra dönüşe geçeriz. (Fiyatları uygun, temiz ve manzaralıdır)

Sadece önceden haberim olsun ki eğitim almayım o hafta sonuna.

@kamyoncumemo
Tarih ne kadar çabuk netleişrse o derece iyi olur. Ayrıca isim listesi ve sayı belli olursa klüp evindeki çay, kahve vs. ayarlamaları daha kolay yaparım.
Esas amacı kaçırdın galiba?

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Esas amacı kaçırdın galiba?
Bursa da oturduğum için alınacak oyuncak veya başka yardımları her şart altında ilgili yerlerine ulaştırabilirim. Mudanya da kimsesiz çocuk evi var mı bilmiyorum. Eğer var ve orada teslim edilecek ise Mudanya üzerinden bir rota yapılabilir. Ya da amaca uygun her hangi bir lokasyon olabilir.

Esas amacı gerçekleştirdikten sonra, tanışma amaçlı klüp evimizde toplanır akabinde kısa bir tur yapabiliriz. Sadece bir teklif. Yeterli çoğunluk olursa, güzel bir etkinlik ve tanışma olur inşallah.

Motosikleti
Bursa da oturduğum için alınacak oyuncak veya başka yardımları her şart altında ilgili yerlerine ulaştırabilirim. Mudanya da kimsesiz çocuk evi var mı bilmiyorum. Eğer var ve orada teslim edilecek ise Mudanya üzerinden bir rota yapılabilir. Ya da amaca uygun her hangi bir lokasyon olabilir.

Esas amacı gerçekleştirdikten sonra, tanışma amaçlı klüp evimizde toplanır akabinde kısa bir tur yapabiliriz. Sadece bir teklif. Yeterli çoğunluk olursa, güzel bir etkinlik ve tanışma olur inşallah.
Eyvallah oyuncak pastanın süsü. Onların başını okşamak, sohbet etmek asıl amaç olmalı. Sonra takılabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar