1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bonfile, kontrfile, nuar? Bak nuarın adı geçince aklıma geldi; şöyle güzel bir püreli rosto yemeyeli çok oldu, anamdan rica edeyim de yapsın bir ara.
O ikisinin arasına nuar sokmayaydın iyiydi. Etin en hırş yeri ya.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O ikisinin arasına nuar sokmayaydın iyiydi. Etin en hırş yeri ya.
Nuar cok zor bi et, yontemince pisirilmedi mi taş gibi olur. Antrikot da duzgun pisirilmezse kayis gibi olur. Onemli olan iyi pisirmek.
Pure de iyi yapilirsa super olur. Beb pureye sutu tereyagini basiyorum😬 biraz da muskat ekledin mi 🤤🤤🤤
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelmem ki :) gelsem bile ekmek kemiririm, ben ciğer de yemiyorum.
O zaman sana zorla yedirelim. Tabi burada Cyan ve Nikkfurie gibi yapili arkadaslara ihtiyac var😂

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Nuar cok zor bi et, yontemince pisirilmedi mi taş gibi olur. Antrikot da duzgun pisirilmezse kayis gibi olur. Onemli olan iyi pisirmek.
Pure de iyi yapilirsa super olur. Beb pureye sutu tereyagini basiyorum😬 biraz da muskat ekledin mi 🤤🤤🤤
İşte ağzının tadını bilen birisi. Evet pişirmesi ustalık ister. Anam dana nuar rostuyo çok iyi yapar, ama antrikotu iyi değildir (hep kayış gibi olurdu, çünkü ezdiriyordu + tavada yapıyordu), antrikot zaten mangalda güzel.

maxresdefault.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İstanbul'da yok İzmir tarafında var mıeski Rum usülü kokereç yapan, uykuluklu, dalaklı falan?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Akşam akşam canım nasıl arnavut ciğeri çekti ....
Üşenmesem gidip ciğer alıcam o derece... :love::love::love:

Motosikleti
Ns200 15"
Ya bu konular neden işteyken ve açken denk geliyor, yemek yicem diyorum paket atıyor. Puan etkilenmesin diye arada vermiyorum, umarım Spontini'yi kemirmeye başlamam. :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
İşte ağzının tadını bilen birisi. Evet pişirmesi ustalık ister. Anam dana nuar rostuyo çok iyi yapar, ama antrikotu iyi değildir (hep kayış gibi olurdu, çünkü ezdiriyordu + tavada yapıyordu), antrikot zaten mangalda güzel.

maxresdefault.jpg
🤤🤤🤤
Yaw yemek konuyu kore dizisi izledik, yalanip duruyoz. Bi de simdi burada konu yemege geldi😂 insaf yaw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya bu konular neden işteyken ve açken denk geliyor, yemek yicem diyorum paket atıyor.
Paketin birini mideye at🤷🏻‍♂️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar