- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Orijinal hariç aksesuarları Hornet 750 facebook gruplarında paylaşıyorlar. Çamurluk vs. Ayrıca yurtdışında da çok var. Şu siteyi öneririm. Ama işte ithalat sınırı problem.Bayi aksesuarlarından bahsetmiyorum bayi dışı orada burada satılan zımbırtılardan bahsediyorum. Malum bayi aksesuarları aşırı pahalı oluyor şahsen ben onlara o paraları vermem. Para vereceğim tek aksesuar quick shifter olur o da işlevsel bir şey olduğu için.
Hornet 500 veya 750 ikisini de yakından görmedim bugün arkadaşımla honda ataşehir bayisine gideceğiz eğer ellerinde varsa bakacağım kısmetse. Sonra da yamaha bayilerini gezeceğim büyük ihtimalle sıfır almayı düşünüyorum. Hornet 750 de ki 400bin tl vade farksız 12 taksit kampanyası bu ay sonuna kadar devam ediyormuş o kampyadan motor alabilmem için benim kendi motorumun ay sonuna kadar satılması lazım ki o da çok zor 250sr piyasası malum hem çok fazla motor var hemde satılmıyor. O yüzden MT-25 ve ikisi arasındayım şu anda.
Search
Search
Ben çok da aksesuar taraftarı olmadığım için sorun olmuyor. Motosikleti yakından görünce beğeneceksiniz. Bir de mümkünse deneme sürüşü yapın.