R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Şuan bahcelievler austin kafedeyim :) motor burada :) kazasız stok ve düşük km. Sahibi yok soramıyorum ama iki resmini çektim. Buraya bigün yüklemeyi başarırsam atarım

2011 27binde muayene yeni. Tüm ağır bakımları yapılmış, frenler vs elden geçmiş. Full borusan bakımlı, varta akü sıfır. 600 ama pazarlık yapacak.

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Nikki yeterince ısrar etmene gerek kalmadan satar gibi görünüyor. :)

R 1200GS aldınız diye gözlemecilere gitmeyin, Trakya'ya köfteye bekleriz. :) Köfte daha güzel.
Kıymalı kaşarlı gözleme daha iyi bu adamların gazına gelip tek tırnaklı eti yemeyin çok tehlikeliler inanmayın .

Eski model GS arayanlara , merak edenlere cevap niteliğinde güzel bir video olmuş , videonun 13. dakikasında 180km/s ile giderken ön frene asılıyor Nuri ve sonuç 😉

@Erdost selamlar,

Bizim niki Şile de oturuyor. Sen Kartal da, uzak sayılmaz. Rica etsem ziyaretine gidip fren konusunda hızlıca tokatlayabilir misin ?
Zontes gerçeğini gördükten sonra bir daha GS freni oveceğini sanmıyorum.

Tesekkurler,

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
@Erdost selamlar,

Bizim niki Şile de oturuyor. Sen Kartal da, uzak sayılmaz. Rica etsem ziyaretine gidip fren konusunda hızlıca tokatlayabilir misin ?

Tesekkurler,
Tek fren diski ile Erdost favorim.

Eski model GS arayanlara , merak edenlere cevap niteliğinde güzel bir video olmuş , videonun 13. dakikasında 180km/s ile giderken ön frene asılıyor Nuri ve sonuç 😉

Zorla bana Gs aldıracaksınız. Bu arada düşünüyorum da maden kuru Gs bu kadar avantajlı idi neden sulu sisteme geçtiler.
Su pompası yok, soĞutma sıvısı yok, radyatör yok, vs....

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)

Dün gördüm bu videoyu, izlemeye başladım ama yarım kaldı.
Goygoy yapıp videoların süresini uzatıyorlar, o yüzden yarım bıraktım ama izleyeceğim.

@Erdost selamlar,

Tesekkurler,
Gelsin beklerim ama daha keyifli bir kapışma yaparız eski Şile yolunda bol virajlı yerlerde 😁 bu mevsimde çok tenha bir güzergah tam yardırmalık , ben gidip gelirken arada kullanıyorum ama tek tabanca keyif vermiyor , birini takip edecem yada biri peşimden beni sıkıştıracak kompetişın canlanacak 😈

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gelsin beklerim ama daha keyifli bir kapışma yaparız eski Şile yolunda bol virajlı yerlerde 😁 bu mevsimde çok tenha bir güzergah tam yardırmalık , ben gidip gelirken arada kullanıyorum ama tek tabanca keyif vermiyor , birini takip edecem yada biri peşimden beni sıkıştıracak kompetişın canlanacak 😈
Sizin Şile taraflarından bir foto gördüm, o her yerde fotolarını videolarını gördüğümüz virajlı asfalt yollar değil de mıcırlı toprak ara yollardan birindeydi, ne güzel yollar varmış dedim.

Sizin Şile taraflarından bir foto gördüm, o her yerde fotolarını videolarını gördüğümüz virajlı asfalt yollar değil de mıcırlı toprak ara yollardan birindeydi, ne güzel yollar varmış dedim.
Şile de toprak yollar asfalt yollardan beş kat fazladır , köyler arasında ve içinde çok var , ormanları bölen yollarda var yangından koruma amaçlı , krosla buralarda yardırıyorlar , ben Alacalı'dayım önümüzdeki sahilde doğal deniz kumu tepeleri var bazen denk geliyorum atlayıp ziplayanlara , offroad hiç ilgimi çekmez ama o kumda atlayanları seyretmek keyifli oluyor bi gaza geliyorum 😅

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Şile de toprak yollar asfalt yollardan beş kat fazladır , köyler arasında ve içinde çok var , ormanları bölen yollarda var yangından koruma amaçlı , krosla buralarda yardırıyorlar , ben Alacalı'dayım önümüzdeki sahilde doğal deniz kumu tepeleri var bazen denk geliyorum atlayıp ziplayanlara , offroad hiç ilgimi çekmez ama o kumda atlayanları seyretmek keyifli oluyor bi gaza geliyorum 😅
Kumda atlamak, offroad falan beni de aşan şeyler, hiç girişmem, zaten motoru yatırsam kaldıramam daha motor nasıl kaldırılır bilmiyorum, asfaltta düz yol gazcısıyım ama köyler arası orman yollarını seviyorum. Bizim burada İğneada'ya giderken normal asfalt anayol yerine köy yollarına sağıp köyden köye giden yollarda gitmeyi seviyordum. Şile'de de instagramdan falan gördüğüm güzel asfalt yolunda yardırılan yolları bir tek görmüştüm. Sizin oralar da güzelmiş.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Evet orada baya kumul var. Oralarda offroad yapan cok biliyorum ama kumda yapanlar oldugunu hic duymamistim😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi pişirmek lazım; yaban domuzunda çok fazla parazit olur. Üstelik son derece tehlikeli parazitler... Domuz yiyeceksem çiftlik domuzunu tercih ederim kesinlikle. :D (Kuzu candır...)
Kuzu pirzola bence en lezzetli et🤤 donuz sarkuteri olarak guzel bence.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ormandan iniyorlar sahile zaten arada 400-500 mt mesafe var , orman içlerinde su geçişi yapıyorlar galiba zira yazın bile üstbaş , motor çamur içinde görüyorum..
Kesin cok zevklidir de tek basina yapilmaz, dagin basinda motoru devirdin mi hele bi de altinda kaldin mi eyvah. Zaten offroad yapacak motorum da yok, youtubedan bakip imreniyorum iste ben de😂

Tek fren diski ile Erdost favorim.

ya act yılların yarışcısı adamsın ama analizlerin biraz zayıf.

Nikki 1.95 boyunda, kilosu 110 vardır + 300 kg da gs etti mi sana 410 kg kütle.
Zontes 350 ise 190 kg + Erdost u da 70 kg desek 260 kg.

Zontes 350 enduro tipli naked gibi model, suspansiyon a bir bak istersen. Diğer tarafta yarım metre çalışma aralığı olan gs.

Bana inanmıyorsan yapay zekaya sor. Zontes ezer geçer dedi.

Kesin cok zevklidir de tek basina yapilmaz, dagin basinda motoru devirdin mi hele bi de altinda kaldin mi eyvah. Zaten offroad yapacak motorum da yok, youtubedan bakip imreniyorum iste ben de😂
Çok yorucu bir aktivite yav bunları bazen burdaki tek market A101 in önünde görüyorum pert olmuşlardı , öyle uzun yolda bizimki gibi saatler süren sürüşde yapmıyorlar hepi topu bir saatte canları çıkıyor markette su , cola , ton balığına saldırıyorlar 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar