Yılbaşına gelmeden özel bir tur

Motosikleti
cbf 150
@kamyoncumemo ne alemdesin? Planlama konusunda desteğe ihtiyacın olursa hallederiz. Bugün mesela şirkette 20 Aralık'a aktivite koydular, "Skerler gelmiyorum, Mudanya'ya gideceğim" dedim.
Listeyi buraya yapıştırıcam pazartesi, tommy sende özelden mesaj atarsın. Ben oyuncaklar ıvır zıvır konusunda aksiyon alıcağım zor kısım orası. Tahtakalye gitmem lazım çarşamba günüm boş bu hafta.
Gidicrğimiz yerden bana sayı gelmedi hala kaç tane çocuk var diye pazartesi sıkıştırıcsgım. Eksik birşeyler almamak adına.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hacım var mı gelişme? Buradaki yavrular kaç kişiymiş?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çocuk yuvası bu tip bir aktiviteye onay vermemiş, çünkü geçmiş yıllarda sorun çıkmış. Bu nedenle "iban verelim de hediye tutarını oraya yatırın" gibi denyo denyo konuşmuşlar kamyoncuya. Haliyle bu da kabul edilebilir bir şey olmadığından aktivite iptal.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çocuk yuvası bu tip bir aktiviteye onay vermemiş, çünkü geçmiş yıllarda sorun çıkmış. Bu nedenle "iban verelim de hediye tutarını oraya yatırın" gibi denyo denyo konuşmuşlar kamyoncuya. Haliyle bu da kabul edilebilir bir şey olmadığından aktivite iptal.
Herkes iban verme peşinde ...
En meşhur i bancıyı hatırlayanınız vardır herhalde... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Bir arkadaşınız oyuncakları toplayıp getirsin diyebilirler.
Oyuncakları kargoyla gönderin diyebilirler.
Bir sürü güzel cevap varken, "oyuncak falan getirmeyin, parasını gönderin" demek ne aptalca bir hareket yahu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar