1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Nerede satılıyor kanada mercimeği. Bizimkiler genelde 3 harfli ya da happy centerden takılırlar. Basmatide evde pişmiyor işte hep osmancık bu konuya el atmalıyım 😁
3 harfliler, migros falan hepsinde o paketli mercimek falan baklagiller kanadadan ithal. üretim yeri Türkiye diye yazdıkları da konteynerler dolusu dökme alıp burada paketliyorlar o.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En son Tatar Salim'e gittim hem yediğim kazığın tadını, hem de kupkuru dönerin tadını unutamadım. Şahin Usta zaten turistik takılıyor.
Ben de en son 2 hafta falan önce çocuklarla instanbula gittiğimizde dönüşte Bahçeşehir tarafında Heybet döner var, avrupa yakasının kaliteli dönercilerindendir, oraya gittik, 2 çocuk bir ben 3 kişi, ne hesap gelebilir ki doyunca yiyelim dedik, 2600 lira hesap geldi. o paraya burada 3 kişi meyhanede bol meze yanında et yenir rakı içilir. iyi ki istabuldan taşınmışız dedik. Döner güzeldi ama çok aşırı pahalanmış. Zaten 2 yıl önce İstanbuldayken ara sıra gittiğimizde zor yer bulurduk kalabalık olurdu, şimdi dükkanın yarısı boştu.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Beyler bu ne açlık? Kırk yılın başı gezdik ettik diye konu açtık ama ağzına mıçtınız konunun. Yok kokoreçmiş, yok söğüşmüş, yok mumbarmış vs ohhooooo
Haklısın valla. Şu Tiremiti rotasını çok merak ediyorum, keşke birinizde bir kamera olsaymış az göreymişiz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Haklısın valla. Şu Tiremiti rotasını çok merak ediyorum, keşke birinizde bir kamera olsaymış az göreymişiz.
Aslında gittiğimiz rota tam anlamıyla benim bildiğim Tiremiti değildi, farklı ama aynı yere çıkan yine yorucu bir rotaydı. Benim bir kaç kez gittiğim ve anladığım Tiremiti rotası Tire merkez içinden başlıyordu ve daha farklıydı.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Aslında gittiğimiz rota tam anlamıyla benim bildiğim Tiremiti değildi, farklı ama aynı yere çıkan yine yorucu bir rotaydı. Benim bir kaç kez gittiğim ve anladığım Tiremiti rotası Tire merkez içinden başlıyordu ve daha farklıydı.

Hayaletli lübbey köyünün yanindan gecmissiniz😂

Motosikleti

Kıvır kıvır bir şey maşallah.

Motosikleti
Kiztaşı muhallebicisi mesela🤤
2006-2010 arası Kıztaşı'nın dibinde oturdum, Kıztaşı muhallebicisi çok güzeldi. Onun ilerisinde Paçacı Necip Usta güzeldi. Bir de ana caddede itfaiye durağının orada Adana tatlıcısı vardı taş kadayıfı yapıyordu taze taze alıp eve yürürken elde yemek güzel oluyordu.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kadıköy Baylan Kup Griye 50 yıldır aynı lezzet (öncesini bilmem). K.M. Paşa Salih Özkan Budapeşte, Giresun Mustafa Patar fındıklı kadayıf.

Ged

Motosikleti
2006-2010 arası Kıztaşı'nın dibinde oturdum, Kıztaşı muhallebicisi çok güzeldi. Onun ilerisinde Paçacı Necip Usta güzeldi. Bir de ana caddede itfaiye durağının orada Adana tatlıcısı vardı taş kadayıfı yapıyordu taze taze alıp eve yürürken elde yemek güzel oluyordu.
Pacaci necipi denemistim, corbanin icinde baya kil vardi, tek degil yani, bi kac tane🤢 tadi da guzel degildi. Atasehirdeki tantunici daha guzel kelle paca yapiyor. Kuzguncuk kelle paca da daha guzel.

Motosikleti
Pacaci necipi denemistim, corbanin icinde baya kil vardi, tek degil yani, bi kac tane🤢 tadi da guzel degildi. Atasehirdeki tantunici daha guzel kelle paca yapiyor. Kuzguncuk kelle paca da daha guzel.
paçacı necip eskiden güzeldi ama neredeyse 18 yıl falan geçmiş gitmeyeli, bozmuş demek.
kuzuguncuk'da paça çok güzeldi, paça üzerine söğüş onun üzerine yarım ekmek kokoreç gömmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Kiztaşı muhallebicisi mesela🤤
Kapanalı 3-4 sene oldu Cihangir'deki Özkonak Muhallebicisi'ndeki kazandibi gibisini hiç yiyemedim. (Kurtuluş'taki Göreme Muhallebicisi de iyidir...)

Kıztaşı Muhallebicisi'nin methini duydum ama henüz deneyemedim. Kaç senedir Fatih taraflarına gider gelirim, oraya çok yakın Horhor'da yaşayan çok yakın bir arkadaşım var, buna rağmen bu muhallebiciyi duyalı ancak 2-3 sene oldu, o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum...

Ged

Motosikleti
Kapanalı 3-4 sene oldu Cihangir'deki Özkonak Muhallebicisi'ndeki kazandibi gibisini hiç yiyemedim. (Kurtuluş'taki Göreme Muhallebicisi de iyidir...)

Kıztaşı Muhallebicisi'nin methini duydum ama henüz deneyemedim. Kaç senedir Fatih taraflarına gider gelirim, oraya çok yakın Horhor'da yaşayan çok yakın bir arkadaşım var, buna rağmen bu muhallebiciyi duyalı ancak 2-3 sene oldu, o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum...
Bence bir sans ver. Yalniz guzel havalarda erken gitmen lazim, kalabalik oluyor

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu arada karfurda benhour (yazılışları tam bilemedim) marka dondurmayı şiddetle tavsiye ederim. Kavunlu, sade, fıstıklı, karadutlu hepsi meyveden. Başka çeşitleride var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar