Motosikletiniz ne kadar yakıyor?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1050 xt kısa bacak olduğu için ön tekerde tubeless, ben zaten otobandan gidip geleceğim ne alayım? Bu paraya o güçte başka ne var?

yuh hımına

ondan sonra benle dalga geciyolar africa yı satamıyormuşum diye.

ulen şu motor uzerindekilere aksesuara bakın.

460.000 tl

ben nasıl 2016 model 150.000 km de africayı satabilirim ? 300.000 falan inmem lazım sanırım ahahaha

bilmiyom bu motor ne kadar yakıyo ya... haftada 1,5 depo yakıt alıyorum yani 14 litre olsun hadi, bi de 300-350 km yol yapıyom desek.. 100 kmde 4-4,5 litre mi yakıyorum lan ben? davar gibi kullanıyorum hart hurt gaz açıp yavaşlarım da... 4,5 ne lan? hesabım doğruysa tabi...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şeytan bazen al ADV tarzı bir şey diyor.

Bir tarafımda otur oturduğun yerde, kırdırma bir yerlerini diyor :ROFLMAO:
Abi sen bir çoğumuzun hayal bile etmediği yerlere motorla gittin, belki mütevazi bir ADV alırsan daha konforlu seyahatler yaparsın, hem yenge de rahat eder. Valla ben çok isterim ADV almanı.

Abi sen bir çoğumuzun hayal bile etmediği yerlere motorla gittin, belki mütevazi bir ADV alırsan daha konforlu seyahatler yaparsın, hem yenge de rahat eder. Valla ben çok isterim ADV almanı.

Maalesef hanım motosiklet işine soğuk bakıyor.

Önümüzde ki yaz için çok planlarım var, bakalım hangileri kısmet olacak?

Hayat ne garip çalışma hayatını bitirdik, çocukları büyüttük, bundan sonra boştayız ful gezeriz derken, hesap çarşıya hiç uymadı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Maalesef hanım motosiklet işine soğuk bakıyor.

Önümüzde ki yaz için çok planlarım var, bakalım hangileri kısmet olacak?

Hayat ne garip çalışma hayatını bitirdik, çocukları büyüttük, bundan sonra boştayız ful gezeriz derken, hesap çarşıya hiç uymadı.
Abi sizler de bizler de "Her şerde bir hayır vardır" diyerek büyüdük. Sağlık sıhhat yerinde olsun da daha uzaklara gidersin, gezersin bol bol.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doğan görünümlü şahin gibi diyorsun. :ROFLMAO: Şu emojinin dandikliğine bak :ROFLMAO:

Muzo neredesin? İtalyan'ları bile övmeye başladılar forum da, daha neler göreceğiz bakalım? :ROFLMAO: Aynı dandik emojiden bir tane daha :ROFLMAO:

yaslıvesinsi,

senin motorun guzzi. alacan guzzi yi yenge bak nasıl motora tekrar heyecan duyacak.

deri mont, yarım kask, offf.

az km yapıyon zaten guzzi üzülmez.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Şu aralar 5 lt lerde geziyorum. Otoban ağırlıklı ve sürekli sol şeritten ayrılmadan. :) Shellden benzin aldığımda 1 hafta işe git gel 5 günü çıkarttı ve cumartesi günü beykoz - pendik git gel dönüşte ışık yaktı. Opette 5 günü bulmadan bitiryordu depoyu. Bundan sonra benzini shellden alırım artık.

Motosikleti
Fz-07
Gen 1 Mt 07 sakin kullanım 4.2LT
Biraz gazlamalı 5LT
Tapagaz gideyim dersek 6.5 Litreyi görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar