Kafasi karisanlara beni de yazin. Ben de tam fcmotoda ufak bir indirim var packtalk alayim diyordum, Haluk hocamizin guncellemesi sonrasi yine kararsizliga dustum. Benim derdim grup surusu de degil artcimla iletisimde olsam yeterli ama acikcasi bir kez alayim yillarca aklimdan cikarayim diye yuksek bir model bakiyordum.
Merhaba,
Her ne kadar 2 kişilik iletişim ihtiyaçlar için çok daha ucuz marka ve modeller de iş görecek olsa da almışken en üst seriden alıp uzun süre çok keyifli kullanmak gerçekten çok mantıklı bir hareket.
Ama ne zaman ki bir buluşma oldu ve 3 ve/veya daha fazla interkom ile eşleşmeniz gerekti, o zaman mutlak surette mesh destekli bir cihaz gerekiyor.
Bluetooth interkomlar da 3 ve üstü eşleşmelerde kopmalar çok oluyor ve tekrar bağlanmak çok meşakkatli.
Benim tecrübemde Packtalk 2 kişi ile başlarda fena değildi ama diğer markalarla eşleşme gerektiğinde ses kalitesi müthiş bozuldu.
Bence tek avantajı Sena 60s'e göre daha küçük yapısı.
Yanlış bilmiyorsam bu üst segment(=mesh) interkom işinde Sena hem dünyada ve hem de ülkemizde pazarın hakimi.
Yani mesela bir forum buluşmasında diğer sürücülerde Sena interkoma denkgelme ihtimaliniz daha yüksek.
Bu da bize birkaç saatliğine bile olsa diğer sürücülerle iletişim halinde kalma fırsatı veriyor.
Bunu isteyen olur ya da olmaz, orası herkesin kendi bileceği iş ama isteyenler için büyük avantaj.
Sonuç olarak Sena 50s de sizin işinizi çok uzuuuun süre görecek bir cihaz.
60s daha da gelişmişi ve üstte de yazdığım gibi çift kaskı olanlar için çok avantajlı.
Her iki modelde de mesh var.
Her 2 modelde de kışlık eldivenle bile çok rahat kullanabildiniz büyük bir tekerlek tuş var. Cidden çok pratik.
Toplamda 10 yıla yakındır Sena kullanıcısı olarak bu markayı şiddetle tavsiye ederim.
Not: Firma ya da distribütör ile hiç bir bağım yoktur.
Kolay gelsin.