aha veriyorum bak.Ben sana yazmadığım sürece bana cevap vermeyeceksin
Yine yaz yine veririm hayırdır ?
aha veriyorum bak.Ben sana yazmadığım sürece bana cevap vermeyeceksin
Normal seviyede tartışırız eleştiririz ters düşebiliriz.Adminler kilitlesin artık konuyu bence, tatsız yerlere gidiyor mevzu, gerek yok kimsenin birbirini kırmasına şu güzel forumda.
Trafikte benle denk gelip aynı hareketi yapsanıza, üstünüzde polis üniforması da olabilir sıkıntı yok. Bakalım bu sefer valilik 16 cezası var falan diye açıklama yapabilecek mi? Aldığınız tepki ne yapıyorsun sen mi olacak,aha veriyorum bak.
Yine yaz yine veririm hayırdır ?
Ben gerekeni yaparım.Trafikte benle denk gelip aynı hareketi yapsanıza, üstünüzde polis üniforması da olabilir sıkıntı yok. Bakalım bu sefer valilik 16 cezası var falan diye açıklama yapabilecek mi? Aldığınız tepki ne yapıyorsun sen mi olacak,
Sen hayırdır genç ????Trafikte benle denk gelip aynı hareketi yapsanıza, üstünüzde polis üniforması da olabilir sıkıntı yok. Bakalım bu sefer valilik 16 cezası var falan diye açıklama yapabilecek mi? Aldığınız tepki ne yapıyorsun sen mi olacak,
EserSen hayırdır genç ????
Adını yazamıyorsun daha buraya korkundan neyin delikanlılığını yapıyorsun ???
Tamam ya, polis memurunu savundun ya en vatanci sensin, vatanını çok seviyorsun. Sen vatanını seviyorsan ben de vatandaşımı seviyorum.Sarı çizmeli deli eser.
Anca klavye arkasında sertçe eser![]()
Biz alıştık bunlara abi.Sen hayırdır genç ????
Adını yazamıyorsun daha buraya korkundan neyin delikanlılığını yapıyorsun ???
Siz forumda takındığınız "abi" üslubunu trafikte de takının, elbet karşınıza KÜÇÜKLERİNİZE DE saygılı olmanız gerektiğini öğretecek birisi çıkacaktır.Biz alıştık bunlara abi.
karşımıza geçince abi abi diye kekeliyorlar konuşmayı unutuyorlar.
He varsa partiden torpili onun gücüyle yazıyordur.
Yoksa kendince yanında kedi olsa koruyamaz.
Vatan sevdasına dönmüş birde .
Polis savunmak vatan savunmak sanıyor beynine baksana.
Kardeşim askerlik yapmamışındır polis sadece ceza kesmiyor bilgin olsun.
Özelden yaz bilgi vereyim bol bol.
Ekstra olarak ekleyeyim, abi demekten çekinmem hatta karşılaştığım büyüklerimin hepsine de abi diye hitap ederim. Ama o hitabı herkes hak etmez, hak etmeyenlerden biriysen karşında abi kelimesi duymazsın.Biz alıştık bunlara abi.
Yedi sülalemin inmesine gerek yok güzel kardeşim.Siz forumda takındığınız "abi" üslubunu trafikte de takının, elbet karşınıza KÜÇÜKLERİNİZE DE saygılı olmanız gerektiğini öğretecek birisi çıkacaktır.
Kusura bakma da benim yaşadığım şehirde abi abi diye kekeleyeceğim birisi yok, başka şehirde de zaten kimseye efelenmem.
Zamanında ehliyetimin yetmediği motor sürdüğüm için çevirmeye girdim, çok da rahat kaçabilirdim ama polisimle hiçbir sorunum olmadığı için kaçmadım, ödedim cezayı. Hala daha polisimle sorunum yok tabiki, ama benim polisim, devletimin polisi bu videodaki şahıs değildir.
Aynı polis memuru karşıma çıkabilir, kimse kusura bakmasın da ben sağa çekip duracakken biri gelip bana sanki teröristmişim gibi çarpıp ondan sonra indiğinde evraklarımı soracak, isterse arabadan yedi sülalen insin.
DJFJDHDHSHSHSHBen sana yazmadığım sürece bana cevap vermeyeceksin
jmgksagmklsşagas eseri korkutur musun bilmem ama başiskelede il emniyette terör şube 3 gün ağırladı bizi pek rahatımı bozamadılarBiz alıştık bunlara abi.
Turan Kaya'nın yeğenlerinden sakınmak ilazım.He varsa partiden torpili onun gücüyle yazıyordur.
Vallahi kardeşim bizi gören korkuyor genelde senin gibi saçma bir gülüşle gelip sonrası farklı oluyor.jmgksagmklsşagas eseri korkutur musun bilmem ama başiskelede il emniyette terör şube 3 gün ağırladı bizi pek rahatımı bozamadılar
Dur abi terör şube almış adamı rahatını bozmamış .Turan Kaya'nın yeğenlerinden sakınmak ilazım.
Before
After
Sen olayı yorumlarken buradaki şahsı haklı gördüğünü söylüyorsun, biz trafikçi şahsı haksız gördüğümüzü söyleyince bize gelip diyorsun ki, sen sıcacık yatağında yatarken onlar şunu yaptı bunu yaptı. Ben devletin polisine düşman mıyım? Ben videodaki mahlukat hakkında yorum yapıyorum neyini savunuyorsun, işini düzgün yapanları örnek göstererek onun adını mı aklamaya çalışıyorsun?Yaşın kaç bilmiyorum sen sıcacık yatağında yatarken (İsteyerek bilerek)kimse demeden yazayım bu işi gönüllü yapanlar var.
Bir konu üzerinden bütün bir teşkilata laf söyleyemezsin.
Genelleme yapamazsın.