Hangi Kompresörü Almalıyım

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Evde 3 araba 2 motosiklet 2 bisiklet 1 basketbol topu ve yaz döneminde sürekli şişirmek zorunda kaldığım bir prensese ait deniz oyuncakları var haliyle bu hava basma işi beni baya yoruyor. Sanki bu dünyaya bir şeylere hava basmak için gelmişim gibi hissediyorum lütfen kurtarın beni.

Bulduğum ürünlerin aşağıya linklerini bırakıyorum bunlar işimi görür mü sizce uzun vadede ? Tüplü modeller de var onlara da baktım eğer daha sağlam olur diyorsanız tüplü de alabilirim bu compact ürünler yerine. Sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz modeller varsa artısıyla eksisiyle paylaşırsanız sevinirim.

BOSCH 603947000 EASYPUMP CORDLESS PENUMATIC AIRPUMP 3.6V

BOSCH UNIVERSAL PUMP 18V

GOODYEAR CORDLESS CAR TYRE INFLATOR PUMP

GOODYEAR CORDLESS HEAVY DUTY INFLATOR 50W

EINHELL AIR COMPRESSOR SOLO 18V

BASEUS CAR INFLATOR PUMP WIRELESS

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bizde 2 motosiklet, 2 bisiklet, 1 araba için xioami şarjlo pompa gayet güzel iş görüyor. Top da şişiriyor.

kampta kullandığımız şişme yataklar için de decathlon'dan aldığımız şarjlı pompa bir sezonda herhalde içine kum kaçtı çıtır çıtır ses çıkarıyordu sonra o ses abartı gürültü halini aldı, hala şişiriyor ama hem fazla büyük motorla taşırken çantada yer tutuyor diye minicik olanlardan aldım temudan.
https://share.temu.com/4ouoKUYlGaB
Deniz oyuncakları, şişme yataklar falan şişiriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xioami pompa 4 yıl oldu alalı, geçen yaz başı kendi bataryası biraz zayıfladı diye içindeki 18650 lityum pilleri değiştirdim, hala yeni gibi şu anda.
Tekrar alacak olsam yeni modelini alırdım, içinde eski modele göre daha güçlü pompa koymuşlar daha hızlı ve batarya da 2 pil hücreli değil 3 hücreli olmuş. Yurtdışına çıkınca denk gelirse alırım. https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-portable-electric-air-compressor-2-pro/

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Ben de temudan aldım geçen, basınç ayarı sorunlu ama istediğim basınca gelince durdurabiliyorum problem olmadı. Suitu ST 221B model

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
bizde 2 motosiklet, 2 bisiklet, 1 araba için xioami şarjlo pompa gayet güzel iş görüyor. Top da şişiriyor.

kampta kullandığımız şişme yataklar için de decathlon'dan aldığımız şarjlı pompa bir sezonda herhalde içine kum kaçtı çıtır çıtır ses çıkarıyordu sonra o ses abartı gürültü halini aldı, hala şişiriyor ama hem fazla büyük motorla taşırken çantada yer tutuyor diye minicik olanlardan aldım temudan.
https://share.temu.com/4ouoKUYlGaB
Deniz oyuncakları, şişme yataklar falan şişiriyor.
beni en çok yoran deniz oyuncaklarını şişirme kısmı zaten bu baya işimi görecek anlaşılan 2 tane bundan sipariş edeyim hemen yedekli dursun .

xioami pompa 4 yıl oldu alalı, geçen yaz başı kendi bataryası biraz zayıfladı diye içindeki 18650 lityum pilleri değiştirdim, hala yeni gibi şu anda.
Tekrar alacak olsam yeni modelini alırdım, içinde eski modele göre daha güçlü pompa koymuşlar daha hızlı ve batarya da 2 pil hücreli değil 3 hücreli olmuş. Yurtdışına çıkınca denk gelirse alırım. https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-portable-electric-air-compressor-2-pro/

xioami 1 inceliyordum biraz önce genel bir pil problemi varmış evet ama 4 yıl fazlasıyla hakkını vermiş daha napsın alet. Hocam bisiklet daha yüksek PSI değeri istediğinden alet zorlanıyor mu ? bir de araba tekeri için örnek 24 PSI'dan 34 PSI'a ortalama kaç dk da şişirir ? teker başına 7-8 dk lardan bahsediyorlar doğru mu bu ?

Xiaomi 2 yurt dışı fiyatı 59-60 euro arası Türkiyede'ki fiyatı daha ucuza geliyor neden öyle oldu ? yoksa 1 'i 2 diye mi satıyorlar ilginç.

türkiye fiyatı xioami 2 akakçe

türkiye fiyatı xioami 2 trendyol

güney kıbrıs fiyatı xioami 2

güney kıbrıs fiyatı 2

Ben de temudan aldım geçen, basınç ayarı sorunlu ama istediğim basınca gelince durdurabiliyorum problem olmadı. Suitu ST 221B model

bu model elektriği araba çakmaklığından alıyor sanırım doğru mudur ? ne kadar zamandır kullanıyorsunuz

Motosikleti
beni en çok yoran deniz oyuncaklarını şişirme kısmı zaten bu baya işimi görecek anlaşılan 2 tane bundan sipariş edeyim hemen yedekli dursun .

xioami 1 inceliyordum biraz önce genel bir pil problemi varmış evet ama 4 yıl fazlasıyla hakkını vermiş daha napsın alet. Hocam bisiklet daha yüksek PSI değeri istediğinden alet zorlanıyor mu ? bir de araba tekeri için örnek 24 PSI'dan 34 PSI'a ortalama kaç dk da şişirir ? teker başına 7-8 dk lardan bahsediyorlar doğru mu bu ?

Xiaomi 2 yurt dışı fiyatı 59-60 euro arası Türkiyede'ki fiyatı daha ucuza geliyor neden öyle oldu ? yoksa 1 'i 2 diye mi satıyorlar ilginç.

türkiye fiyatı xioami 2 akakçe

türkiye fiyatı xioami 2 trendyol

güney kıbrıs fiyatı xioami 2

güney kıbrıs fiyatı 2

bu model elektriği araba çakmaklığından alıyor sanırım doğru mudur ? ne kadar zamandır kullanıyorsunuz
xioami motosikletin arka tekerini 19PSI'dan 37PSI'a şişirmesi 2-3dk falan sürüyordu. Bisiklet daha yüksek psi değerine şişiriliyor, 44psi falan basıyorduk ama bisiklet tekeri (27" jantlı dağ bisikletleri) hacim olarak daha küçük olduğu için daha çabuk şişiyor.
bu versiyon 2 pro modelinde pompa motoru güçlenmiş ve içindeki batarya hücre sayısı 2den 3e çıkmış.

Ben pilleri yeniledim ama tek arızası bu değildi, sibopa takılan vidalı ucu aluminyum malzeme dişleri bozulmuştu, geçen yaz başı ucundaki hortum parçasının da yedeğini amazonda bulup aldım, 280 liraya hortum alınca 4 yıl önce aletin kendisine 250 lira vermiştim ne pahalanmış demiştim. Ama pilleri yenileyince alet yeni gibi oldu. içine 18650 sony vtc6 2700mAh lityum pillerden iki tane taktım, içinden çıkan dandik lityum pillere göre çok çok daha kaliteli, başka bir proje için 2 tane yeni almıştım yokda bu cihaz için sony vtc6 pile para vermezdim elimde bu var diye 2bin liraya yakın masraf edip punto kaynak aleti alıp yaptım işi. uğraşma ve masrafa göre yeni pompa alsam daha mantıklıydı ama Vulcan'lı Spock değilim mantık yok bende, Skati gibi bir şeyleri tamir etmeyi seviyorum. :)

Motosikleti
1190 ADV
İki farklı şekilde havaya ihtiyacın var.

Araç lastiklerinde yüksek basınç az miktarda hava olur.
Deniz oyuncakları, şişme yatak gibi şeylerde ise az basınç çok miktarda havaya ihtiyaç olur.

Şarjlı kompresörlerle deniz oyuncaklarını şişirmen yine uzun sürecektir.
Bunlar için jetblower denilen çok miktarda hızlı hava üfleyen cihazlardan alabilirsin. Ayrıca mangal yakma, arabanın içini temizleme vs işlerinde güzel ürünler.

110001143370295.jpg

Motosiklet bisiklet için şarjlı kompresörler iş görür. Taşınabilir, motosiklet ve bisiklet lastiklerini el pompasına göre daha hızlı şişirebilirsin. Bunlar her ne kadar otomobil SUV lastiklerini şişirebilsede uzun sürüyor. Lastik havasını ayarlamak için yeterli ama sıfırdan 2 lastiği şişirmesi 10dk yı geçer. Belki şarjı da yeterli olmayabilir. Çakmaklıktan çalışan versiyonlarında çift silindirli olanlar var, daha hızlı ve güçlü.

61dkn9TEP3L.jpg

Eğer ben ürünü taşımayacağım, 220V elektrik kaynağım da var diyorsan sessiz tanklı kompresörlerden alabilirsin. Bunlar her işini hatta fazlasını görecektir. Paylaştığım örnekteki kompresör evdeki çamaşır makinesinden daha gürültülü değil. Oda içinde bile çalıştırabilirsin.

71hviq4pivL.jpg

Kolay gelsin.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Evde 3 araba 2 motosiklet 2 bisiklet 1 basketbol topu ve yaz döneminde sürekli şişirmek zorunda kaldığım bir prensese ait deniz oyuncakları var haliyle bu hava basma işi beni baya yoruyor. Sanki bu dünyaya bir şeylere hava basmak için gelmişim gibi hissediyorum lütfen kurtarın beni.

Bulduğum ürünlerin aşağıya linklerini bırakıyorum bunlar işimi görür mü sizce uzun vadede ? Tüplü modeller de var onlara da baktım eğer daha sağlam olur diyorsanız tüplü de alabilirim bu compact ürünler yerine. Sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz modeller varsa artısıyla eksisiyle paylaşırsanız sevinirim.

BOSCH 603947000 EASYPUMP CORDLESS PENUMATIC AIRPUMP 3.6V

BOSCH UNIVERSAL PUMP 18V

GOODYEAR CORDLESS CAR TYRE INFLATOR PUMP

GOODYEAR CORDLESS HEAVY DUTY INFLATOR 50W

EINHELL AIR COMPRESSOR SOLO 18V

BASEUS CAR INFLATOR PUMP WIRELESS
Hiçbiri...

Şunu alın; özellikle Einhell ekosistemine dahilseniz aynı batarya ile bütün makineleri kullanırsınız. Kablosu uzun, güçlü, pratik, sorunsuz...

Motosikleti
Şişme yatakları bu minicik pompa rahat şişiriyor ve çok küçük, kampa giderken yer kaplamıyor, fener olarak da kullanılabiliyor. Çadırın içinde asılabiliyor. Bir tanesi 4 tane şişme yatağı şişirebiliyor.

Sodurlu yazmış, iki tür pompaya ihtiyaç var, lastik şişirmek için yüksek basınç verebilen pompalar şişme yatak ve deniz oyuncakları gibi hacmi büyük şeyleri şişirmeye yetmiyor, onlar için de basıncı yüksek olmasa da çok miktarda hava verebilen bir şey lazım.

içinde lityum batarya olan cihazları kullandıktan sonra ilk fırsatta şarj etmek lazım, bir kenarda duracaksa bile şarjlı şekilde dursun, şarjı bitince uzun süre şarjsız bekleyince bataryaları çabuk eskiyor. Eve geldiğim gibi şarj edip öyle kaldırıyorum kenara. xioami pompayı da motorla çıkarken unutmayayım diye eve gelip şarj ettikten sonra motorun depo üstü çantasına koyuyorum motorun ruhsatı ve anahtarı ile beraber, böylece motorun yanına inerken yanıma almayı unutmuyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu işinizi görür gibi

Motosikleti
1190 ADV
"Aq" dilimizde maalesef nokta (.) , virgül (,) , noktalı virgül (; ) gibi bir şey oldu. Onsuz cümle bitirilemiyor, eksik kalıyor. :)

Yeniler bilmez, Aq (anti quote) eskiden cümle sonunda alıntı yapılamaz anlamı için kullanılırdı (forumlarda - msn yazışmalarında). Evrensel kullanım amacı bu idi. Nasıl olduysa bizdeki küfür kısaltması haline geldi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yeniler bilmez, Aq (anti quote) eskiden cümle sonunda alıntı yapılamaz anlamı için kullanılırdı (forumlarda - msn yazışmalarında). Evrensel kullanım amacı bu idi. Nasıl olduysa bizdeki küfür kısaltması haline geldi.
"Amk"yı biliyorum ama bu "aq" , "ak" , "aw" vs son bir kaç senede türedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar