1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... İstanbul fiyatları uçmuş, istanbulda kokoreç yenecek paraya biz Cyan ile geçenlerde Pınarhisar'ın bir köyünde doya doya et yedik ...
Kokoreç fiyatları belki 4-5 yıldır artık alınacak seviyede değil, son iki senede ancak iki kere falan yemişimdir. (Onda da en pahalı porsiyon halinden falan söylemiştim...) Severiz de o fiyatları hak eden bir yiyecek değil. Tamam, işçiliği falan çok onu anlıyorum ama sonuçta bağırsak yani...

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
evet yaa, niye o kadar tanınmışken, dükkana vedat milor bile gelmişken devredip başka dükkan açtığını ben de anlamamıştım, ilginç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen de anadolu yakasındaysan, motorla istanbula gidip anadolu yakasına geçecek olursam önceden haber veririm.
Biz genellikle anadolu yakasında hasanpaşa'da haçapuri'de pide yiyoruz Cyan'la buluşunca. En son gittiğimde boyut küçülmüş fiyat artmış ama yine de bu lezzete değer demiştim.

İstanbul fiyatları uçmuş, istanbulda kokoreç yenecek paraya biz Cyan ile geçenlerde Pınarhisar'ın bir köyünde doya doya et yedik, kuzu külbastı nefisti, hadi köftesini de deneyelim köfte yememiş olmayalım deyip aldığımız köfteler de nefisti, bu mekana gece kalmalı da gelip rakı içeriz diye de konuşmuştuk.
Ben ikinci dukkana mafyanin el attigini dusunuyorum😂 ilkinde sanirim mal sahibi ile sorun yasadilar.
🙂Bu tarafa gelirseniz beklerim tabi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben ikinci dukkana mafyanin el attigini dusunuyorum😂 ilkinde sanirim mal sahibi ile sorun yasadilar.
🙂Bu tarafa gelirseniz beklerim tabi
ilkinde dükkanın baca ile sorunu vardı, çözememişlerdi o zaman öyle demişti.
ikinci dükkandayken en son gitmiştim sonra devretti haberini aldım.

O tarafa gelirsem haber veririm.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Kokoreç fiyatları belki 4-5 yıldır artık alınacak seviyede değil, son iki senede ancak iki kere falan yemişimdir. (Onda da en pahalı porsiyon halinden falan söylemiştim...) Severiz de o fiyatları hak eden bir yiyecek değil. Tamam, işçiliği falan çok onu anlıyorum ama sonuçta bağırsak yani...
Kesinlikle. Talrp cok olunca arz da yetersiz olunca bi de burasi turkiye olunca sonuc bu. Et doner parasina kokorec

Motosikleti
Kesinlikle. Talrp cok olunca arz da yetersiz olunca bi de burasi turkiye olunca sonuc bu. Et doner parasina kokorec
Dönerin de cılkı çıktı. Döner dediğin büfecide, esnaf lokantasında ekmek / pide arası hadi belki pilav üstü yediğin bir şeydir. Saçma sapan fiyatlara döner satıyorlar, ben o paraya gider kasaptan bonfile alır evde mis gibi yerim, ne işim olur dönerle?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Dönerin de cılkı çıktı. Döner dediğin büfecide, esnaf lokantasında ekmek / pide arası hadi belki pilav üstü yediğin bir şeydir. Saçma sapan fiyatlara döner satıyorlar, ben o paraya gider kasaptan bonfile alır evde mis gibi yerim, ne işim olur dönerle?
Şu an x de bu gündem o fiyata bonfilo antikrot felan alır yerim diyorlar

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
biz istanbulda dönerci parasına kuzu yedik mesela. Bizim Trakya'da mekanlar da uyanmışlar, istanbuldan gelenleri görünce fiyatlar artmış ama hala kazık istanbuldaki kadar değil.

Motosikleti
Triumph Trident 660
biz istanbulda dönerci parasına kuzu yedik mesela. Bizim Trakya'da mekanlar da uyanmışlar, istanbuldan gelenleri görünce fiyatlar artmış ama hala kazık istanbuldaki kadar değil.
Ben bu konuda kendimi avantajlı sayıyorum et yemiyorum canımda çekmiyor ama bu taraflara gelirsen haber et abi sohbetine her daim varım 😇

Motosikleti
Başka neler var neler. bizi ayakta düdüklüyor çok ahlaklı milletimiz. Örnek: Markette çiğ fındık fiyatı işlenmiş (kızartılmış ve tuzlanmış) kaju fıstığı fiyatından pahalı. Yahu dünyanın fındığının %70'i bizde (o da değişecek, tıpkı Amerikan cevizi yediğimiz gibi yakında Amerikan fındığı yiyeceğiz, neyse...), ta Hindistan'dan ithal edilen kaju fıstığından nasıl pahalı olabilir? Benzer olay geçenlerde (geçenler dediğim 1,5 yılı vardır...) pirinçte oldu Gönen pirinci kg fiyatı basmati pirinçten pahalıydı. Son 1,5 yılda yerli pirinç almadım, artık eve basmati pirinçten başkası girmiyor. Bizim bizden daha büyük düşmanımız yok kısaca...

Ben bu konuda kendimi avantajlı sayıyorum et yemiyorum canımda çekmiyor ama bu taraflara gelirsen haber et abi sohbetine her daim varım 😇
Mercimek yiyorsan o da Kanada mercimeği. Bak onun da yerlisini almıyorum artık, çünkü her yerli aldığımda içinden taş falan çıktı. Mis gibi Türkiye'den gitme tohumlarla Saskatchewan'da yetiştirilmiş Kanada mercimeği yiyorum. Hep aynı standart, sıfır taş, sıfır fire mis gibi mal.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Durmadan bir zam var, dolar, işçilik, mazot aynı ne hikmetse bir zam. Çiçek Ihlamura 5.000 TL dediler. Lan bunu da mı don vurdu dedim. Bastım sinkafı içimden yüzüne karşı.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Başka neler var neler. bizi ayakta düdüklüyor çok ahlaklı milletimiz. Örnek: Markette çiğ fındık fiyatı işlenmiş (kızartılmış ve tuzlanmış) kaju fıstığı fiyatından pahalı. Yahu dünyanın fındığının %70'i bizde (o da değişecek, tıpkı Amerikan cevizi yediğimiz gibi yakında Amerikan fındığı yiyeceğiz, neyse...), ta Hindistan'dan ithal edilen kaju fıstığından nasıl pahalı olabilir? Benzer olay geçenlerde (geçenler dediğim 1,5 yılı vardır...) pirinçte oldu Gönen pirinci kg fiyatı basmati pirinçten pahalıydı. Son 1,5 yılda yerli pirinç almadım, artık eve basmati pirinçten başkası girmiyor. Bizim bizden daha büyük düşmanımız yok kısaca...

Mercimek yiyorsan o da Kanada mercimeği. Bak onun da yerlisini almıyorum artık, çünkü her yerli aldığımda içinden taş falan çıktı. Mis gibi Türkiye'den gitme tohumlarla Saskatchewan'da yetiştirilmiş Kanada mercimeği yiyorum. Hep aynı standart, sıfır taş, sıfır fire mis gibi mal.
Nerede satılıyor kanada mercimeği. Bizimkiler genelde 3 harfli ya da happy centerden takılırlar. Basmatide evde pişmiyor işte hep osmancık bu konuya el atmalıyım 😁

Ged

Motosikleti
Dogru ama donerin tadi baska. Duzgun doner bulmak da cok zorlasti artik😭

Motosikleti
Ns200 15"
Hatay dürümü kim yaydı onu yatırıp sevmek lazım
Güzeli iyi ama, Kadıköy Kebo çok hoşuma gidiyor. Birde eskiden Beşiktaş'ta odun ateşi ile pişiren Öncü vardı, o kapattığı gün başka Öncü'den yemez oldum. Her ne kadar Bursa'da yaşasamda bütçem varsa ve kafam atarsa Bebek sahil'e kahve içmeye giderim. :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Güzeli iyi ama, Kadıköy Kebo çok hoşuma gidiyor. Birde eskiden Beşiktaş'ta odun ateşi ile pişiren Öncü vardı, o kapattığı gün başka Öncü'den yemez oldum. Her ne kadar Bursa'da yaşasamda bütçem varsa ve kafam atarsa Bebek sahil'e kahve içmeye giderim. :)
Benim oralar sen de gelirsen haber et beraber kahve içeriz 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar