Motosikletini Göster !

Motosikleti
K 1600 GTL
valla diske bakıyorum şu an tam bira acmalıkmış, hiç aklıma gelmedi.

senin yontem biraz zor gibi ustalaşmak lazım. bi de birini actık ok, diğeri elde kaldı.

disk işi iymiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Nikkfurie bunu begendi :d

2024 modeli 144.000. fena değil.

dio alıp sürüden biri olmak istemedin di mi :)

valla yalan yok, foto dan beğendim.
2.2 lt den aşağı yakmaz cunku üstun esp teknolojili bir honda değil.

esp yılların arge calışması sonucu üretilmiş, sürtünmesi inanıllmaz düşürülmüş bir tekonoji harikası motor.

ama seninki de kotu değil, moral bozma.
Dio ya da baktım ama çok kalitesiz geldi gözüme 🤭

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
biraz pişmanım honda aldığıma pek memnun kalmadım bidaha da almam zaten

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
şimdi sudan cıktım.. o guzel kafam gitti :(

aslında weihenstephaner alıp şov yapacaktım ama kapağı migrosta actırmak ve o sekilde badavuta kadar surmek gerekiyor.. riskli bir durum. bunun kapağı elle acılıyor :)

edit: biradan anlıyorsun azizim.

abi boş ver vizyonsuzluk bazen iyidir. vizyonlu bira pahalıdır ondan bir tane içeceğine 3 tane tombul alırsın daha iyi :D zamanında 2.5 litre marmara gold içen adamlarız bizde o ağız yok zaten .

esp yılların arge calışması sonucu üretilmiş, sürtünmesi inanıllmaz düşürülmüş bir tekonoji harikası motor...
Esp ilk önce Nasa tarafından geliştirilmiş , ayda kullanılan taşıtlar Esp li sonra aya gitmekten vazgeçince Esp yi satışa çıkarmışlar , Let Go da ikinci el Esp yi gören Honda yapıştırmış almış , en çabuk kafa yapan bira Carlsberg dir , alkolü %5 ama %7 lik extra lı biralardan daha güzel kafa yapıyor niyeyse , özellikle açık havada mide biraz boşsa bir şişesi bile kopartabilir , Esp diyoduk 🤔

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
abi boş ver vizyonsuzluk bazen iyidir. vizyonlu bira pahalıdır ondan bir tane içeceğine 3 tane tombul alırsın daha iyi :D zamanında 2.5 litre marmara gold içen adamlarız bizde o ağız yok zaten .
Kafa bulmak için viski daha iyi yahu. Daha ucuza gelir ucuz bi viskinin 35liği :)

Bira dediğin şey hamburgerin patatesin yanında meşrubat niyetine içilir sarhoş olmak için değil :)

He bu hava değil belki ama çok sıcak havada da buz gibi bi tane iyi gider gerçi.

Kafa bulmak için viski daha iyi yahu. Daha ucuza gelir ucuz bi viskinin 35liği :)

Bira dediğin şey hamburgerin patatesin yanında meşrubat niyetine içilir sarhoş olmak için değil :)

He bu hava değil belki ama çok sıcak havada da buz gibi bi tane iyi gider gerçi.
Bira ve rakının tadını hiçbirşey de bulamıyorum 😬

Motosikleti

Latife yapıyorum hocam benim yaz içkim biradır . Sahilde fish and chips veya sadece bira chips olmazsa olmazımdır . Ben günlük kullanımda budwaiser ve stellacıyım , weihenstephan - franziskaner - guinness - paulaner gibi biralar günlük kullanım için bana fazla tok geliyor bir taneden sonra kesiliyorum . Viskinin ucuzu pek makbul değil gibi de biranın ucuzu bir şekilde gidiyor :) zira redbull veya kola gibi şeyler koymadan içiyorum.

:d

kardeş haklısın ama forumda kaliteli yaşam koçluğu yapan iki kişiden biriyim. o nedenle paraya acımıyorummm pek.
baba yaşıyosun bu hayatı :cool:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bira ve rakının tadını hiçbirşey de bulamıyorum 😬
Rakıya su yerine şekersiz limonata kat, hiç anlamadan bir sürahi içersin. (Yazın rakıyı direkt sürahiye döküp üzerine limonatasını ekleyip gömüyoruz; çok rahat gidiyor, çok da tatlı kafa yapıyor.) (Evet, kulağa iğrenç geliyor; ben de ilk duyduğumda "saçmalık" diye düşündüm ama deneyince beğendim.)

Motosikleti
Rakıya su yerine şekersiz limonata kat, hiç anlamadan bir sürahi içersin. (Yazın rakıyı direkt sürahiye döküp üzerine limonatasını ekleyip gömüyoruz; çok rahat gidiyor, çok da tatlı kafa yapıyor.) (Evet, kulağa iğrenç geliyor; ben de ilk duyduğumda "saçmalık" diye düşündüm ama deneyince beğendim.)

Fransızların likör dedikleri bir rakıları var Pastis 51 ( pastiş ) birebir bizim rakıyla aynı diyebilirim onların içim şekli de tam olarak böyle gerçi onlar kokteyl niyetine içiyor :) benim gördüğüm en tehlikeli eşlikçi ayran :D

Rakıyı mundar etmem ben..günah günah 😁

benim gördüğüm en tehlikeli eşlikçi ayran :D
En güzelide acı şalgam hele mangalda varsa of of of 🙃

Motosikleti
Motoru satıldı...
bunu denerim ben ilkten saçma geldi ama mantıklıda geldi.

Ya kültürden seviyoruz da objektif ve sağduyulu yaklaşınca çok da matah bir şey değil rakı. Hangi yabancıya içirsen suratı şekilden şekile giriyor. 🤣 💦
Kokusu yeter breh breh 😊
Zibilyon tane alkollü içecekleri var rakıda bize kalsın 😅

Şekersiz limonata kısmını anlamadım hazır satılıyor mu?
Rakıya sadece limonsuz limonata katılır 🫡

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar