1.Kasım.2025 - Kasım'da viraj başkadır

Önemli olan motorun değil motorcunun cigeridir...Kafalar uyuşsun motosiklet cc'leri elbet bir şekilde birbirine uydurulur...Ekip harika rota da şahane...Tire-Incirliova (namı deger Tiremitiler) harika bir rota..Harika gezi ve paylaşım için teşekkürler

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
İstanbul’da sanırım söğüşü ekmek içine yapıyorlar. İzmir’de söğüş ekmeğe yapılmaz. Söğüş için özel lavaşlar vardır. Normal lavaştan çapı daha küçüktür, onlara yaparlar.

Az domat, az kimyon seviyorum ben de. Domates eti fazla sulandırıyor ve lavaşı ıslatarak patlatıyor.

Yenmez mi bu beee. Kuzunun gözünün yağını yiyim. 😈 ( Burada mecaz yapılmamıştır.😜)
Izmirli bi aile vardi, kuzguncuk kelle paca sögüs isminde, kapandilar simdi 😢 onlar lavasa yapiyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen şu motürünü bi topla gel, ben sana daha farklı lezzetler tattırırım. 😁

Bunda dil, kaşar ve ekmekten dolayı biraz ısınıyor. Soğuk değil ılık. 😂

Burasi benim listemde varmis😬

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Tommykel cim üsenmeden uzun uzun yazmis. Yok virajmis yok 350 km yol yapmislarmis , yok 85 km hizla gitmisler.

Gecin bunlari gecin ...

Konunun özü asagida, kalani sadece garnitür. :cool:

sdy9m9o.jpeg

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Izmirli bi aile vardi, kuzguncuk kelle paca sögüs isminde, kapandilar simdi 😢 onlar lavasa yapiyordu

Burasi benim listemde varmis😬
kuzuguncuk diye bir dükkandı, söğüş ve kokoreçi çok güzeldi. Çengelköy'e taşınmışlardı, sonra sahibi devretti ama devrettikten sonra gidip kokoreç yemiştim hala güzeldi.
https://www.instagram.com/kuzuguncu..._web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==

Orayı kuran yine kendine ayrı dükkan açmış sanırım ama ona gitmedim, fırsat olmadı. İstanbul'a gidince fırsat olursa deneyeceğim, kuzuguncuk'u ilk açan adam devrettikten sonra kendine yeni yer açtı:
https://www.instagram.com/kuzubosporus?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==

Yalnız talep çok arttığından mıdır nedir kokoreç istanbulda çok aşırı pahalandı, köfte fiyatına kokoreç olunca tabi ki gidip köfte yiyorum, kokoreç en iyisi bile köftenin yarı fiyatına olurdu aslında.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cumartesi pazarımı evin boya badana işlerini halletmekle geçti...
Bir dahakine haber verirseniz katılmak isterim..
Bir akşam inciraltında balık ekmek yapalım... 👍

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Cumartesi pazarımı evin boya badana işlerini halletmekle geçti...
Bir dahakine haber verirseniz katılmak isterim..
Bir akşam inciraltında balık ekmek yapalım... 👍
Ooo balık ekmek de yaparız tabi güzel olur. Bu gezi spontane gelişti ama bir dahakine daha organize olup güzel bir program yaparız.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Abi ben bu söğüşe bir türlü sıcak bakamadım, kokoreç falan bayılarak yiyen insanım ama söğüş bir garip geliyor.
Şöyle güzel zeytinyağıyla, limon sıkacaksın. Ekmeği bandıracan yiyecen. Yanında da süt iyi gider (burada mecaz yapılmıştır)

Güzel bir haftasonu değerlendirmesi olmuş, istanbuldaki ağabeylerde şöyle bir etkinlik yapsa ne güzel olurdu 😁
Bu etkinlik değil dostluk, arkadaşlık. Hafta sonu bilgisayar başında olmayan şeyler.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
kuzuguncuk diye bir dükkandı, söğüş ve kokoreçi çok güzeldi. Çengelköy'e taşınmışlardı, sonra sahibi devretti ama devrettikten sonra gidip kokoreç yemiştim hala güzeldi.
https://www.instagram.com/kuzuguncu..._web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==

Orayı kuran yine kendine ayrı dükkan açmış sanırım ama ona gitmedim, fırsat olmadı. İstanbul'a gidince fırsat olursa deneyeceğim, kuzuguncuk'u ilk açan adam devrettikten sonra kendine yeni yer açtı:
https://www.instagram.com/kuzubosporus?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==

Yalnız talep çok arttığından mıdır nedir kokoreç istanbulda çok aşırı pahalandı, köfte fiyatına kokoreç olunca tabi ki gidip köfte yiyorum, kokoreç en iyisi bile köftenin yarı fiyatına olurdu aslında.
Ben burada sogus ve corba aliyorum. Artik saglikli kokorec bulmak imkansiz oldugu icin kokoreci biraktim😢

Abi tadı şuna benziyor diyebileceğiniz bir şey var mı?
Domatesli soganli kimyonlu bisi iste😂 benzedigi bisi bulamadim😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar