Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Motosikleti
Ns200 15"
Er6f gider başkası gelir, motorlarımıza anlam katan bizleriz. Ben şimdi Kawa fabrikasına yazsam, desem ki "sizin 2008 model sıkıntılı motorunuzu 155.000'e getirdim" diye adamlar şampanya patlatır sevinçten.
Abi kimi insanlardan ayrıldığımız da gerçekten yeri dolmuyor, dolsa bile çürük dişe yapılan dolgu gibi hep bir yerde rahatsızlık veriyor ama oda zamanla geçip gidiyor.

Motosikleti
Hero Dash 125
2004'de senin doğduğun sene Selen ile çıkıyordum, ne güzel kızdı beee. Hayatımda 3 kişiyle evlilik düşündüm, 2.si Selen'di.

Neden 1 değil de 2 oldu Selen Ablamız anlatsana biraz. :ROFLMAO: (Anlat da 20. sayfaya getirmek için çabalayalım. Yiğidolar erken bıraktı bu başlığı. :) )

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi kimi insanlardan ayrıldığımız da gerçekten yeri dolmuyor, dolsa bile çürük dişe yapılan dolgu gibi hep bir yerde rahatsızlık veriyor ama oda zamanla geçip gidiyor.
Ben hayat karşı hep umutlu oldum. Selen'den 6 sene sonra Allah karşıma Çağla'yı çıkardı, evlendim. Boşansak da ben çok mutlu oldum onunla evliyken. Evet, Er6f 5,5 sene boyunca üzerime yapıştı, benimle bir oldu öldü, diriltmeyi uygun bulmadım. Yapacak bir şey yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben bu motor işinde piyasayı sevmiyorum, zaten hiç piyasa motorum olmadı. Benim olayım altında ne varsa onunla yolda olmak. Ben Rks Titanic kullanırken de İstanbul'dan atlayıp Bodrum'a giden biriydim. Sym Wolf ile de bunları defalarca yaptım. Er6F ile ayyuka çıktı ve daha kolay oldu. Şu an ve şimdilik Sym Wolf var, yine yol ve güzergah planı yapıyorum sürekli. 3-5 ay sonra daha farklı bir motor aldığımda yine gezeceğim. Motorlar üretiliyor, yapılıyor ama onlara bir anlam, bir değer katan bizleriz.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
:) bana yararı ne olacak bunun peki?
Tiyatoracılar gibi ben de hunimi devredebilirim. 🤗
rasim-oztekin-kavugu-sevket-coruh-a-devretti_m.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar