Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Adminler kilitlesin artık konuyu bence, tatsız yerlere gidiyor mevzu, gerek yok kimsenin birbirini kırmasına şu güzel forumda.
Normal seviyede tartışırız eleştiririz ters düşebiliriz.
Bunda bence sıkıntı yok.
Saygı sevgi çerçevesinde uymayabilir düşünceler.
Bazıları değişik maalesef başka yol ile konuşmak gerekiyor.

Motosikleti
Voge 250RR
aha veriyorum bak.
Yine yaz yine veririm hayırdır ?
Trafikte benle denk gelip aynı hareketi yapsanıza, üstünüzde polis üniforması da olabilir sıkıntı yok. Bakalım bu sefer valilik 16 cezası var falan diye açıklama yapabilecek mi? Aldığınız tepki ne yapıyorsun sen mi olacak,

Trafikte benle denk gelip aynı hareketi yapsanıza, üstünüzde polis üniforması da olabilir sıkıntı yok. Bakalım bu sefer valilik 16 cezası var falan diye açıklama yapabilecek mi? Aldığınız tepki ne yapıyorsun sen mi olacak,
Ben gerekeni yaparım.
Kişiye özel bir durum yok yani kim olduğu beni ilgilendirmez.
Olayın özeti yok sadece 1 dakika video var.
Kaçarsan aynı hareketi yapmam müsait ortamda herkesin içinde alırım durduğunda.
O anda kimse bir şey yapamaz sonrasında istediğine ilet en fazla il değişir.
Valilik o bu bakmam yani kimseyle de korkutamazsın .

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sen hayırdır genç ????

Adını yazamıyorsun daha buraya korkundan neyin delikanlılığını yapıyorsun ???

Motosikleti
Voge 250RR
Sarı çizmeli deli eser.

Anca klavye arkasında sertçe eser 🤣
Tamam ya, polis memurunu savundun ya en vatanci sensin, vatanını çok seviyorsun. Sen vatanını seviyorsan ben de vatandaşımı seviyorum.

Ha ekstra olarak klavye muhabbeti yapmışsın benzer bir olayda ehliyetimi iptal ettirmezsem ben de adam değilim.

Sen hayırdır genç ????

Adını yazamıyorsun daha buraya korkundan neyin delikanlılığını yapıyorsun ???
Biz alıştık bunlara abi.
karşımıza geçince abi abi diye kekeliyorlar konuşmayı unutuyorlar.
He varsa partiden torpili onun gücüyle yazıyordur.
Yoksa kendince yanında kedi olsa koruyamaz.
Vatan sevdasına dönmüş birde .
Polis savunmak vatan savunmak sanıyor beynine baksana.
Kardeşim askerlik yapmamışındır polis sadece ceza kesmiyor bilgin olsun.
Özelden yaz bilgi vereyim bol bol.

Motosikleti
Voge 250RR
Biz alıştık bunlara abi.
Siz forumda takındığınız "abi" üslubunu trafikte de takının, elbet karşınıza KÜÇÜKLERİNİZE DE saygılı olmanız gerektiğini öğretecek birisi çıkacaktır.

Kusura bakma da benim yaşadığım şehirde abi abi diye kekeleyeceğim birisi yok, başka şehirde de zaten kimseye efelenmem :).

Zamanında ehliyetimin yetmediği motor sürdüğüm için çevirmeye girdim, çok da rahat kaçabilirdim ama polisimle hiçbir sorunum olmadığı için kaçmadım, ödedim cezayı. Hala daha polisimle sorunum yok tabiki, ama benim polisim, devletimin polisi bu videodaki şahıs değildir.

Aynı polis memuru karşıma çıkabilir, kimse kusura bakmasın da ben sağa çekip duracakken biri gelip bana sanki teröristmişim gibi çarpıp ondan sonra indiğinde evraklarımı soracak, isterse arabadan yedi sülalen insin.

Motosikleti
Voge 250RR
Biz alıştık bunlara abi.
Ekstra olarak ekleyeyim, abi demekten çekinmem hatta karşılaştığım büyüklerimin hepsine de abi diye hitap ederim. Ama o hitabı herkes hak etmez, hak etmeyenlerden biriysen karşında abi kelimesi duymazsın.

Sen askerlik yapmayı erkeklik zannetmeye devam et, zamanı gelince o erkekliğe ben de ulaşacağım elbet.

Siz forumda takındığınız "abi" üslubunu trafikte de takının, elbet karşınıza KÜÇÜKLERİNİZE DE saygılı olmanız gerektiğini öğretecek birisi çıkacaktır.

Kusura bakma da benim yaşadığım şehirde abi abi diye kekeleyeceğim birisi yok, başka şehirde de zaten kimseye efelenmem :).

Zamanında ehliyetimin yetmediği motor sürdüğüm için çevirmeye girdim, çok da rahat kaçabilirdim ama polisimle hiçbir sorunum olmadığı için kaçmadım, ödedim cezayı. Hala daha polisimle sorunum yok tabiki, ama benim polisim, devletimin polisi bu videodaki şahıs değildir.

Aynı polis memuru karşıma çıkabilir, kimse kusura bakmasın da ben sağa çekip duracakken biri gelip bana sanki teröristmişim gibi çarpıp ondan sonra indiğinde evraklarımı soracak, isterse arabadan yedi sülalen insin.
Yedi sülalemin inmesine gerek yok güzel kardeşim.
Abi demene gerek yok verdiğim örnek çok başka ki zaten nerden bakmışsın belli.
7 sülalen inse de olacak belli o yüzden hiç sülaleni katma abi tavsiyesi değil hak etmediğim için arkadaş tavsiyesi diyeyim.

Bura da bir çok küçük kardeşim de var konuştuğum bir sıkıntısı olduğun da beni arayan.
Olaya sadece bir konudan bakıp 500 bin kişilik teşkilatı bir daha küçümseme.
Sadece trafikçiler yok.
Yaşın kaç bilmiyorum sen sıcacık yatağında yatarken (İsteyerek bilerek)kimse demeden yazayım bu işi gönüllü yapanlar var.
Bir konu üzerinden bütün bir teşkilata laf söyleyemezsin.
Eleştir beraber eleştirelim ki bende yapıyorum bilen bilir.
Genelleme yapamazsın.
İşini yaşını mesleğini söyle senle aynı işi yapan herkesi eleştirdiklerinde aklına ben geleyim.

Kimsenin bana abi demesine ihtiyacım yok bilgin olsun ;^)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Biz alıştık bunlara abi.
jmgksagmklsşagas eseri korkutur musun bilmem ama başiskelede il emniyette terör şube 3 gün ağırladı bizi pek rahatımı bozamadılar

Ay ne kadar boş uzattınız konuyu. Nerdeyse orta oyunu kavuklu ve pişekar gibi oldunuz.

1 - Kurallara uyacaksın.

2 - Kurallara bilerek veya bilmeyerek uymadığında polis görüp ceza yazarsa ağzını açmayacaksın.

3 - Sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsan. Bir üst makama şikayet, itiraz edeceksin.

Olay bu kadar basit. Ben bu taktiği uyguluyorum hiç başım ağrımıyor, kimse de bana gider yapmıyor.

jmgksagmklsşagas eseri korkutur musun bilmem ama başiskelede il emniyette terör şube 3 gün ağırladı bizi pek rahatımı bozamadılar
Vallahi kardeşim bizi gören korkuyor genelde senin gibi saçma bir gülüşle gelip sonrası farklı oluyor.
Terör şube seni ağırladıysa bunla çok övünmemek lazım.
Sonra ananı babanı alırlar neden rahatım bozuldu dersin.
Çok övünme sonra ağlatırlar .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turan Kaya'nın yeğenlerinden sakınmak ilazım. 🤪
Before
After
Dur abi terör şube almış adamı rahatını bozmamış .
Pasta keselim kendisine.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
kaçma yok polıs sesını bıle duyamazdı kacsa hıkaye

Motosikleti
Voge 250RR
Yaşın kaç bilmiyorum sen sıcacık yatağında yatarken (İsteyerek bilerek)kimse demeden yazayım bu işi gönüllü yapanlar var.
Bir konu üzerinden bütün bir teşkilata laf söyleyemezsin.
Genelleme yapamazsın.
Sen olayı yorumlarken buradaki şahsı haklı gördüğünü söylüyorsun, biz trafikçi şahsı haksız gördüğümüzü söyleyince bize gelip diyorsun ki, sen sıcacık yatağında yatarken onlar şunu yaptı bunu yaptı. Ben devletin polisine düşman mıyım? Ben videodaki mahlukat hakkında yorum yapıyorum neyini savunuyorsun, işini düzgün yapanları örnek göstererek onun adını mı aklamaya çalışıyorsun?

Akraban falansa söyle uzatmayalım, neyini savunuyorsun şunun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar