- Motosikleti
- Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Erkin yesil bununla Gurcistanda dag tepe gezmisti.![]()
O hiç olmaz zaten.
2025 Motosiklet fuarında ben canlısını gördüm valla. Zaten isminden dolayı beğenmemek imkansızken bir de orjinal Monkey'e tam benzetmişler. Marka takıntısı olmayıp da Monkey'i beğenen ama onun için o meblağı ödemek istemeyenler kesinlikle tercih etmeli.Onun bi de cakmasi var, yuki donkeycanli goremedim ama, dandik mi bilmiyorum.
Malzeme kalitesi nasil? Yerlerde mi, ortalama mi?2025 Motosiklet fuarında ben canlısını gördüm valla. Zaten isminden dolayı beğenmemek imkansızken bir de orjinal Monkey'e tam benzetmişler. Marka takıntısı olmayıp da Monkey'i beğenen ama onun için o meblağı ödemek istemeyenler kesinlikle tercih etmeli.
Bununla şehir içinde yolda kalsam kucaklar toplu taşıma ile eve dönerim.2025 Motosiklet fuarında ben canlısını gördüm valla. Zaten isminden dolayı beğenmemek imkansızken bir de orjinal Monkey'e tam benzetmişler. Marka takıntısı olmayıp da Monkey'i beğenen ama onun için o meblağı ödemek istemeyenler kesinlikle tercih etmeli.
O kadarını hatırlamıyorum valla.Malzeme kalitesi nasil? Yerlerde mi, ortalama mi?
Her hafta beraber sürüş yaptığım arkadaşımda var monster 937, periyodik bakımda çok ufak farklar var fiyat olarak taş çatlasın 2 bin TL. Triumph'ın ağır bakımı Desmo'dan çok daha uygun. Hoş güzel ülkemde bi motosiklete kimse o kadar binmiyor ne yazık ki. Severek binen adam için desmo bakımı çokta önemli değil bence. Verdiğin paranın hakkını performans olarak sana geri veriyor günün sonunda.triumph bedava mı yapıyor bakımları
bi motorla 30bin km yapsınlar ondan sonra düşünürler desmoyuHer hafta beraber sürüş yaptığım arkadaşımda var monster 937, periyodik bakımda çok ufak farklar var fiyat olarak taş çatlasın 2 bin TL. Triumph'ın ağır bakımı Desmo'dan çok daha uygun. Hoş güzel ülkemde bi motosiklete kimse o kadar binmiyor ne yazık ki. Severek binen adam için desmo bakımı çokta önemli değil bence. Verdiğin paranın hakkını performans olarak sana geri veriyor günün sonunda.
Yeni kasası çıktı zaten ondada desmo yok artık.bi motorla 30bin km yapsınlar ondan sonra düşünürler desmoyu![]()
olmasa nolur ya bu motorların ağır bakımı olmuyor mu ikisinin arasındaki farkın o kadar ölümcül olmadığını ben arkadaşımdan biliyorum tutturmuşlar bi desmo da desmoYeni kasası çıktı zaten ondada desmo yok artık.![]()
Testastretta ve türevi zamanlama aktarması kayışlı olanlarda bir hayli masraflı olabiliyor, kayış ve kayış gergisi ciddi para tutan unsurlar. Mesela Desmosedici Stradale'de zamanlama aktarması zincirli ve bunda desmo'da şim ayarı yeterli olur. Yeni modellerde maliyet açısından çokta korkulacak bir durumlar yok ama kayışlılar bir miktar tuzlular.olmasa nolur ya bu motorların ağır bakımı olmuyor mu ikisinin arasındaki farkın o kadar ölümcül olmadığını ben arkadaşımdan biliyorum tutturmuşlar bi desmo da desmo