Kıymalı kaşarlı gözleme daha iyi bu adamların gazına gelip tek tırnaklı eti yemeyin çok tehlikeliler inanmayın .Nikki yeterince ısrar etmene gerek kalmadan satar gibi görünüyor.
R 1200GS aldınız diye gözlemecilere gitmeyin, Trakya'ya köfteye bekleriz.Köfte daha güzel.
Eski model GS arayanlara , merak edenlere cevap niteliğinde güzel bir video olmuş , videonun 13. dakikasında 180km/s ile giderken ön frene asılıyor Nuri ve sonuç
Tek fren diski ile Erdost favorim.@Erdost selamlar,
Bizim niki Şile de oturuyor. Sen Kartal da, uzak sayılmaz. Rica etsem ziyaretine gidip fren konusunda hızlıca tokatlayabilir misin ?
Zontes gerçeğini gördükten sonra bir daha GS freni oveceğini sanmıyorum.
Tesekkurler,
Zorla bana Gs aldıracaksınız. Bu arada düşünüyorum da maden kuru Gs bu kadar avantajlı idi neden sulu sisteme geçtiler.Eski model GS arayanlara , merak edenlere cevap niteliğinde güzel bir video olmuş , videonun 13. dakikasında 180km/s ile giderken ön frene asılıyor Nuri ve sonuç
Eski model GS arayanlara , merak edenlere cevap niteliğinde güzel bir video olmuş , videonun 13. dakikasında 180km/s ile giderken ön frene asılıyor Nuri ve sonuç
Rakipler çok güçlendi , emisyonlar arttı , su soğutma kaçınılmaz oldu..Zorla bana Gs aldıracaksınız. Bu arada düşünüyorum da maden kuru Gs bu kadar avantajlı idi neden sulu sisteme geçtiler.
Su pompası yok, soĞutma sıvısı yok, radyatör yok, vs....
Bizim Trakya'da yaban domuzu avcıları çok. At - Eşek ile uğraşmazlar, en fazla domuz karışık olabilir o da yaban domuzu, doğal, organik.Kıymalı kaşarlı gözleme daha iyi bu adamların gazına gelip tek tırnaklı eti yemeyin çok tehlikeliler inanmayın .
Çok iyi pişirmek lazım; yaban domuzunda çok fazla parazit olur. Üstelik son derece tehlikeli parazitler... Domuz yiyeceksem çiftlik domuzunu tercih ederim kesinlikle.... en fazla domuz karışık olabilir o da yaban domuzu, doğal, organik.![]()
Gelsin beklerim ama daha keyifli bir kapışma yaparız eski Şile yolunda bol virajlı yerlerde@Erdost selamlar,
Bizim niki Şile de oturuyor. Sen Kartal da, uzak sayılmaz. Rica etsem ziyaretine gidip fren konusunda hızlıca tokatlayabilir misin ?
Zontes gerçeğini gördükten sonra bir daha GS freni oveceğini sanmıyorum.
Tesekkurler,
Sizin Şile taraflarından bir foto gördüm, o her yerde fotolarını videolarını gördüğümüz virajlı asfalt yollar değil de mıcırlı toprak ara yollardan birindeydi, ne güzel yollar varmış dedim.Gelsin beklerim ama daha keyifli bir kapışma yaparız eski Şile yolunda bol virajlı yerlerdebu mevsimde çok tenha bir güzergah tam yardırmalık , ben gidip gelirken arada kullanıyorum ama tek tabanca keyif vermiyor , birini takip edecem yada biri peşimden beni sıkıştıracak kompetişın canlanacak
![]()
Şile de toprak yollar asfalt yollardan beş kat fazladır , köyler arasında ve içinde çok var , ormanları bölen yollarda var yangından koruma amaçlı , krosla buralarda yardırıyorlar , ben Alacalı'dayım önümüzdeki sahilde doğal deniz kumu tepeleri var bazen denk geliyorum atlayıp ziplayanlara , offroad hiç ilgimi çekmez ama o kumda atlayanları seyretmek keyifli oluyor bi gaza geliyorumSizin Şile taraflarından bir foto gördüm, o her yerde fotolarını videolarını gördüğümüz virajlı asfalt yollar değil de mıcırlı toprak ara yollardan birindeydi, ne güzel yollar varmış dedim.
Kumda atlamak, offroad falan beni de aşan şeyler, hiç girişmem, zaten motoru yatırsam kaldıramam daha motor nasıl kaldırılır bilmiyorum, asfaltta düz yol gazcısıyım ama köyler arası orman yollarını seviyorum. Bizim burada İğneada'ya giderken normal asfalt anayol yerine köy yollarına sağıp köyden köye giden yollarda gitmeyi seviyordum. Şile'de de instagramdan falan gördüğüm güzel asfalt yolunda yardırılan yolları bir tek görmüştüm. Sizin oralar da güzelmiş.Şile de toprak yollar asfalt yollardan beş kat fazladır , köyler arasında ve içinde çok var , ormanları bölen yollarda var yangından koruma amaçlı , krosla buralarda yardırıyorlar , ben Alacalı'dayım önümüzdeki sahilde doğal deniz kumu tepeleri var bazen denk geliyorum atlayıp ziplayanlara , offroad hiç ilgimi çekmez ama o kumda atlayanları seyretmek keyifli oluyor bi gaza geliyorum![]()
Evet orada baya kumul var. Oralarda offroad yapan cok biliyorum ama kumda yapanlar oldugunu hic duymamistimŞile de toprak yollar asfalt yollardan beş kat fazladır , köyler arasında ve içinde çok var , ormanları bölen yollarda var yangından koruma amaçlı , krosla buralarda yardırıyorlar , ben Alacalı'dayım önümüzdeki sahilde doğal deniz kumu tepeleri var bazen denk geliyorum atlayıp ziplayanlara , offroad hiç ilgimi çekmez ama o kumda atlayanları seyretmek keyifli oluyor bi gaza geliyorum![]()
Kuzu pirzola bence en lezzetli etÇok iyi pişirmek lazım; yaban domuzunda çok fazla parazit olur. Üstelik son derece tehlikeli parazitler... Domuz yiyeceksem çiftlik domuzunu tercih ederim kesinlikle.(Kuzu candır...)
Ormandan iniyorlar sahile zaten arada 400-500 mt mesafe var , orman içlerinde su geçişi yapıyorlar galiba zira yazın bile üstbaş , motor çamur içinde görüyorum..Evet orada baya kumul var. Oralarda offroad yapan cok biliyorum ama kumda yapanlar oldugunu hic duymamistim![]()
Kesin cok zevklidir de tek basina yapilmaz, dagin basinda motoru devirdin mi hele bi de altinda kaldin mi eyvah. Zaten offroad yapacak motorum da yok, youtubedan bakip imreniyorum iste ben deOrmandan iniyorlar sahile zaten arada 400-500 mt mesafe var , orman içlerinde su geçişi yapıyorlar galiba zira yazın bile üstbaş , motor çamur içinde görüyorum..
Tek fren diski ile Erdost favorim.
Çok yorucu bir aktivite yav bunları bazen burdaki tek market A101 in önünde görüyorum pert olmuşlardı , öyle uzun yolda bizimki gibi saatler süren sürüşde yapmıyorlar hepi topu bir saatte canları çıkıyor markette su , cola , ton balığına saldırıyorlarKesin cok zevklidir de tek basina yapilmaz, dagin basinda motoru devirdin mi hele bi de altinda kaldin mi eyvah. Zaten offroad yapacak motorum da yok, youtubedan bakip imreniyorum iste ben de![]()