Bende branda var özellikle kışın daha çok geliyorlar sıcak oluyor diye tam keyif yaniMotorunuzun üstüne branda örtseniz muhtemelen işe yarayacaktır.
Bende branda var özellikle kışın daha çok geliyorlar sıcak oluyor diye tam keyif yaniMotorunuzun üstüne branda örtseniz muhtemelen işe yarayacaktır.
İşin kötü yanı bi de köpek koşturuyor o kokuyu duyuncahiçbirşey fayda etmiyor branda örtsen onun üstüne atıyor feromonu, brandayı kaldırırken heryerin kokuyor. Ben pes ettim artık.Bütün gün burnumda kedi kokusu varKonfor sele kılıfı taktım en azından orjinal seleyi cırmalamasınlar diye.
Kac kedi vardi sizin evdeBu gibi konulara sıklıkla yazdığım cevabı buraya da yazayım:
Kediyi sahiplenip eve alırsanız problemi kökten çözmüş olursunuz.![]()
15 + 1Kac kedi vardi sizin evde![]()
Maşallah minibüs gibi olmuş.15 + 1
Brandanın altından giriyoduMotorunuzun üstüne branda örtseniz muhtemelen işe yarayacaktır.
Branda kullanmıyorsanız sele üstüne karabiber serperseniz kediler gelmeyecektir. Lakin motora binmeden önce o karabiberi üfleyerek yok edin, eğer unutursanız mabadınızda kahverengi bir leke kalabilir ve esnaf sizin altınıza mıçtığınızı düşünebilir.Brandanın altından giriyoduartık girmiyor hiç
E ilahiBranda kullanmıyorsanız sele üstüne karabiber serperseniz kediler gelmeyecektir. Lakin motora binmeden önce o karabiberi üfleyerek yok edin, eğer unutursanız mabadınızda kahverengi bir leke kalabilir ve esnaf sizin altınıza mıçtığınızı düşünebilir.
Viraja fazla hızlı girmişim o anda imana geldim nasıl virajı dönebildim anlamadım diye de anlatılabilir sonrasındaBranda kullanmıyorsanız sele üstüne karabiber serperseniz kediler gelmeyecektir. Lakin motora binmeden önce o karabiberi üfleyerek yok edin, eğer unutursanız mabadınızda kahverengi bir leke kalabilir ve esnaf sizin altınıza mıçtığınızı düşünebilir.
+1 olan kedimiz Şaziye 3 haftadır bizimle.Kac kedi vardi sizin evde![]()