Geçmiş olsun...Hata kimde olursa olsun olan motorcuya oluyor....Trafik sigortasından halledersiniz..
De gidinin de. Sövdürcemin kendine. Denizli'de köfte mi yinir bizim oğlan. Kebap yirsin hemde çatalsız, gidersen Baki usta'ya selamımı söyle.@zihnigonen hocam çok geçmiş olsun. Ben Adem. sizi burada da göreceğimi hiç tahmin etmemiştim açıkçası))
bu vesileyle, forumdan yüz yüze görüştüğüm ilk kişi oldunuz
Zihni hocayla, benim tiger'le ispir'deki düşme videomdan önce tanışmıştım arkadaşlar. onun videosunu izleyip gaza gelmiştimsonra kendisinin üniversiteyi okuduğum ilde yaşadığını öğrenince, eski günleri yâd etmek için geçenlerde gerçekleştirdiğim ziyarette kendisiyle de oturup sohbetimizi ettik. köfte yoktu tabi, sabahın köründe ne köftesi
inşallah seneye diyelim artık.
abi bayramyeri'nde 1-2 kebapçı varmış meşhur (tabi öğrencilik yıllarının fakirliğinden nereden bilecektik kiDe gidinin de. Sövdürcemin kendine. Denizli'de köfte mi yinir bizim oğlan. Kebap yirsin hemde çatalsız, gidersen Baki usta'ya selamımı söyle.
Köftenin saati mi varmış?köfte yoktu tabi, sabahın köründe ne köftesi
De gidinin de. Sövdürcemin kendine. Denizli'de köfte mi yinir bizim oğlan. Kebap yirsin hemde çatalsız, gidersen Baki usta'ya selamımı söyle.
abi bayramyeri'nde 1-2 kebapçı varmış meşhur (tabi öğrencilik yıllarının fakirliğinden nereden bilecektik ki) oraya gidecektim de başka yere misafir olunca ondan da mahrum kaldık. seneye inşallah diyelim artık.

Bide Hacı Şerif te irmik helvası. Roket roket. Rahmetlik palada iyiydi ama.
Yenmez mi bu beeeee. Hüsamettin Usta Kocabaylar, Kebapçı Muhtar, Kebapçı Baki güzeldir. Denizli Kebabı son dönemde çok pahalı oldu ama dayanamıyorum yiyorum. Hüseyin Usta'nın biraz bir tarafları kalktı artık tercih etmiyorum. Kebap üstüne bir de Gazezoğlu Pide'de pide gömdün mü var ya fişeksin fişşşeekkkkk.
İlk söylediği "ben sana nasıl çarptım oldu" ama bence beni gerçekten hiç görmediGeçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Amcanın ilk söylediği sinyal verdim oldu değil mi?
Bu sinyal verince yol benim oldu algısı yok mu? Bize en çok bedel ödeten bu, sinyal verdiysen beni yok mu sayacaksın? Neyse içimi döktüm biraz.
İşin acele olunca daha fazlası için teklif etmedim artık. Bu arada normalde köyde olacaktım. Sırf senin için geldim@zihnigonen hocam çok geçmiş olsun. Ben Adem. sizi burada da göreceğimi hiç tahmin etmemiştim açıkçası))
bu vesileyle, forumdan yüz yüze görüştüğüm ilk kişi oldunuz
Zihni hocayla, benim tiger'le ispir'deki düşme videomdan önce tanışmıştım arkadaşlar. onun videosunu izleyip gaza gelmiştimsonra kendisinin üniversiteyi okuduğum ilde yaşadığını öğrenince, eski günleri yâd etmek için geçenlerde gerçekleştirdiğim ziyarette kendisiyle de oturup sohbetimizi ettik. köfte yoktu tabi, sabahın köründe ne köftesi
inşallah seneye diyelim artık.
Motorumda birşey olmamasına rağmen sigortadan aldığım için hasar kaydı oluşacakGeçmiş olsun...Hata kimde olursa olsun olan motorcuya oluyor....Trafik sigortasından halledersiniz..
Videomda zaten buna değindim. Dikkat ederseniz amcaya ters bir laf etmedimöncelikle çok geçmiş olsun, amacım kimseyi hatalı bulmak değil ama , kazanın tam olarak sebebi videoda 1.32 deki güneş yansıması.
öncesinde de kesik kesik bir iki defa güneş çarpıyor bu sebeple görüşü düşüyor.
Köftenin saati mi varmış?
Eyvallah, var ol hocamİlk söylediği "ben sana nasıl çarptım oldu" ama bence beni gerçekten hiç görmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İşin acele olunca daha fazlası için teklif etmedim artık. Bu arada normalde köyde olacaktım. Sırf senin için geldim