Motosikletini Göster !

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bunlar hep yeni nesil meyhane adetleri. Rakı'ya su, buz kat devam et. Ne o öyle 2 duble rakı arası çay molası? ya da rakı yanında şalgam, soda içmeler? Böyle şeyleri duyunca sizlere kıyamadağımdan ıslak havluyla kendi kendimi dövesim geliyor.

Bunlar hep yeni nesil meyhane adetleri. Rakı'ya su, buz kat devam et. Ne o öyle 2 duble rakı arası çay molası? ya da rakı yanında şalgam, soda içmeler? Böyle şeyleri duyunca sizlere kıyamadağımdan ıslak havluyla kendi kendimi dövesim geliyor.
Şalgam caizdir 😊
Espresso tarihi bildirecek sana Şile de yapacaz rakı şalgam üstüne Espresso nun biralarla cila 😍
Heyecanlanma çadır yok 🤣

Rakıya su yerine şekersiz limonata kat, hiç anlamadan bir sürahi içersin. (Yazın rakıyı direkt sürahiye döküp üzerine limonatasını ekleyip gömüyoruz; çok rahat gidiyor, çok da tatlı kafa yapıyor.) (Evet, kulağa iğrenç geliyor; ben de ilk duyduğumda "saçmalık" diye düşündüm ama deneyince beğendim.)
Mesajı yeni görüyorum ama dün kız arkadaşımla rakı içelim diyince bizde keşfettik böyle bir şeyin var olduğunu . Kız arkadaşım rakının tadını sevmeyince karışım yapmaya karar verdik başta meyve suyu sonrasında kola son olarakta şekersiz limonatayla denedik ve şekersiz limonatayla güzel bir sonuç çıktı. %40 rakı %60 limonata olarak pet bardağına koydum 1saniye sonra rakının anason tadı gidip limonatanın şekerinin tadını bırakıyor ağızda oran arttırılarak ve soğutulduktan sonra daha güzel sonuçlar elde edilebilir .

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Şalgam caizdir 😊
Espresso tarihi bildirecek sana Şile de yapacaz rakı şalgam üstüne Espresso nun biralarla cila 😍
Heyecanlanma çadır yok 🤣
yan çantaları takarım motora, en az bir kasa getirmem lazım bize anca yeter. :) Ama motorla taşıyınca yolda çalkalanır, tortusu havalanır, en az 3-5 saat buzdolabında dik tutmak lazım olur.

En son yaptığım birayı dün akşam açtım ilk defa, şişelendikten sonra 3 hafta beklemişti, bu sefer alkolu az olsun daha çok içebileyim diye mayalarken şeker koymayıp yalnızca maltözü ile yapmıştım, %4.5 falan olmuştu alkolu, tadı çok güzel olmuş, bir dahaki sefere tarifteki gibi 23 litre değil de 20 litre yapma niyetim var, varsın 3-5 şişe az çıksın.
Evde yapmanın bir güzelliği de her seferinde sürpriz şekilde güzel bir şey çıkıyor ama aynısından bir daha yap desen yapamam çünkü not tutmuyorum, mayalanırken hava sıcaksa sıcaklık değişebiliyor, 24 dereceyi geçmese de bazen 21 oluyor bazen 23.5 oluyor bu da farkettiriyor. bir de tarife ilave alkolu biraz çok olsun diye fazladan 200gr şeker ekliyordum, onu da bazen 150gr bazen 250gr diye göz kararı gibi ekleyince sürprizleri çok oluyor.

Yazın sahil kenarında buzz gibi en soğuğundan pilsner bira iyi gidiyor, onda da zaten lıkır lıkır soğuk içmelik olunca markasını önemsemiyorum, deniz kıyısında gölgede içmelik kamping marketinde en ucuz hangisi varsa deyip mythos alıyordum 1.8euro mu neydi.
Yerli biralardan normal Tuborg gold seviyorum, şişe alıyorum eve yazın maksat kendi yaptıklarımı şişelemeye boş şişe de çıksın, tuborg gold depozitolu şişeler dayanıklı, ama geçen yaz bremen şişe almıştım kasa kasa, onlar da evde şişelemeye fena değil.

Yine yerli biralardan tuborg frederik serisinden yeşil etiketli olan ipa çok güzel, yerli ipa'lar içinde F/P denebilir, yerli kraft biracılardan güzel şeyler çıkıyor ama 33lük minik şişede ve çok pahalı geliyor, benzerlerini kendim yapabiliyorum zaten deyip pek almıyorum.

aklıma getirdiniz, yine bir bira açayım bari. Biranın yanına çok sesrt en eskisinden, peynircide dışı küf kaplanmış kocaman tekerlekten kesip sattıkları peynirler güzel gidiyor, bugün peynirciye gidecektim dışarı çıkınca unuttum, fıstık var turşu var artık onlarla idare ederim bu akşam. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, tatlandırıcılı limonatalar var. Hem alkol hem şeker karaciğere pankreasa yazık ondan şekersizini tavsiye ettim :)
dolapta yarım şişe 35lik var, onunla deneyeyim yarın marketten limonata alıp. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Oo bendeki şişeyi de dolaba koyayım madem olmuş; yarın içerim.

Biranın yanına çok sesrt en eskisinden, peynircide dışı küf kaplanmış kocaman tekerlekten kesip sattıkları peynirler güzel gidiyor..
Bu ara susam kaplı fıstıkla içiyorum 😅 hatta şu an Kadikoydeyim bir mekandaydik çıktık eve gidecektim motora doğru yürürken baktım bir büfede Efes Malt kutu 55 lira dur dedim bitane daha yolluk yapalım , boğa heykelinin karşısında küçük bir park var bu saatte baya hareketli , canlı müzik yapan bile var açtım birayı valla 😉

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu ara susam kaplı fıstıkla içiyorum 😅 hatta şu an Kadikoydeyim bir mekandaydik çıktık eve gidecektim motora doğru yürürken baktım bir büfede Efes Malt kutu 55 lira dur dedim bitane daha yolluk yapalım , boğa heykelinin karşısında küçük bir park var bu saatte baya hareketli , canlı müzik yapan bile var açtım birayı valla 😉
İyi eğlenceler 🤘

1ymu971.jpg

haftada bir gün dağda/yaylada yoga yapmak ömüre ömür katar.

bilimsel bir gercek...yoga yapın yaptırın...

tqjpi7d.jpg

ne motor ha!! tam bir offroad canavarı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Sizinkiler de güzelmiş.
Bende Toyota Hilux ile Nissan Skyline da var Fast n Furious edition. Bir tane de lego chopper :D
Baktıköa mutlu oluyor insan. Triumph speed twin de alacaktım ama onun figürünü bulamıyorum maalesef…

Motosikleti
Yamaha XSR700
Sizinkiler de güzelmiş.
Bende Toyota Hilux ile Nissan Skyline da var Fast n Furious edition. Bir tane de lego chopper :D
Baktıköa mutlu oluyor insan. Triumph speed twin de alacaktım ama onun figürünü bulamıyorum maalesef…
Bu iş bende bağımlılık gibi. Gerçekten baktıkça mutlu oluyorum. Ekime alıp düt düt diye oynamıyorum ama orada olması mutluluk veriyor :) Bu da benim koleksiyonumun tamamı (200 tane kadar da hotwheels var ama onların bakımı zor diye çekmecede)

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bu iş bende bağımlılık gibi. Gerçekten baktıkça mutlu oluyorum. Ekime alıp düt düt diye oynamıyorum ama orada olması mutluluk veriyor :) Bu da benim koleksiyonumun tamamı (200 tane kadar da hotwheels var ama onların bakımı zor diye çekmecede)

Bir başlayınca çekirdek gibi devamı geliyor. Benim de evde devamı. Ofisteki masanın üstünde başka şeyler de var daha da dolmasın diye burayı mütevazi tutmaya çalıştım :D
En son yurt dışı iş seyahatimde mandalorian serisinin buzdolabı magnetlerine denk geldim blind box'tan grogu çıktı. Buzdolabımda da onlarca magnet var ahah. Bir noktadan sonra bıraktım iş büyük figürleri toplamaya kadar gitmeye başlayınca motora yatırım yapmanın daha iyi olacağına karar verdim.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bir başlayınca çekirdek gibi devamı geliyor. Benim de evde devamı. Ofisteki masanın üstünde başka şeyler de var daha da dolmasın diye burayı mütevazi tutmaya çalıştım :D
En son yurt dışı iş seyahatimde mandalorian serisinin buzdolabı magnetlerine denk geldim blind box'tan grogu çıktı. Buzdolabımda da onlarca magnet var ahah. Bir noktadan sonra bıraktım iş büyük figürleri toplamaya kadar gitmeye başlayınca motora yatırım yapmanın daha iyi olacağına karar verdim.
Ben de figürlere fazla para yatırmamak adına 3d printer aldım ufak tefek kendim basıyorum. Üst kattakilerin 1-2 tanesi hariç hepsi 3d printer baskısı. Bir alt kattaki 4'lü mafya seti de 3d printer baskısı. Figüre para vermiyüm diye daha çok masraf yapmışım gibi hissediyorum 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar