Honda 500x ikinci el piyasası

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Ahaha. Yok yahu; şu Çinli motorlu bedavadan hallice sattıkları İtalyana bakacağım. Bir elleyelim dokunalım bakalım... (CRF250L falan bana hem zayıf / hem de hafif kalır - amortisörler benlik değil.)
Crf demedim bea. Honda Monkey. :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
🤣 💦

O hiç olmaz zaten.
Erkin yesil bununla Gurcistanda dag tepe gezmisti.
Gerci Honda bunun ve cub'ın fiyat politikasinda baya sacmaladi. Ikisi de ucuz, pratik ve eglenceli motorlar olmalarina ragmen baya yuksek rakamlar talep ediliyor. Siniflarindaki diger motorlardan 1,5 2 kat pahali olmak nedir ya.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Onun bi de cakmasi var, yuki donkey😂 canli goremedim ama, dandik mi bilmiyorum.
2025 Motosiklet fuarında ben canlısını gördüm valla. Zaten isminden dolayı beğenmemek imkansızken bir de orjinal Monkey'e tam benzetmişler. Marka takıntısı olmayıp da Monkey'i beğenen ama onun için o meblağı ödemek istemeyenler kesinlikle tercih etmeli.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
2025 Motosiklet fuarında ben canlısını gördüm valla. Zaten isminden dolayı beğenmemek imkansızken bir de orjinal Monkey'e tam benzetmişler. Marka takıntısı olmayıp da Monkey'i beğenen ama onun için o meblağı ödemek istemeyenler kesinlikle tercih etmeli.

Malzeme kalitesi nasil? Yerlerde mi, ortalama mi?

Motosikleti
Ns200 15"

Bununla şehir içinde yolda kalsam kucaklar toplu taşıma ile eve dönerim. 😁

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
triumph bedava mı yapıyor bakımları
Her hafta beraber sürüş yaptığım arkadaşımda var monster 937, periyodik bakımda çok ufak farklar var fiyat olarak taş çatlasın 2 bin TL. Triumph'ın ağır bakımı Desmo'dan çok daha uygun. Hoş güzel ülkemde bi motosiklete kimse o kadar binmiyor ne yazık ki. Severek binen adam için desmo bakımı çokta önemli değil bence. Verdiğin paranın hakkını performans olarak sana geri veriyor günün sonunda.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Her hafta beraber sürüş yaptığım arkadaşımda var monster 937, periyodik bakımda çok ufak farklar var fiyat olarak taş çatlasın 2 bin TL. Triumph'ın ağır bakımı Desmo'dan çok daha uygun. Hoş güzel ülkemde bi motosiklete kimse o kadar binmiyor ne yazık ki. Severek binen adam için desmo bakımı çokta önemli değil bence. Verdiğin paranın hakkını performans olarak sana geri veriyor günün sonunda.
bi motorla 30bin km yapsınlar ondan sonra düşünürler desmoyu 🙂

Motosikleti
Ns200 15"
olmasa nolur ya bu motorların ağır bakımı olmuyor mu ikisinin arasındaki farkın o kadar ölümcül olmadığını ben arkadaşımdan biliyorum tutturmuşlar bi desmo da desmo
Testastretta ve türevi zamanlama aktarması kayışlı olanlarda bir hayli masraflı olabiliyor, kayış ve kayış gergisi ciddi para tutan unsurlar. Mesela Desmosedici Stradale'de zamanlama aktarması zincirli ve bunda desmo'da şim ayarı yeterli olur. Yeni modellerde maliyet açısından çokta korkulacak bir durumlar yok ama kayışlılar bir miktar tuzlular.

Zaten dediğim gibi Ducati desmoyu sadece Desmosedici Stradale'de ve Superquatro Mono'da kullanıyor, kullanımlarda fark yaşayacağımız durumlar değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar