Kasko mutlaka yaptır, yeme içme ama yaptır.
bende turuncu takip vardı, 20 gün sonra süresi doluyor, haftasonu motorun başına indiğimde sökeceğim, akü katili olmak dışında bir faydasını görmedim. samsung galaxy tag aldım, yurtdışında da konum gösterebiliyor, turuncu yurtdışı için ilave para istemişti vermemiştim, hatta biizm köfteci yollarında dağlarda falan çekmediği yerlerde konum kaybediyordu.
Bir de ses yapsın diye temu'dan bisiklet alarmı aldım, uzaktan kumandaya basınca kapanabiliyor, pilli, onu sele altına koysam maksat dışarıda gezerken parkettiğim yerde biri kurcalarsa ötsün.
zincir kilit olarak abus granit extreme almıştım evde onunla kilitli ama çok ağır, çantada taşınacak gibi değil, dışarıd agezerken de sağlam bir disk kilidi ya da U kilit yeterli olur.
Kasko kesin yaptır diye bir kere daha demiş olayım. MRT sigorta gibi yalnızca motosiklet sigortası yapan acentelerden birini ara güzel fiyat çıkarıyorlar.
Sen Avrupa yakasındasın, Çatalca Subaşı köyünden Saray'a doğru orman içinde yollardan, köyden köye giden yollara dal, köylerde köfteciler de var en dandiği bile güzel, biraz gez dolaş manita derdini unutmana faydası olur.