Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında weihenstephaner alıp şov yapacaktım ama kapağı migrosta actırmak ve o sekilde badavuta kadar surmek gerekiyor.. riskli bir durum. bunun kapağı elle acılıyor
abi boş ver vizyonsuzluk bazen iyidir. vizyonlu bira pahalıdır ondan bir tane içeceğine 3 tane tombul alırsın daha iyi zamanında 2.5 litre marmara gold içen adamlarız bizde o ağız yok zaten .
Esp ilk önce Nasa tarafından geliştirilmiş , ayda kullanılan taşıtlar Esp li sonra aya gitmekten vazgeçince Esp yi satışa çıkarmışlar , Let Go da ikinci el Esp yi gören Honda yapıştırmış almış , en çabuk kafa yapan bira Carlsberg dir , alkolü %5 ama %7 lik extra lı biralardan daha güzel kafa yapıyor niyeyse , özellikle açık havada mide biraz boşsa bir şişesi bile kopartabilir , Esp diyoduk
abi boş ver vizyonsuzluk bazen iyidir. vizyonlu bira pahalıdır ondan bir tane içeceğine 3 tane tombul alırsın daha iyi zamanında 2.5 litre marmara gold içen adamlarız bizde o ağız yok zaten .
Latife yapıyorum hocam benim yaz içkim biradır . Sahilde fish and chips veya sadece bira chips olmazsa olmazımdır . Ben günlük kullanımda budwaiser ve stellacıyım , weihenstephan - franziskaner - guinness - paulaner gibi biralar günlük kullanım için bana fazla tok geliyor bir taneden sonra kesiliyorum . Viskinin ucuzu pek makbul değil gibi de biranın ucuzu bir şekilde gidiyor zira redbull veya kola gibi şeyler koymadan içiyorum.
Rakıya su yerine şekersiz limonata kat, hiç anlamadan bir sürahi içersin. (Yazın rakıyı direkt sürahiye döküp üzerine limonatasını ekleyip gömüyoruz; çok rahat gidiyor, çok da tatlı kafa yapıyor.) (Evet, kulağa iğrenç geliyor; ben de ilk duyduğumda "saçmalık" diye düşündüm ama deneyince beğendim.)
Rakıya su yerine şekersiz limonata kat, hiç anlamadan bir sürahi içersin. (Yazın rakıyı direkt sürahiye döküp üzerine limonatasını ekleyip gömüyoruz; çok rahat gidiyor, çok da tatlı kafa yapıyor.) (Evet, kulağa iğrenç geliyor; ben de ilk duyduğumda "saçmalık" diye düşündüm ama deneyince beğendim.)
Fransızların likör dedikleri bir rakıları var Pastis 51 ( pastiş ) birebir bizim rakıyla aynı diyebilirim onların içim şekli de tam olarak böyle gerçi onlar kokteyl niyetine içiyor benim gördüğüm en tehlikeli eşlikçi ayran