Yok be abi yardım amaçlı yazıştık biraz . Motosiklet mekaniği hakkında bilmesi gerekenleri sordu vs. hınzırlık yapmaya sürem olmadı mekaniğini anlatmaya kendimi kaptırınca.Vay çapkın, vay hınzır, vay yaramaz.![]()
Evlenme teklifimi gelecek forumdan , daha napak elle tutulurKonu 15. Sayfaya geldi. Kadın 60 tane mesaj atmış ve hala elle tutulur bir şey yok. Bravo bize.![]()
Evlenme teklifimi gelecek forumdan , daha napak elle tutulurizlenmesi gereken yol anlatıldı , buyur bir iki deneme yap denildi , başka ne yapalım İzmir'den gaz vermeyin İstanbul'a
forumda ki motosiklet eğitmenlerine iş düşüyor bundan sonra , paten öğrenmek istiyorsa o bende , istersen sanada öğretirim İzmir'e gelince , taze bekar adamsın bak biz hatunla paten yaparken tanıştık daha doğrusu çarpıştık![]()
Ooo bu ne hız tebrikler mutlu yarınlarGaz vermeden motür yürümüyor @Nikkfurie
Ben geçenlerde Bornova’daki buz pistinde kayayım dedim. 47 numara paten yok dediler.istesem de kayamıyorum.
Başım bağlı benim, yarışmacı arkadaşlara başarılar.
![]()
Mükkemmel bir tanışma hikayesiEvlenme teklifimi gelecek forumdan , daha napak elle tutulurizlenmesi gereken yol anlatıldı , buyur bir iki deneme yap denildi , başka ne yapalım İzmir'den gaz vermeyin İstanbul'a
forumda ki motosiklet eğitmenlerine iş düşüyor bundan sonra , paten öğrenmek istiyorsa o bende , istersen sanada öğretirim İzmir'e gelince , taze bekar adamsın bak biz hatunla paten yaparken tanıştık daha doğrusu çarpıştık![]()
Allah iyiliğinizi versin çayı püskürttüm.
Kendisinden 3.şahıs gibi bahsedeni mi dersin, yılların balıkçısı gibi ağ atan mı? Hepsi var maşallah.
*
Konu sahibi hanımefendi, köfte turlarına katılmak için minimum gereksinim suzuki v-strom 650cc veya üstü ile en az 2 saat tecrübe isteniyor, aksi halde dışlanma ihtimali var. Bir de İstanbul'a köfte turuna gidilmez, onun yeri Trakya bölgesidir.
Yaz boyunca yazlığa bizimkilerin yanına gitme bahanesi ile İstanbul-Sakarya arası orman yollarını perçinledim sürekli ama bizimkiler eve dönünce 2 aydır motor kapının önünde yatıyor, hiç süresim gelmiyor İstanbul'da.İstanbul'da oturuyorum, hiç bir tur için buraya gelinmezderde dert katmak isteniyor ise gelinebilir orasına bir şey diyemem
Birazdan evden çıkıp çocukları okuldan alıp arabayla İstanbul'a dişçi randevusuna gideceğiz. Sabahtan beri İstanbul trafiği gözümde büyüyor.İstanbul'da oturuyorum, hiç bir tur için buraya gelinmezderde dert katmak isteniyor ise gelinebilir orasına bir şey diyemem
Yaz boyunca yazlığa bizimkilerin yanına gitme bahanesi ile İstanbul-Sakarya arası orman yollarını perçinledim sürekli ama bizimkiler eve dönünce 2 aydır motor kapının önünde yatıyor, hiç süresim gelmiyor İstanbul'da.
Birazdan evden çıkıp çocukları okuldan alıp arabayla İstanbul'a dişçi randevusuna gideceğiz. Sabahtan beri İstanbul trafiği gözümde büyüyor.
Neyse, artık dişçiden çıkınca dönerciye gideriz, hep köfte hep köfte, Trakya'da güzel dönerci bulamadık daha.![]()
Birazdan evden çıkıp çocukları okuldan alıp arabayla İstanbul'a dişçi randevusuna gideceğiz. Sabahtan beri İstanbul trafiği gözümde büyüyor.
Neyse, artık dişçiden çıkınca dönerciye gideriz, hep köfte hep köfte, Trakya'da güzel dönerci bulamadık daha.![]()

2004'lü olmama rağmen 1985'li biri nasıl benden daha genç duruyor?
Olmaz sizden Aslı hanımın tavuk çiftliği varmışMRB aslı hanım siz yeni başlayan için ideal bir motorum var ilgilenirseniz ve motorumu kullanmak isterseniz dm atabilirsiniz![]()