Abiler ne anlatıyorsunuz siz? Bu konunun açılış amacı kim ne kadar yetenekli kim ne kadar yatırabiliyor, kim pistte hızlı değildi ki? Sürüş sırasında dikkat dağıtıp fazlasını limitlerin üzerini denememek. Birbirinize niyetinizi bozmayın. Her ikinizde belli ki iyi niyetle buradasınız. Amaç ekranda kaç derece yattım acaba diye takip edip, işin ego tatminine dönüşmemesi. Sezgi ve gözleme dayalı sürüş. Ama görüyorum ki kişisel egolar öne geçiyor. Tabii ki kimsenin ne egosu umurumda, ne kişisel fikirleri. Ben öğrendiğime bakarım.
Hepimiz en az 80'e kadar motor üstünde kalalım. Amaç bu değil mi?
Aramızdan birinin eksiği varsa tamamlamak tabii ki gerekli, üstüne gitmeli. Gerilmeye ne gerek var? Bilmiyorum demek insan psikolojisine aykırı, bir savunma mekanizmasıdır. Andragoji (umarım doğru yazmışımdır) eğitiminden biliyorsunuzdur
@Okan Sinan Ocan Hocam. Ama bilmeyene güç göstermek? Bilen birinin bilmeyene ego tatmini için üstünlük kurması değil mi? Hem konu sahibi hem hoca olarak iş size düşer. Burada benim bunları yazmamam lazımdı.
Umursamayabilirsiniz. İkinizide birebir tanımam. Tahminen ikinizden de 10-15 yaş küçük forumu paylaştığınız bir arkadaşınız olarak merak etmesenizde söyleyeyim, her iki tarafta hatalı. Birbirinize bilenmeyin. Belki ben yanlış anlamış boşuna bu kadar uzun yazmışımdır. Ama dışarıdan öyle gözüküyor. ister istemez egolarınızdan sıyrılın dedirtiyor.
Niyetim için not: Normal hayatta çok karışmam böyle sorunlara, kim ne yaparsa yapsın şeklindedir. Ama son zamanlarda fark etmişsinizdir forumda da, doğrudan düşüncelerimi paylaşıyorum. Amaç kimseye bir şey ispatlamak ya da ben sizi yönetirim tavırlarına girmek değil. Her zaman aynı şeyleri aynı şekilde söylüyorum. Ancak kendimi doğru ifade etmeye çalıştıkça daha yanlış anlaşılıyorum. (Muzo herkese laf sokuyorsun diyerek fark ettirdi birazda aslında) Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için hakkımda bilgi verdikçe ya da bir önceki sayfada olduğu gibi tecrübe paylaşınca gülende oluyor, inanmayanda

Optimist bir insanda değilim ki olumlama yapıp gülüp geçeyim. Ses çıkarınca sosyal filtrelerimin olmaması dolayısıyla insanlar kırılıyor. (Belki filtresizlik geçmişten bu güne benim savunma mekanizmamdır.) Umarım yanlış anlamaz iyi niyetli bir ortam yumuşatma hamlesi olduğunu görürsünüz. Niyetim o yönde çünkü.