- Motosikleti
- Hero Dash 125
650 cc için 5 lt fazla gibi sol şerit o kadar boş oluyormu iş saatiŞu aralar 5 lt lerde geziyorum. Otoban ağırlıklı ve sürekli sol şeritten ayrılmadan.Shellden benzin aldığımda 1 hafta işe git gel 5 günü çıkarttı ve cumartesi günü beykoz - pendik git gel dönüşte ışık yaktı. Opette 5 günü bulmadan bitiryordu depoyu. Bundan sonra benzini shellden alırım artık.
Beykoz gibi balık muhitinde nasıl olur da salaş balıkçıda alkol olmaz?650 cc için 5 lt fazla gibi sol şerit o kadar boş oluyormu iş saati
yav Istanbul un en büyük ilçesi Beykoz da hepi topu 3-4 tane Opet var , Koru girişine yakın Shell den aldım az bir şey tüketim arttı bende , bu ara çok gelip gidiyorum sahilde bir balıkçı keşfettim sağolsun bana özel pişiriyor
kötü yanı Beykoz'daki salaş balıkçılarda alkol yok , onuda çözdük tabi Karadenizliyiz kafa 12 ye kadar jenaratör![]()
Sol şeriti geçen h sonu pendiğe giderken sabah saatlerinde gittim dönüşte aynı. Keza h sonu da yalovada olcam. işe gidiş geliş saatlerinde emniyet şeritleri tabi ki çakarlara denk gelmezsek tabi. Hep eve yakın diye opetten alıyordum da biraz daha ileri gitmem gerek shell için. İlk shelli sahildeki shell den aldım. Balıkçılar hakkında bilgim yok. Sebzeci olduğum için balık - et işleri yok bende. Alkol işi buralar biraz dindarım diye geçinenlerle dolu olduğu için yapmıyorlardır.650 cc için 5 lt fazla gibi sol şerit o kadar boş oluyormu iş saati
yav Istanbul un en büyük ilçesi Beykoz da hepi topu 3-4 tane Opet var , Koru girişine yakın Shell den aldım az bir şey tüketim arttı bende , bu ara çok gelip gidiyorum sahilde bir balıkçı keşfettim sağolsun bana özel pişiriyor
kötü yanı Beykoz'daki salaş balıkçılarda alkol yok , onuda çözdük tabi Karadenizliyiz kafa 12 ye kadar jenaratör![]()
Restoranlarda var ama bu civar biraz tutucudur mesela çok sevmeme rağmen Anadolu Feneri , Garipçe gibi sahil köylerine pek gitmiyorum çünkü Tekel bayii yok , neyseki Şile de böyle bir sıkıntı yok , burda içmeyene hadi len yürü git burdan diyorlarBeykoz gibi balık muhitinde nasıl olur da salaş balıkçıda alkol olmaz?........
eheheh bize farketmiyor epsini içeriz beya yeterki alkollü olsunbiz alkol içmiyoruz, bira içiyoruz, rakı içiyoruz, şarap içiyoruz.![]()
Beykoz , Pendik , Yalova aynı güzergahlarda sürüyoruz hiç karşılaşmadık hayret , Burgman gördüğümü hiç hatırlamıyorum bende Şile , Tuzla , Yalova tersaneye gidip geliyorum..Sol şeriti geçen h sonu pendiğe giderken sabah saatlerinde gittim dönüşte aynı. Keza h sonu da yalovada olcam. işe gidiş geliş saatlerinde emniyet şeritleri tabi ki çakarlara denk gelmezsek tabi. Hep eve yakın diye opetten alıyordum da biraz daha ileri gitmem gerek shell için. İlk shelli sahildeki shell den aldım. Balıkçılar hakkında bilgim yok. Sebzeci olduğum için balık - et işleri yok bende. Alkol işi buralar biraz dindarım diye geçinenlerle dolu olduğu için yapmıyorlardır.espersso : trakyada su dan çok alkol tüketilir oralar ile bizim orayı kıyaslama bence.
![]()
Bartın da Karadeniz, Hopa da....Karadenizliyiz kafa 12 ye kadar jenaratör![]()
ehehe ben çakma KaradenizliyimBartın da Karadeniz, Hopa da.
Nirelisin, Karadenizin neresindensin çarkçıbaşım?
Karakartal oleyyy.ehehe ben çakma Karadenizliyim
İstanbul Beşiktaş da doğdum büyüdüm , çarşı çocuğuyuzdedeler Karadeniz Rize den göçmüşler 40 larda..
Trakya'da alkol tüketilmez. Rakı tüketilir, bira tüketilir, şarap tüketilir. "Alkol tüketme" lafı son yıllarda türetilmiş yanlış bir tabir.trakyada su dan çok alkol tüketilir oralar ile bizim orayı kıyaslama bence.![]()
Trakya'da alkolsüz mekan mı var? Çay bahçesinde bile bira satılıyor.Trakya'da alkol tüketilmez. Rakı tüketilir, bira tüketilir, şarap tüketilir. "Alkol tüketme" lafı son yıllarda türetilmiş yanlış bir tabir.
Bira meşrubat zatenTrakya'da alkolsüz mekan mı var? Çay bahçesinde bile bira satılıyor.
Meşrubattan daha bile iyi hatta.Bira meşrubat zaten![]()