Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ama BMW olmuyor.....
gs de bi africa twin olamıyor bazı konularda farklı ülkeler farklı amaçlarla üretilen farklı gelenekten gelen üreticiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ha ben japonların aksesuarsız satmasını istediğimi kendim almayı tercih ederim yoksa ne yapayım kullanmayacağım işime yaramayacak aksesuara niye ekstra para ödeyeyim

Motosikleti
K 1600 GTL
gs de bi africa twin olamıyor bazı konularda farklı ülkeler farklı amaçlarla üretilen farklı gelenekten gelen üreticiler

ha ben japonların aksesuarsız satmasını istediğimi kendim almayı tercih ederim yoksa ne yapayım kullanmayacağım işime yaramayacak aksesuara niye ekstra para ödeyeyim
Elcik ısıtma, orta sehpa, viraj abs, esa bunlar aksesuar değil zaten. Kaliteli bir motosiklette olması gereken şeyler....

Motosikleti
Yamaha XSR700
Abi adamlar böyle mutlu :) Demek ki beklenti düşük. Eskiden öğretmen kasa diye anılan aracın ae101 kasa corolla olması gibi. Sorunsuz ama arabaya binince sonsuzluğun ortasında hissediyorsun kendini.
Başka hangi arabanın hangi kasası "EFSANE KASA" olarak nitelendirildi ki? Dönemine göre de iyi arabaydı. GLİ olanlarda klima, abs, hava yastığı, merkezi kilit vardı. 1993'te üretilmeye başladı o kasa. O dönem için güzel özelliklerdi. Gli olmayınca ABS bile gelmiyordu o ayrı mesele.
Bir japon arabasının kaputunu açalım. Kaput amortisörü olmaz kolay kolay. Dikme çubuk konur. Elinle kaputun ilgili noktasına dayarsın. Çubuk bozulmaz. Amortisör bozulur.
Clio 4 amortisörlü kaputa sahipken clio 5 çubuklu kaputa sahiptir. Bu da böyle bilgi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yav bu çocuğun benchmarkı cf moto. He de geç. Daha yolun başında o.
ne zaman doğru bişi desem cevap vermek yerine sen cfmoto sürmüyon mu yaya getiriyon konuyu hem sen pcxle başlamamış mıydın demek ki ben senden daha fazla potansiyale sahibim 😌

Elcik ısıtma, orta sehpa, viraj abs, esa bunlar aksesuar değil zaten. Kaliteli bir motosiklette olması gereken şeyler....
orta sehpa esa olmayıversin ben istemiyosam 3 5 daha ucuza versin size resmen istiyon mu istemiyon mu sormadan bütün aksesuarları satıyolar

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
ne zaman doğru bişi desem cevap vermek yerine sen cfmoto sürmüyon mu yaya getiriyon konuyu hem sen pcxle başlamamış mıydın demek ki ben senden daha fazla potansiyale sahibim 😌

orta sehpa esa olmayıversin ben istemiyosam 3 5 daha ucuza versin size resmen istiyon mu istemiyon mu sormadan bütün aksesuarları satıyolar
Hayır kardeşim, "doğru bişi" değil söylediğin. Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir ama senin 2725 mesajında oranlayınca doğru söylediğin şeyler o kadar değildir.

Pcx'le başladım evet, zamanına göre düzgün kaliteli bir motosiklet çünkü (hala öyle). 2012'de bakkala çakkala gitmek için bi motor alayım diyerek mondial almak yerine su soğutmalı kombine frenli bir scooter almışım. Gayet vizyoner bir hareket bence.

Bu paragraf edit: Kimse kalkıp şu an kullandığım motorla başlamıyor bu arada. Mantığımın sesini dinleyip tabii ki küçük motor almışım.

O tarihte 2 kere Pist şampiyonu olup, Oem haliyle 306hp olan spor aracada sahiptim. O da Bmw idi. Umarım benim başarılarımdan fazlasını yaparsın. Bende biz bu çocuğu eleştirirdik. Helal olsun akıllandı fazlasını başardı deriz. Yapana kadar kendini benimle karşılaştırma. Ama örnek alabilir, akıl danışabilirsin. Seve seve yardımcı olurum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:d

valla elin hans(ger) ı , jason(uk)ı , jerome(fra) u , carlo( ita) su bu kadar savunmuyor kendi motorlarını..

yazık...

bmw in gs denen motoru olmasa her alanda tamamen japona teslim olmuslar hala orta sehpa elcik ısıtma diyorlar..

uzucu...

Motosikleti
K 1600 GTL
B
:d

valla elin hans(ger) ı , jason(uk)ı , jerome(fra) u , carlo( ita) su bu kadar savunmuyor kendi motorlarını..

yazık...

bmw in gs denen motoru olmasa her alanda tamamen japona teslim olmuslar hala orta sehpa elcik ısıtma diyorlar..

uzucu...
BMW yi kimseye silktirmeyiz kusura bakma Muzaffercim.....

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bir japon arabasının kaputunu açalım. Kaput amortisörü olmaz kolay kolay. Dikme çubuk konur. Elinle kaputun ilgili noktasına dayarsın. Çubuk bozulmaz. Amortisör bozulur.
Birde Japonya'daki araçları görmek lazım. 2004 model Nissan Fuga. Kaputta amortisör var. Gene fakir edebiyatı ama bize layık görmüyorlar.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Birde Japonya'daki araçları görmek lazım. 2004 model Nissan Fuga. Kaputta amortisör var. Gene fakir edebiyatı ama bize layık görmüyorlar.
Çocukluğumda amcamın Honda Legend'ı vardı. 95 modeldi. Tabii 90'larda mercedesler falanda şimdikinden çok daha kaliteliydi ama, Anadolu Hondalar (Kocaelide üretilenler) falan halt etmiştir. İyi bilirim.

Bu arada kimse hondaya kötü demiyor, (ben demiyorum aha 464576345 kez oldu belirtiyorum.) 24 sayfa oldu hala honda bmw konuşuyoruz, arada bi küçük eniştenin biride gelip zontesimde zontesim diyordur muhtemelen.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Çocukluğumda amcamın Honda Legend'ı vardı. 95 modeldi. Tabii 90'larda mercedesler falanda şimdikinden çok daha kaliteliydi ama, Anadolu Hondalar (Kocaelide üretilenler) falan halt etmiştir. İyi bilirim.

Bu arada kimse hondaya kötü demiyor, (ben demiyorum aha 464576345 kez oldu belirtiyorum.) 24 sayfa oldu hala honda bmw konuşuyoruz, arada bi küçük eniştenin biride gelip zontesimde zontesim diyordur muhtemelen.
Bunu yazmamın sebebi seni yalancı çıkarmak değil. Bize dünyadaki araçların çoğu gelmiyor. Kendim 12 model kia ceed kullanıyorum. Aynı tarihte avrupada satılanların üstündekilerin yarısı yok araçta.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bi yandan Rv There Yet oynuyoruz, yan ekranda forum youtube vs açık. Eksik yazmış bulundum. @sampsonte Daha yolun başında dedim bak farkındaysan senin için. Sebebi şu, zamanla daha iyi motosikletlere sahip olacaksın. Sahip oldukça bir motosikletten beklentin değişecek. Şimdi toprağa girerim onu yaparım buradan çıkarım derken yarın öbür gün çamurda debelenmek iş değilmiş supersport alayımda pist günlerinde gazlayayım diyebilirsin. Bmw tam bana göre beklentilerimi karşılayan marka sözüde çıkabilir ağzından. Ya da ducati alırım başka motora binmem diyebilirsin. Ya ben Mv Agustadan başka bişeye binmem diyeni gördüm :) Güzel motorda TR'de sahip olmak için iyi cesaret lazım.

Bunu yazmamın sebebi seni yalancı çıkarmak değil. Bize dünyadaki araçların çoğu gelmiyor. Kendim 12 model kia ceed kullanıyorum. Aynı tarihte avrupada satılanların üstündekilerin yarısı yok araçta.
Sana demedim abi onu. Konu yine hararetlenince genel söylemiştim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bi yandan Rv There Yet oynuyoruz, yan ekranda forum youtube vs açık. Eksik yazmış bulundum. @sampsonte Daha yolun başında dedim bak farkındaysan senin için. Sebebi şu, zamanla daha iyi motosikletlere sahip olacaksın. Sahip oldukça bir motosikletten beklentin değişecek. Şimdi toprağa girerim onu yaparım buradan çıkarım derken yarın öbür gün çamurda debelenmek iş değilmiş supersport alayımda pist günlerinde gazlayayım diyebilirsin. Bmw tam bana göre beklentilerimi karşılayan marka sözüde çıkabilir ağzından. Ya da ducati alırım başka motora binmem diyebilirsin. Ya ben Mv Agustadan başka bişeye binmem diyeni gördüm :) Güzel motorda TR'de sahip olmak için iyi cesaret lazım.

Sana demedim abi onu. Konu yine hararetlenince genel söylemiştim.
vallahi ben dediğimde sonuna kadar haklıyım sen de biliyorsun ben kullanmayacağım istemediğim aksesuara para ödemek istemiyorum ha bmw bu aksesuarları bedavaya veriyorsa babasının hayrına veriyorsa eyvallah bunu japonu da avrupalısı da yapıyor japonlar daha az yapıyor keşke bu aksesuarlar sadece katalogdan istediğimizi taktığımız bir şey olarak kalsa

ben muz sevmiyorum bmw bana zorla 10 muz satıyor honda bana zorla 3 muz satıyor 👏

parası olan adam ister bmw alır ister honda alır cart alır curt alır artık 0ları hemen hemen yakın fiyatlara satılıyor benim bmwyle derdim şu geçen biri konu açtı 400bin param var gs alacam 2006 model gse param yetiyor diyor ben bu adama acıyorum ben bu fanatikliğe üzülüyorum 20 sene evvel güzel motosiklet yapmış abs koymuş elcik ısıtma koymuş eyvallah ama 2025 yılında 2006 gs parasına daha iyi daha iyi kondisyonda motosikletler var

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Grumble
geçen biri konu açtı 400bin param var gs alacam 2006 model gse param yetiyor diyor ben bu adama acıyorum ben bu fanatikliğe üzülüyorum 20 sene evvel güzel motosiklet yapmış abs koymuş elcik ısıtma koymuş eyvallah ama 2025 yılında 2006 gs parasına daha iyi daha iyi kondisyonda motosikletler var
Aynen o konuyu görünce ben de şaşırdım 2006 model motora öyle o kadar para verilir mi? Hayır bilmiyorum tecrübesizim ok de kesinlikle mantıklı bir satın alım olacağını düşünmüyorum.
Yoksa gsler mükemmel motorlar da fiyatları pahalı maalesef. Ama 2006 model gs'in günümüzde mükemmel olacağını sanmıyorum özellikle o paralara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar