Kedi Problemi

Motosikleti
Jupiter 125
branda takınca daha kötü oluyo yuva gibi oluyo onlara kapalı sığınak gibi yağmurda direkt içine kaçıyoalr. veya normal havalardada içine sığınıyolar. brandanın üstüne altına içine heryerine giriyolar. brandayı çıkarttığımdan beri motorun üstüne kedi işemedi:)

• Beğen
Tepkiler: Ged
Daha kalın kumaşlı branda denenebilir. Kedi yine gelir ama yırtamaz. Benim brandanın da üzerine arada işiyorlar ama yapacak bir şey maalesef yok. Yağmurda, soğukta dışarıda kalacağına işesin brandaya. Brandaya su tutarım gider pisliği. Dikenli sele kılıfını bedava verseler kullanmam. Yazıktır hayvana.

Motosikleti
Yamaha XSR700
hiçbirşey fayda etmiyor branda örtsen onun üstüne atıyor feromonu, brandayı kaldırırken heryerin kokuyor. Ben pes ettim artık.Bütün gün burnumda kedi kokusu var :D Konfor sele kılıfı taktım en azından orjinal seleyi cırmalamasınlar diye.
İşin kötü yanı bi de köpek koşturuyor o kokuyu duyunca

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Branda taktığınızda brandayı iple bir alttan üste, bir de yanlardan bağladığınızda kedinin branda içine girme şansı olmuyor.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bu gibi konulara sıklıkla yazdığım cevabı buraya da yazayım:

Kediyi sahiplenip eve alırsanız problemi kökten çözmüş olursunuz. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Brandanın altından giriyodu :D artık girmiyor hiç
Branda kullanmıyorsanız sele üstüne karabiber serperseniz kediler gelmeyecektir. Lakin motora binmeden önce o karabiberi üfleyerek yok edin, eğer unutursanız mabadınızda kahverengi bir leke kalabilir ve esnaf sizin altınıza mıçtığınızı düşünebilir.

Branda kullanmıyorsanız sele üstüne karabiber serperseniz kediler gelmeyecektir. Lakin motora binmeden önce o karabiberi üfleyerek yok edin, eğer unutursanız mabadınızda kahverengi bir leke kalabilir ve esnaf sizin altınıza mıçtığınızı düşünebilir.
E ilahi :D :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Viraja fazla hızlı girmişim o anda imana geldim nasıl virajı dönebildim anlamadım diye de anlatılabilir sonrasında :ROFLMAO:

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Naftalin kokusundan pek haz etmezler (tülbent içine sarabilirsiniz). Uzak dururlar ama inatçı ya da cahil kedinin bunları kemirip mefta olmuşluğunu biliyorum.

Bi çorabın içine naftalin doldur, motoru park ettikten sonra gidona baglayip depoya dogru ser. Ustunu de branda ile kapat, girmeye tenezzul etmiyorlar. Ama brandanin dışına attırma işini çözemedim henüz

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Limon yağı ya da limon. Kediler limon kokladığında sanki biz amonyak kokladığımızda nasıl irkiliyorsak onlarda limondan irkiliyorlar.

Brandanın belli yerlerine limon yağı sür. İnşallah uzak dururlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar