Motosikletiniz ne kadar yakıyor?

Şu aralar 5 lt lerde geziyorum. Otoban ağırlıklı ve sürekli sol şeritten ayrılmadan. :) Shellden benzin aldığımda 1 hafta işe git gel 5 günü çıkarttı ve cumartesi günü beykoz - pendik git gel dönüşte ışık yaktı. Opette 5 günü bulmadan bitiryordu depoyu. Bundan sonra benzini shellden alırım artık.
650 cc için 5 lt fazla gibi sol şerit o kadar boş oluyormu iş saati 😊

yav Istanbul un en büyük ilçesi Beykoz da hepi topu 3-4 tane Opet var , Koru girişine yakın Shell den aldım az bir şey tüketim arttı bende , bu ara çok gelip gidiyorum sahilde bir balıkçı keşfettim sağolsun bana özel pişiriyor 🤩
kötü yanı Beykoz'daki salaş balıkçılarda alkol yok , onuda çözdük tabi Karadenizliyiz kafa 12 ye kadar jenaratör 🤣

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

yav Istanbul un en büyük ilçesi Beykoz da hepi topu 3-4 tane Opet var , Koru girişine yakın Shell den aldım az bir şey tüketim arttı bende , bu ara çok gelip gidiyorum sahilde bir balıkçı keşfettim sağolsun bana özel pişiriyor 🤩
kötü yanı Beykoz'daki salaş balıkçılarda alkol yok , onuda çözdük tabi Karadenizliyiz kafa 12 ye kadar jenaratör 🤣
Beykoz gibi balık muhitinde nasıl olur da salaş balıkçıda alkol olmaz?
Burada bizim köfte yediğimiz yerlerde alkol seçeneği hep var. Yani Ahmetbey'de gittiğimiz köftecide yok ama alkol istesek onun ilerisinde illa ki alkol bulunan yer de olur. Yine oraya 5km ötedeki köydeki çevirmeci mekanında da var, motorla gittiğimiz için tadımlık niyetine çevirmenin yanında bir birayı Cyan ile paylaşmıştık.
Bir de buna alkol demeyelim, çok yanlış bir tabir, gerici/muhafazakar tayfanın uydurduğu bir şey, ona içki deniz, biz alkol içmiyoruz, bira içiyoruz, rakı içiyoruz, şarap içiyoruz. :)

Motosikleti
Suzuki Burgman 650

Sol şeriti geçen h sonu pendiğe giderken sabah saatlerinde gittim dönüşte aynı. Keza h sonu da yalovada olcam. işe gidiş geliş saatlerinde emniyet şeritleri tabi ki çakarlara denk gelmezsek tabi. Hep eve yakın diye opetten alıyordum da biraz daha ileri gitmem gerek shell için. İlk shelli sahildeki shell den aldım. Balıkçılar hakkında bilgim yok. Sebzeci olduğum için balık - et işleri yok bende. Alkol işi buralar biraz dindarım diye geçinenlerle dolu olduğu için yapmıyorlardır. :) espersso : trakyada su dan çok alkol tüketilir oralar ile bizim orayı kıyaslama bence. :D

Beykoz gibi balık muhitinde nasıl olur da salaş balıkçıda alkol olmaz?........
Restoranlarda var ama bu civar biraz tutucudur mesela çok sevmeme rağmen Anadolu Feneri , Garipçe gibi sahil köylerine pek gitmiyorum çünkü Tekel bayii yok , neyseki Şile de böyle bir sıkıntı yok , burda içmeyene hadi len yürü git burdan diyorlar 😅
biz alkol içmiyoruz, bira içiyoruz, rakı içiyoruz, şarap içiyoruz. :)
eheheh bize farketmiyor epsini içeriz beya yeterki alkollü olsun😉
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sol şeriti geçen h sonu pendiğe giderken sabah saatlerinde gittim dönüşte aynı. Keza h sonu da yalovada olcam. işe gidiş geliş saatlerinde emniyet şeritleri tabi ki çakarlara denk gelmezsek tabi. Hep eve yakın diye opetten alıyordum da biraz daha ileri gitmem gerek shell için. İlk shelli sahildeki shell den aldım. Balıkçılar hakkında bilgim yok. Sebzeci olduğum için balık - et işleri yok bende. Alkol işi buralar biraz dindarım diye geçinenlerle dolu olduğu için yapmıyorlardır. :) espersso : trakyada su dan çok alkol tüketilir oralar ile bizim orayı kıyaslama bence. :D
Beykoz , Pendik , Yalova aynı güzergahlarda sürüyoruz hiç karşılaşmadık hayret , Burgman gördüğümü hiç hatırlamıyorum bende Şile , Tuzla , Yalova tersaneye gidip geliyorum..

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Trakya'da alkol tüketilmez. Rakı tüketilir, bira tüketilir, şarap tüketilir. "Alkol tüketme" lafı son yıllarda türetilmiş yanlış bir tabir.
Trakya'da alkolsüz mekan mı var? Çay bahçesinde bile bira satılıyor.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Kullnım tarzına ve yerine göre 4-6 litre arasında değişiyor.

Motosikleti
R1, Django 125
Canım sıkkınsa 12 litre, keyfim yerindeyse 6-7 litre arasında değişiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar