- Konu Yazar
KısmetHele Siz ehliyeti alın, ekipmanı kuşanıp demir atınıza binin, gerisi bizim köfte ekibinde![]()
KısmetHele Siz ehliyeti alın, ekipmanı kuşanıp demir atınıza binin, gerisi bizim köfte ekibinde![]()
Tüm forum motosikletli bir fotoğrafınızı görmek için uyanıyor , haydi amaKısmet![]()
Bundan pek emin değilimTüm forum motosikletli bir fotoğrafınızı görmek için uyanıyor , haydi ama![]()
Tüm forum motosikletli bir fotoğrafınızı görmek için uyanıyor , haydi ama![]()
Merhaba, bende buraya yeni katıldım tam da çözemedim gerçi. A2 için ehliyete yazılmıştım çevremde motorcu yok ve öğretebilecek kimse de yoktu böyle bir durumun varsa eğer kurs daha faydalı, daha önce hiç kulkanmadıysan da biraz pahalıya patlıyor özel ders vs.Merhaba, buraya yeni üye oldum. Siz bilenlerden destek rica ediyorum. Motosiklet kullanmayı öğrenmek istiyorum. B ehliyetim var. Sanırım 125cc'ye kadar kullanabiliyorum? Şuan bu mevsimde herhangi bir kursa gidip öğrenebilir miyim? Ya da mevsimi var mı? Model araştırması da yaptım belki suzuki gsxr125 olabilir. İstanbul Çekmeköy'de yaşıyorum. Yanıtlarınız ve yönlendirmeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim![]()
Hı hıBisiklet al ilk önce.
Benimde çorbada tuzum olsun. 20. sayfaya bir şey kalmamış. Bisiklet al ilk önce.
Selamlar Muhittin@Hey Aslı (Abdülrezzak) Abi şimdi gidiyorsun a2 ehliyete yazıl kursta verilen motorlar büyük değil zaten basit, hocaların olacak onlar sana öğretecekler size anlatabileceğimiz başka bir şey yok. Hakimiyet vs de boş alanda çalışırsın ehliyet parkuru da genel olarak hakimiyetle alakalı.
İyi günler dilerim Abdülrezzak Abi selametle.
Bye bye Aslı sağlıcakla kal.
Bilemedim, ikiside aynı şey. Hatta bisiklet sürmeyi bilmeyen nasıl motor kullanır şaşırırım.Bisiklet ile kolumu yardım aga daha tehlikeli :d
Merhaba, buraya yeni üye oldum. Siz bilenlerden destek rica ediyorum. Motosiklet kullanmayı öğrenmek istiyorum. B ehliyetim var. Sanırım 125cc'ye kadar kullanabiliyorum? Şuan bu mevsimde herhangi bir kursa gidip öğrenebilir miyim? Ya da mevsimi var mı? Model araştırması da yaptım belki suzuki gsxr125 olabilir. İstanbul Çekmeköy'de yaşıyorum. Yanıtlarınız ve yönlendirmeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim![]()
Küsüp gitmeyin yaa, daha motor sürmeyi öğrenip motor alıp süreceksiniz, belki de çok sevecek ve çok uzun yollar yapacaksınız. Alınıp gücenmeyin hemen. Merak etmeyin çoğumuz aklı başında düzgün insanlarız.İlk konuyu açarken siz bilenlerden öğrenmek için gelmiştim buraya ancak görüyorum ki durum biraz farklı tarafa kaydı. Öncelikle herkese olmasa da belli başlı kişilere teşekkür etmek istiyorum çok güzel bilgiler yönlendirmeler aldım. Ancak bazı yorumlar var ki eğer ben 20’li yaşlarda olsaydım heves kırardı. Uzun uzun tespitlerimi yazıp sizleri sıkmak istemem, burası tabi ki bir forum arada eğlenilecek ancak eğlenirken dozu ayarlamak her zaman önemlidir. Hiç tanımadığımız insanlara oturduğumuz yerden sıfatlar takmak günümüzün en büyük sorunlarından biri maalesef. Burada benden yaşça büyüklerimde var akranlarım da var benden küçüklerde var herkese saygım sonsuz. Öğretici bir şey yazmak istemem ama nezaket her zaman olması gereken bir şey, ben öyle gördüm. Benim buradaki sürem doldu onu anlıyorum. Bana güzel bilgiler veren yönlendiren ve ciddiye alıp yazanlara teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın…