Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

bu zontes baslığı 18 sayfa oldu.

inanılmaz canımız sıkılıyor kabul edelim. erdost, zontes işin bahanesi :d

motorlu polisli kazalı bir baslık acılsın da oraya gidip yargı dağıtalım.. hem o tur baslıklara ozel harekatcı da geliyor iyi oluyor.

ulen ne adamsınızz yaaas :d

Motosikleti
K 1600 GTL
bu zontes baslığı 18 sayfa oldu.

inanılmaz canımız sıkılıyor kabul edelim. erdost, zontes işin bahanesi :d

motorlu polisli kazalı bir baslık acılsın da oraya gidip yargı dağıtalım.. hem o tur baslıklara ozel harekatcı da geliyor iyi oluyor.

ulen ne adamsınızz yaaas :d
Bu başlığı abs fren mesafesini uzatıyora bağlarsak bi 18 daha gider... abs fren mesafesini gerçekten uzatıyor... 🥴

1. 2023e kadar küçülen gs yok. Büyüyor aksine. Yenisi küçüldü rüzgardan korumuyor diyorsun.

2. Gaz konusunda da ne yenisinin ne eskisinin bi farkı yok. Hepsi gaz tepkisi konusunda fazlasıyla hassas ve kötü. Dediğim gibi milimetrik hassasiyetten fazlası gerekir. Bahsettiğinle alakası yok.

Önceden de söylemiştim, Gs olduğuda yalan. Fotoğraf at dedim göndermedin. Bahsettiğin hiç birşey doğru değil. Bilip bilmeden atıp tutuyorsun. Kendi attığın yalana inanıyorsun birde.
Şu an üşenmesem bu konudaki tutarsızlıkları teker teker çıkarırdımda gerçekten üşeniyorum.
Yahu vallahi çok şaşırıyorum şöyle insanlar gördükçe, ya adam GS i o kadar gözünde büyütüyor ki, ben Gs im var diye yalan söyleyecek misim 😂😂

bfkqeye.jpg

rhluvfq.jpg

Bak bu iki fotoğraf Dayyar Ağ bii ile Salda gezimizden ve motorda babamın istediğim zaman da alıp kullanıyorum, çiftlikte bir de Crf Rally var o da bizim istediğim zaman onu da kullanırım.Yani mal mulkle ilgili sıkıntımız yok ancak bunu hava atmak için veya birilerine birşey kanıtlamak için kullanmıyorum, benim dünyaya bakışım sizin dünyaya bakisinizla dalga geçer.istediğim motoru alabilirim, ancak önceliklerim şu an için farklı, ve sizle aynı düşünmek zorunda mıyım yahu, ben de GSe binmek zorunda mıyım, kendimi öncelikli hissetmek gerçekten umrumda değil, insanların benim hakkında ne düşündüğü zerre umrumda değil, zontese binmek istiyorum 😂😂

İzledim bunu başka ktm lerin başına da gelmiş...

bi africa da olsaydı varyaaaa ouvvvvvv
niki koşa koşa gelirdi dffjgkdkh
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yahu vallahi çok şaşırıyorum şöyle insanlar gördükçe, ya adam GS i o kadar gözünde büyütüyor ki, ben Gs im var diye yalan söyleyecek misim 😂😂

bfkqeye.jpg

rhluvfq.jpg

Bak bu iki fotoğraf Dayyar Ağ bii ile Salda gezimizden ve motorda babamın istediğim zaman da alıp kullanıyorum, çiftlikte bir de Crf Rally var o da bizim istediğim zaman onu da kullanırım.Yani mal mulkle ilgili sıkıntımız yok ancak bunu hava atmak için veya birilerine birşey kanıtlamak için kullanmıyorum, benim dünyaya bakışım sizin dünyaya bakisinizla dalga geçer.istediğim motoru alabilirim, ancak önceliklerim şu an için farklı, ve sizle aynı düşünmek zorunda mıyım yahu, ben de GSe binmek zorunda mıyım, kendimi öncelikli hissetmek gerçekten umrumda değil, insanların benim hakkında ne düşündüğü zerre umrumda değil, zontese binmek istiyorum 😂😂

erdost ben sana inanmıştım yeminle.. yanıltmadın.

zontes fanboy olmanı ise ilginc ve eğlenceli buluyorum :d

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bu başlığı abs fren mesafesini uzatıyora bağlarsak bi 18 daha gider... abs fren mesafesini gerçekten uzatıyor... 🥴
Ön fren degil arka fren daha iyidir ve manetler de mutlaka iki parmak ile sıkılmali diyerek artiriyorum😂
Ps: ciddi degilim, tabiki yazdigimin tam tersi gecerli.

Ged

Motosikleti
@Alpbatur gülme gülmee, adam yokus asagi abssiz scooterle giderken iki parmakla fren yapiyo, e tabi tutmuyor, bu sefer de arka frene yukleniyor, haliye kayiyor, otobuse arkadan carpiyor. Sonra baslik acip soruyor, frenlerim bosaldi neden diye.
Isin ilginci, baslikta bir kac kisi daha fren iki parmakla yapilir, on fren pek kullanilmaz diye yaziyor🤦🏻‍♂️ adamlar rospa kitabini gectim fizik kanunlarina muhalefet ediyorlar😂

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

bfkqeye.jpg

rhluvfq.jpg

Arkadaşlar bu çocuk beni tanıyor ve böyle konuşuyor olsa zihinsel engelli olduğunu varsayardım ve cevap vermeyi keserdim. Mal mülkten konuşan kim? Teknik olarak günlerdir sen karşılaştırmıyor musun GS'le zontesini. O çok sevdiğin Dayyar abin seni ve motorunu gömdü, üstüne toprağı attı. Sonra sildi mesajını. "ehe abi yaa" falan yapıyosun adama. Söylediğinin yalan olduğunu, enteresan şekilde savunduğunu falan söylüyor adam. Şöyle güzel böyle iyi dediğin motor için titreşimden böbrek taşı düşürürsünüz aman haa uzak durun falan dedi. Manasız manasız konuşma.

Tutarsızca 1250'den örnekler verip 1200 fotosu atmanda dikkatimden kaçmadı. Pek birşey değişmez ya. Neyse. Bir önceki mesajında da söylediklerin yalan. Hala iddia ediyorum. Yazdıklarını okuyan tüm GS sahipleri beni söylediğim hakkında doğrular, senide yalanlar.

Ben şu forumda kimseye yalan söylemedim. Yapamayacağım şeyinde altına imza atmam. Sözü güvenilir bir kişide ACT şunu sallıyor diyemez, demez. Senin gibi yalan söylediğine emin olduğum ve bunu söylediğim için bana manen zarar vermeye çalışan eleman dahi dava açtığıma inan ihtimal vermemişti. Ya da kariyerim hakkında verdiğim bir bilgi için burada seni gazlayan arkadaş inanmayınca fotoğraflı cevap vermiştim mesela. O yüzden at fotoyu kapat ağzımızı dedim. Ama tarifini istediğim foto gelmedi.

Garip olan da tüm karşılaştırdığın motorların sahibi olmuş olmam. (Sahip olmaktan kastım hakkındaki bilgim yine maddi olarak konuşmuyorum.) Hani desen ki KTM 1290'dan şu noktada şu gömlek üstün, cevapta veremeyeceğim. Kullanmadım bile. Bak ne dedin? Beverly 400'den daha iyi freni vardır. Evet doğrudur iyi olmayabilir dedim. Beverly 400'üm de var çünkü. SYM Symphony'nin freni bile beverly'den üstün. Ama scooter'la karşılaştırıyorsun. Harley'in battery cable'ı var dediğimde inanmadın. (Bi de yapay zekadan yardım aldın yanlış yönlendirdi üstelik.) Ecu flashlayabilmen için ayrı bir kablo olduğunu falan söyledim videosunu attım. Takviye videosu attın buraya "eheh böyle yapılıyor zontes daha inovatif" diye. Maval okudun burada ben biliyorum sen benim motorumu bilmiyorsun diye. Üstelik hala aynı şeyi yapıyorsun. Konunun mal mülk olmadığını, senin yalan dolan bilgilerle dolu şizofren hayal dünyan olduğunu kavramanı dilerim.

Yağ filtresini bulamadığın motoru daha fazla göklere çıkarma lütfen.

Arkadaşlar bu çocuk beni tanıyor ve böyle konuşuyor olsa zihinsel engelli olduğunu varsayardım ve cevap vermeyi keserdim. Mal mülkten konuşan kim? Teknik olarak günlerdir sen karşılaştırmıyor musun GS'le zontesini. O çok sevdiğin Dayyar abin seni ve motorunu gömdü, üstüne toprağı attı. Sonra sildi mesajını. "ehe abi yaa" falan yapıyosun adama. Söylediğinin yalan olduğunu, enteresan şekilde savunduğunu falan söylüyor adam. Şöyle güzel böyle iyi dediğin motor için titreşimden böbrek taşı düşürürsünüz aman haa uzak durun falan dedi. Manasız manasız konuşma.

Tutarsızca 1250'den örnekler verip 1200 fotosu atmanda dikkatimden kaçmadı. Pek birşey değişmez ya. Neyse. Bir önceki mesajında da söylediklerin yalan. Hala iddia ediyorum. Yazdıklarını okuyan tüm GS sahipleri beni söylediğim hakkında doğrular, senide yalanlar.

Ben şu forumda kimseye yalan söylemedim. Yapamayacağım şeyinde altına imza atmam. Sözü güvenilir bir kişide ACT şunu sallıyor diyemez, demez. Senin gibi yalan söylediğine emin olduğum ve bunu söylediğim için bana manen zarar vermeye çalışan eleman dahi dava açtığıma inan ihtimal vermemişti. Ya da kariyerim hakkında verdiğim bir bilgi için burada seni gazlayan arkadaş inanmayınca fotoğraflı cevap vermiştim mesela. O yüzden at fotoyu kapat ağzımızı dedim. Ama tarifini istediğim foto gelmedi.

Garip olan da tüm karşılaştırdığın motorların sahibi olmuş olmam. (Sahip olmaktan kastım hakkındaki bilgim yine maddi olarak konuşmuyorum.) Hani desen ki KTM 1290'dan şu noktada şu gömlek üstün, cevapta veremeyeceğim. Kullanmadım bile. Bak ne dedin? Beverly 400'den daha iyi freni vardır. Evet doğrudur iyi olmayabilir dedim. Beverly 400'üm de var çünkü. SYM Symphony'nin freni bile beverly'den üstün. Ama scooter'la karşılaştırıyorsun. Harley'in battery cable'ı var dediğimde inanmadın. (Bi de yapay zekadan yardım aldın yanlış yönlendirdi üstelik.) Ecu flashlayabilmen için ayrı bir kablo olduğunu falan söyledim videosunu attım. Takviye videosu attın buraya "eheh böyle yapılıyor zontes daha inovatif" diye. Maval okudun burada ben biliyorum sen benim motorumu bilmiyorsun diye. Üstelik hala aynı şeyi yapıyorsun. Konunun mal mülk olmadığını, senin yalan dolan bilgilerle dolu şizofren hayal dünyan olduğunu kavramanı dilerim.

Yağ filtresini bulamadığın motoru daha fazla göklere çıkarma lütfen.
Gs ile Zontesin karsilastirdigim tek noktası freniydi, okuduğumuzu anlamamız en basit yapabildiğimiz şey olmalı, evvela fikir beyan etmek için.

Bunu da en yakın GS Ci arkadaşı fren testine davet ederek söyledim, önemsiz bir konuydu.

Hehehe zontese hubele kontes falan filan basit ahkamlar, ben GS e binerim kendimi de helikopterle aldiririm gibi komedi tavırları olan sizsiniz.

İcler acısı bir iç dünyanız olmalı kendinizi nasıl otorite figür olarak görüyorsunuz 😂😂

Dayyar ağ bii konusuna gelirsek, yakın arkadaşım olarak biraz zontes zede olduğundan yüksekten atmış olabilir, zontesi sevmez 😂😂

Titreşim konusuna gelirsek, bir çok kez günde 800 900 kmler yaptım, ne böbreğim düştü ne algimi kaybettim ne de 2 gün yatak döşek yattım.

Ama 3 silindir motordan inip tek silindire binerseniz tabiki titreşim çok fazla gelir.

Bende tigera bindigimde hiç titreşim yok demiştim ancak kullanicisi onda da titreşim olduğunu söyledi.

Arkadaş grubumuzda bunun muhabbetini ve kavgasını sık yaparız.

Kendisi Hem 1250 GS Adv, Hem Tiger 1200 rally pro hem de Vespa 300 GTS sahibidir.

GS ile Tiger karsilastirmasinda düşüncelerimiz benzer diye biliyorum.

Yalan söylediğim bir durum yok, motorla ilgili gerekenleri söyledim.

Siz kendinizce dünyanızda inanmak istediğinize inanabilirsiniz, en son da güya yağ filtresine girmissiniz şimdi bir de yağ filtresi ile ilgili sizi inandirmak için zaman harcamayacagim 🤦🏽‍♂️

Harley konusunda attığım videodaki aparat, hem şarj eder hem takviye ile çalıştırabilirsiniz, akü şarjida aynı mantıkta çalışır, benim attığım Harley de bu sistem olabilir sizin attığınız modelde farklı bir sistem olabilir.

Ancak Zontesin şarj kiti kesinlikle çok daha kolay ve kompakt bir sistem.

Zontes fan boy falan değilim arkadaşlar, gelecekte göreceğiniz motorlar bunlar, zontes diye bir motor mu vardı, yoldayım ve demin yanimda duran iki Scooterci yanıma yaklaşıp zontes dimi dedi.

Yani yavaş yavaş geliyorlar, siz kabul edin veya etmeyin, keşke yerli üretim bir motor olsaydı ancak, dünyada üretim inovasyon çin tarafına kaydı.Hala Avrupa yeaaa, BMW yeaaa, Harley yaeaaa diyenler tabi ki olacak, ancak Çin markaları çok hızlı girecekler hayatımiza ve nasıl olduğunu çoğunuz anlamayacaksiniz.

Bugün dalga geçtiğiniz zontesler yarın yanınızdan geçecek 🤪

Bugün 10 bin dolar seviyesinde motorlarla geldiler yarın 40 50 bin dolarlık motorlarla geldiklerinde, inovasyonu da teknolojiyi de hepimiz göreceğiz..

Son düzenleme:
Bugün dalga geçtiğiniz zontesler yarın yanınızdan geçecek 🤪

Bugün 10 bin dolar seviyesinde motorlarla geldiler yarın 40 50 bin dolarlık motorlarla geldiklerinde, inovasyonu da teknolojiyi de hepimiz göreceğiz..

:d

erdost, sana bir soru ama lutfen doğru soyle.

tkp li misin :)

bi insan bu kadar çinci olabilir mi ya. haa çin gumbur gumbur geliyo ok de, daha yağ filtresi zor bulunan bir motara nasıl bu kadar sempati duydun ilginc yavvv.

Fantic hakkında ne düşünüyosun peki forumda en populer olmasa da en sevilen çinlidir

Ged

Motosikleti
:d

erdost, sana bir soru ama lutfen doğru soyle.

tkp li misin :)

bi insan bu kadar çinci olabilir mi ya. haa çin gumbur gumbur geliyo ok de, daha yağ filtresi zor bulunan bir motara nasıl bu kadar sempati duydun ilginc yavvv.

Fantic hakkında ne düşünüyosun peki forumda en sevilen çinlidir.
Tkpli demeyelim de Maocu diyelim. Tkp marksist-leninist, maocular baska partiydi sanirim

Ged

Motosikleti
bugun sscb yok ki ? butun komunist arkadaslar çini sever. secim yapacak luksleri yok :)

ünlü komünist doğu perincek(gülüşmeler) bile çinci..

o da mı eski maocuydı yoksa ?
Onun neci oldugu belli degil. Aslinda belli de, kabul etmiyor kendisi.
PArtiyi buldum: mkp imiş, maoist komunist parti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar