Akyaka'da kaza yaptım

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Geçmiş olsun.

Ucuz atlatılmış bir kaza olmuş.

Çok daha sıkıntılı olabilirdi.

Selamlar.

Motosikleti
DUKE 250
öncelikle çok geçmiş olsun, amacım kimseyi hatalı bulmak değil ama , kazanın tam olarak sebebi videoda 1.32 deki güneş yansıması.
öncesinde de kesik kesik bir iki defa güneş çarpıyor bu sebeple görüşü düşüyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
@zihnigonen hocam çok geçmiş olsun. Ben Adem. sizi burada da göreceğimi hiç tahmin etmemiştim açıkçası :)))

bu vesileyle, forumdan yüz yüze görüştüğüm ilk kişi oldunuz :D

Zihni hocayla, benim tiger'le ispir'deki düşme videomdan önce tanışmıştım arkadaşlar. onun videosunu izleyip gaza gelmiştim :D sonra kendisinin üniversiteyi okuduğum ilde yaşadığını öğrenince, eski günleri yâd etmek için geçenlerde gerçekleştirdiğim ziyarette kendisiyle de oturup sohbetimizi ettik. köfte yoktu tabi, sabahın köründe ne köftesi :D inşallah seneye diyelim artık.
De gidinin de. Sövdürcemin kendine. Denizli'de köfte mi yinir bizim oğlan. Kebap yirsin hemde çatalsız, gidersen Baki usta'ya selamımı söyle.

De gidinin de. Sövdürcemin kendine. Denizli'de köfte mi yinir bizim oğlan. Kebap yirsin hemde çatalsız, gidersen Baki usta'ya selamımı söyle.
abi bayramyeri'nde 1-2 kebapçı varmış meşhur (tabi öğrencilik yıllarının fakirliğinden nereden bilecektik ki :D) oraya gidecektim de başka yere misafir olunca ondan da mahrum kaldık. seneye inşallah diyelim artık.

Güneş tam karşıdan geldiği için otomobil sürücüsü sizi görmedi muhtemelen. Bunun yanında yaşlı sürücülerin algısı düşük oluyor. Babamdan biliyorum, geri geri park ederken arkadaki araca resmen tosladı. Baba naptın dedim ama pek umursamadı. Eskiden hayatta böyle birşey yapmazdı oysa. Talihsiz bir kaza olmuş gerçekten ama ucuz atlatmışsınız. Çok geçmiş olsun.

Motosikleti
Hero Dash 125

abi bayramyeri'nde 1-2 kebapçı varmış meşhur (tabi öğrencilik yıllarının fakirliğinden nereden bilecektik ki :D) oraya gidecektim de başka yere misafir olunca ondan da mahrum kaldık. seneye inşallah diyelim artık.

Yenmez mi bu beeeee. Hüsamettin Usta Kocabaylar, Kebapçı Muhtar, Kebapçı Baki güzeldir. Denizli Kebabı son dönemde çok pahalı oldu ama dayanamıyorum yiyorum. Hüseyin Usta'nın biraz bir tarafları kalktı artık tercih etmiyorum. Kebap üstüne bir de Gazezoğlu Pide'de pide gömdün mü var ya fişeksin fişşşeekkkkk.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S

Yenmez mi bu beeeee. Hüsamettin Usta Kocabaylar, Kebapçı Muhtar, Kebapçı Baki güzeldir. Denizli Kebabı son dönemde çok pahalı oldu ama dayanamıyorum yiyorum. Hüseyin Usta'nın biraz bir tarafları kalktı artık tercih etmiyorum. Kebap üstüne bir de Gazezoğlu Pide'de pide gömdün mü var ya fişeksin fişşşeekkkkk.
Bide Hacı Şerif te irmik helvası. Roket roket. Rahmetlik palada iyiydi ama.

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Amcanın ilk söylediği sinyal verdim oldu değil mi?
Bu sinyal verince yol benim oldu algısı yok mu? Bize en çok bedel ödeten bu, sinyal verdiysen beni yok mu sayacaksın? Neyse içimi döktüm biraz.
İlk söylediği "ben sana nasıl çarptım oldu" ama bence beni gerçekten hiç görmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@zihnigonen hocam çok geçmiş olsun. Ben Adem. sizi burada da göreceğimi hiç tahmin etmemiştim açıkçası :)))

bu vesileyle, forumdan yüz yüze görüştüğüm ilk kişi oldunuz :D

Zihni hocayla, benim tiger'le ispir'deki düşme videomdan önce tanışmıştım arkadaşlar. onun videosunu izleyip gaza gelmiştim :D sonra kendisinin üniversiteyi okuduğum ilde yaşadığını öğrenince, eski günleri yâd etmek için geçenlerde gerçekleştirdiğim ziyarette kendisiyle de oturup sohbetimizi ettik. köfte yoktu tabi, sabahın köründe ne köftesi :D inşallah seneye diyelim artık.
İşin acele olunca daha fazlası için teklif etmedim artık. Bu arada normalde köyde olacaktım. Sırf senin için geldim

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Geçmiş olsun...Hata kimde olursa olsun olan motorcuya oluyor....Trafik sigortasından halledersiniz..
Motorumda birşey olmamasına rağmen sigortadan aldığım için hasar kaydı oluşacak

öncelikle çok geçmiş olsun, amacım kimseyi hatalı bulmak değil ama , kazanın tam olarak sebebi videoda 1.32 deki güneş yansıması.
öncesinde de kesik kesik bir iki defa güneş çarpıyor bu sebeple görüşü düşüyor.
Videomda zaten buna değindim. Dikkat ederseniz amcaya ters bir laf etmedim

Köftenin saati mi varmış?

ben düz adamım. sabahları ne kavurma yerim ne de ciğer mesela. sabah demek benim için zeytin, peynir, bal, yumurta vs demek. sabah sabah neden köfte yiyeyim ki. ha açlıkla sınandığım bir ahir zamansa tabi işler değişir :D

İlk söylediği "ben sana nasıl çarptım oldu" ama bence beni gerçekten hiç görmedi

İşin acele olunca daha fazlası için teklif etmedim artık. Bu arada normalde köyde olacaktım. Sırf senin için geldim
Eyvallah, var ol hocam :))
Valla yağmur işi bozmuştu yaa. Yoksa o tarafa kadar gelmişken şöyle küçük bi ege turu yapa yapa antalya'ya dönmek vardı. Seneye artık inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar