cfmoto 450sr alınır mı?

450sr gibi bir motorla mı kuryelik yapıyorsunuz? bu motor kuryelik için değil keyifle sürmek içindir. başlığı açan arkadaş da kuryelik yapmak için motor aramıyor. ona cevaben yazıyorum.

I've been riding a motorcycle all year round, all year round, since two thousand and eighteen (I'm not a courier or package carrier). According to what, or to whom, it's a matter of pleasure, the expression of a few warm-weather riders can't be the motto of this business.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
I've been riding a motorcycle all year round, all year round, since two thousand and eighteen (I'm not a courier or package carrier). According to what, or to whom, it's a matter of pleasure, the expression of a few warm-weather riders can't be the motto of this business.
japonca yazmak lazım sanırım

Motosikleti
Cb125f
CBR 500 den bahsetmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tanıdığın birinden almıyorsan çok büyük hata yapmış olacaksın şimdiden geçmiş olsun 🫡
Sahibi motoru kötü kullandığından dolayı mı? İkinci el motorlar o yüzden beni de çok korkutuyor, hele ki Yamaha'nın motorları. Motora binen redline'a sokmadan vites atmıyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
CBR 500 den bahsetmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tanıdığın birinden almıyorsan çok büyük hata yapmış olacaksın şimdiden geçmiş olsun 🫡
valla cbr 500 öyle bi motormuş gibi geliyor ki sahibi istese de bozamayacakmış gibi

bütün kmyi redlineda yapsa bile zaten çevirebildiğinden daha az devir çeviriyor

şimdi oldu. kurye yazınca kuryelik yapıyosun diye okumuşum.
ancak yine de dediğim gibi özellikle supersport tarzı motosikletleri sürmek ulaşımdan ziyade keyif işidir. bu net.

Şehiriçi kullanıcaksan SR450 veya NK450 alınabilir . İstanbul ,İzmir vb şehirlerde parça sıkıntısı pek olmuyor diye biliyorum . Yani evden çıkayım 15 20KM ötede viraj yapıp arkadaşlarımla gazlayıp geri döneyim dersen mantıklı ama forumda ki arkadaşlar gibi köfte için yüzlerce KM yapıyorsan alınmaz bende SR450 düşünüyordum ama yavaş gelse bile 11 model bir CBR125R'ım var Manisa'dan Sakarya'ya 2 molayla 5.30 saat içinde geldim yolda şurası şöyle olur mu burası böyle olur mu diye hiç düşündürmedi düldül . Eski kasa MT25'lerde de apaçi tayfa içinden geçmiş oluyor genellikle temizlerine de neredeyse 2020 parasıyla aynı parayı istiyorlar garip bir piyasadayız o kadar kafayı yedim ki FZ6 bakmaya başladım.

Normal şartlarda Fazer modellerinin hiçbiri A2'ye uyumlu değil.
Bende öyle sanıyordum bir bakınayım piyasasına diye girdim sahibinden 'A2ye uyumlu tek Fazer' diye ilan görünce ruhsat vs. istedim kullanan arkadaşta A2'yle kullanıyormuş bir sıkıntı yaşamamış 1 yıl içerisinde ondan dolayı almayı düşünüyorum. Gruplarında 1 2 kişide daha A2'yle kullanılan Fazer6 varmış.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bende öyle sanıyordum bir bakınayım piyasasına diye girdim sahibinden 'A2ye uyumlu tek Fazer' diye ilan görünce ruhsat vs. istedim kullanan arkadaşta A2'yle kullanıyormuş bir sıkıntı yaşamamış 1 yıl içerisinde ondan dolayı almayı düşünüyorum.
Sen iyice bir araştır, bir sakatlık olmasın.

Bir de gücü 47 bg'e düşürülmüş 4 silindir 600 cc bir makine nasıldır hiç bilemiyorum, hayal bile edemiyorum.

Sen iyice bir araştır, bir sakatlık olmasın.

Bir de gücü 47 bg'e düşürülmüş 4 silindir 600 cc bir makine nasıldır hiç bilemiyorum, hayal bile edemiyorum.
Forumda olan Birkan abiye sordum ondan haber bekliyorum. Ruhsatta 8.5kW olarak gözüküyor güç ağırlık oranı 0.081 bende garipsedim umarım A2'ye uyumludur .

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda olan Birkan abiye sordum ondan haber bekliyorum. Ruhsatta 8.5kW olarak gözüküyor güç ağırlık oranı 0.081 bende garipsedim umarım A2'ye uyumludur .
İlk defa duyuyorum o nedenle daha fazla yorum yapmayayım çünkü çok ilginç bir durum, ben de bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar