Benim wave110i yolculuğum tek yön 700 km idi. 13 saat falan sürdü. Bu birr.abii sadece git gel 650 km,. ortalama 65 kmh(gps) hızıyla sadece 10 saat yolculuk surer molalar haric
hava 18:30 da kararıyor ve cb125f in aydınlatması berbat.
oluru yok bu işin sende biliyosun![]()
Bunu öğrendiğim iyi oldu bende tam cb125f alsam mı diyordum ashshdghava 18:30 da kararıyor ve cb125f in aydınlatması berbat.
oluru yok bu işin sende biliyosun![]()
Tamam işte..Bunu öğrendiğim iyi oldu bende tam cb125f alsam mı diyordum ashshdg
350lik olani miekim ayında almanya da en cok satan 5.skuter ın zontes olduğunu biliyor muydunuz ?
geliyorlar.......
Zontes alırsan seni GS'ten soğutabilir dikkatli olmak lazımBunu öğrendiğim iyi oldu bende tam cb125f alsam mı diyordum ashshdg
350lik olani mi
trye gelse fiyati 600k olur herhalde
![]()
Liste fiyatinin yarisi olursa dusunulebilirsatılmıyor(kıymet bilinmiyor diyelim sdffg) yuzde 50 indirimle ellerinden cıkarmaya calısıyor bayiler.
o sekilde almak mantıklı olabilir![]()
Liste fiyatinin yarisi olursa dusunulebilir![]()
Çeşitli türlü bahaneler... Bu akılla daha çok japon kazığı yersiniz...işte biz buyuz yaa.
ondan sonra yamaha honda istediği gibi at koşturuyor, bizler de şikayet falan ediyoruz.
herkes japon peşinde koşarsa bu adamlar nasıl gelişşsin ayakta kalsın..
dünya erdost gibi adamların hatrına dönüyor..
not : ben almam yine cunku kurumsallık takıntım var.
Çeşitli türlü bahaneler... Bu akılla daha çok japon kazığı yersiniz...
Japonlar akıllı bozulacak bişey koymuyorlar motorlarına... utanmasalar motorda koymayacaklar...en azından sağlam motora biniyoruz..
bir dünya para verip tel maşa motor alanlar düşünsünnnn
Bir japon arabasının kaputunu açalım. Kaput amortisörü olmaz kolay kolay. Dikme çubuk konur. Elinle kaputun ilgili noktasına dayarsın. Çubuk bozulmaz. Amortisör bozulur.Japonlar akıllı bozulacak bişey koymuyorlar motorlarına... utanmasalar motorda koymayacaklar...
BMW nin 20 yıldır standart koyduğu elcik ısıtma orta sehpayı koymuyor adamlar. Bizim japon seviciler de ölümsüz motora biniyoruz diye seviniyorlar. Yazık çok yazık....Bir japon arabasının kaputunu açalım. Kaput amortisörü olmaz kolay kolay. Dikme çubuk konur. Elinle kaputun ilgili noktasına dayarsın. Çubuk bozulmaz. Amortisör bozulur.
bmwnin istediği parayı verirsen zaten bmwdekinden fazla aksesuarlı alabiliyorsunBMW nin 20 yıldır standart koyduğu elcik ısıtma orta sehpayı koymuyor adamlar. Bizim japon seviciler de ölümsüz motora biniyoruz diye seviniyorlar. Yazık çok yazık....
Ama BMW olmuyor.....bmwnin istediği parayı verirsen zaten bmwdekinden fazla aksesuarlı alabiliyorsun![]()