Motosikletiniz ne kadar yakıyor?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki gsx-8s 2,71, Dominar 400 2,61 TL.
Ayrıca Opet, Total ve Shell ile 1'er aylık denemelerde Shell'in daha fazla km yaptığını naçizane test ettim.
hocam konunun dağılmaması açısından, rica etsem suzuki gsx-8s in alınabilirliğini yeni açtığım konuda tartışabilir miyiz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ctesi İstanbul'dan İzmir'e gelirken Altınova'da depoyu fulledim ve 6-7000 devir bandında 110-120 hız aralığında 300 km boyunca sürdüm, ben 95 kiloyum, arkamda da 60 lt çanta bağlıydı seleye, 3,4 lt/100 km yaktırmışım. Tabi ki 7000 - 9000 devir bandında sürsem 4-4,5 lt görürdüm gibime geliyor.

üst segment motosiklet kullanıp ta bu ne kadar yakıyor diye ciddi ciddi kafa yormayı anlamıyorum.

Madem kafa yoracaksın, ne ne gerek gümüş zurna misali.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
guzel gezmişin :)

yolun düşerse yine bekleriz. yılın farklı aylarında farklı meyvelerimiz mevcuttur :d

fakat bizimkiler 1190 nın sesini beğenmedi...kapıyı kapadık ve benım motorun sesininin ne kadar super olduğu konusunda ortak bir karara vardık sadasdgfgfs
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Yolum düşerse haber ederim. Ben de beklerim.

1190 ın sesi gazı açtığında çok değişik oluyor. Test sürüşü yaptığımda bir gidişine iki sesine hayran olmuştum. Sizin orada gaz açmak olmazdı tabi ama hırlamasını duymak lazım karar vermeden. Afrikanın sesini de seviyorum. V motor gibi çıkıyor, ya da 360 krank açılı mı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayır benim emektar 13 model 115 D'elighttan birazcık fazla yakıyor olması zoruma gitmek üzereydi her ortamda havasını atarım da şöyle iyi böyle iyi diye :D
Aynısının kahverengisinden 12000 km kullandım. 2 nin altına düşmedi kerata. Gücsüzdü falan ama kaliteliydi kerata.

Kawasaki Ninja 500le geçen cumartesi eski yolu kullanarak İstanbul-Balıkesir-İstanbul yaptım.

6000-8000rpm aralığında 505 kmde ortalama 3,7lt/100km yaktım.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yok aradım açmadı sabah kalktım gittim c.tesiydi ogün herhalde işi çıkmış geç gelmiş. Diğer yerlerde randevusuz almam dedi. Şen gittik, yaslı geldik. Aldım bir yama söküp kendim yamayacağım.

Otoban 130-160 arası sürat. Sabah son aylık ortalamyı hesaplamıştım. hergün aldığım para ile km yazmıştım.

selami

gunde 100 km den fazla mı yapıyorum demiştin ?

ya nc 750 düşünmez misin ? Tur camlı + dct li....Ne keyif alırdın haaa

3.5 lt /100 km ile her gune dans ederek başlardın bence.Bir düşün derim.

Motosikleti
selami

gunde 100 km den fazla mı yapıyorum demiştin ?

ya nc 750 düşünmez misin ? Tur camlı + dct li....Ne keyif alırdın haaa

3.5 lt /100 km ile her gune dans ederek başlardın bence.Bir düşün derim.
Düşünürümde elimdekileri satmam lazım. Şu ara ilgilenemiyorum pek, çalıştığım şirket taşındı. Anca yerleşiyoruz daha. Domi ile Suzi yi satayım, 1050 almaya niyetliyim. Olmadı 650.

üst segment motosiklet kullanıp ta bu ne kadar yakıyor diye ciddi ciddi kafa yormayı anlamıyorum.

Madem kafa yoracaksın, ne ne gerek gümüş zurna misali.
Üst segment kullanınca bize ne oluyor abi 😅
ikimizde insanız paraya kıyıp büyük hacim motorla daha konforlu seyahat etmek istiyorum diye tüketime bakmayalım mı ki yılda 200.000 tl yakıt harcayan biriyim..

hem yakıt tüketimini takip etmek motordaki olası sorunlarada erken teşhis sağlar..

Düşünürümde elimdekileri satmam lazım. Şu ara ilgilenemiyorum pek, çalıştığım şirket taşındı. Anca yerleşiyoruz daha. Domi ile Suzi yi satayım, 1050 almaya niyetliyim. Olmadı 650.

yaaa resmen suzi fanboy oldun cıktın başımıza....neden suzi abi biraz acar mısın ?

DL1050 ucuza gelirse alınabilir tabi de...

Üst segment kullanınca bize ne oluyor abi 😅
ikimizde insanız paraya kıyıp büyük hacim motorla daha konforlu seyahat etmek istiyorum diye tüketime bakmayalım mı ki yılda 200.000 tl yakıt harcayan biriyim..

hem yakıt tüketimini takip etmek motordaki olası sorunlarada erken teşhis sağlar..

hiç yaaa...

tüm dunya takip ediyor bunu.... dunyanın en guzel hobilerinden biri ayrıca dfsdgsf

neden şoktasın 😂

Alla allaa ne yazdım ben yahu 🙄
ya abi

bu benzin markası secen insanlarla cok dalga gectik, sen de gecmiştin sanki.

yani sorun belki de surekli aldığın PO istasyonundandır.Veya pskolojiktir ne dersin ?

Motosikleti
K 1600 GTL
yaaa resmen suzi fanboy oldun cıktın başımıza....neden suzi abi biraz acar mısın ?

DL1050 ucuza gelirse alınabilir tabi de...
Geçen hafta Nuri 1050 de inceledi. 5 bin devirden sonra sağlam titreşim var sele taş gibi dedi. Onun dışında beğendi motoru ama tercihim Africa olur diye de ekledi. Şimdi v strom çok konforlu filan deniliyor Nuriyi izleyince şaşırdım açıkçası. 650 yi çok konforlu yapıp 1050 yi konforsuz yapmaları da çok mantıklı değil.

hobi falan derken itiraf et rampa aşağı peygamber vitesine atıyorsun dimi 😁

keşke oyle bir imkanım olsa...

Fakat bir tırcı olsaydım kesin yakıttan cok kar yapardım. Isıkları iyi takip edemiyor amatorler.. bir dur kalk kaç tl para gidiyor..

Geçen hafta Nuri 1050 de inceledi. 5 bin devirden sonra sağlam titreşim var sele taş gibi dedi. Onun dışında beğendi motoru ama tercihim Africa olur diye de ekledi. Şimdi v strom çok konforlu filan deniliyor Nuriyi izleyince şaşırdım açıkçası. 650 yi çok konforlu yapıp 1050 yi konforsuz yapmaları da çok mantıklı değil.

yaa africa 1050 ile top diye oynar tabi ama şimdi 1050 tutulmuyor yaaa, ucuz olur. F/p de avantajlı olabileceğini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
1050 xt kısa bacak olduğu için ön tekerde tubeless, ben zaten otobandan gidip geleceğim ne alayım? Bu paraya o güçte başka ne var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar