buna ben de gelirim istanbul ve civarı olursa he. hatta daha uzağa da gelirim lan1!! hadi bakalım..
https://chat.whatsapp.com/GTSd1dklNORKcAqGDITlkv?mode=wwt [chat.whatsapp.com]Bende katılmak istiyorum olursa bu tarz bir gruba, çevremde pek motorcu yok o yüzden nereye gitsem hep tek gidiyorum![]()
Ayıp ayıp..Yahu normal normal hemen çevirme konuyu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam abi sen yaşlısın biz gelip seni alırız.
Ben 10 kasima saglikli cikarsam canakkaledeyim. Asagiya sallaniriz. Orada bize eslik edenler cikar umarimGecenki bulusmaya 700 km gelen erkekler vardı, bu sefer de izmir / balıkesir tarafında yapın da istanbul civarındaki erkekleri görsünler![]()
Aslında Çanakkale Şehitler Abidesi çıkışı Çan-Yenice-Balya dağ yolu üzerinden Balıkesir'de benim önerdiğim yer olur, bir başkasının önereceği mekan olur, oraya köfte yemeye gidilse bence güzel bir program olur. Çanakkale'ye gelmeyecek olanlar da ya da İzmir tayfası da direk mekana gelebilir.Ben 10 kasima saglikli cikarsam canakkaledeyim. Asagiya sallaniriz. Orada bize eslik edenler cikar umarim

Süper. Hatta pazar günü olursa hatika olur.Aslında Çanakkale Şehitler Abidesi çıkışı Çan-Yenice-Balya dağ yolu üzerinden Balıkesir'de benim önerdiğim yer olur, bir başkasının önereceği mekan olur, oraya köfte yemeye gidilse bence güzel bir program olur. Çanakkale'ye gelmeyecek olanlar da ya da İzmir tayfası da direk mekana gelebilir.
https://maps.app.goo.gl/9fgbHTSrCiRviuCJA
![]()
Aslında 30.Ağustos köfte turu etkinliğini düzenleyen ekip olarak o gün @Psyduck ve kıymetli eşine söz vermiştik Çanakkale'de bir etkinlik için. 8 Kasım Ctesi ya da 9 Kasım Pazar günü Çanakkale'de buluşup Çamod desteğiyle güzel bir sürüş yapabiliriz. Akşam da konaklanan yere yakın, yürüyüş mesafesinde bir meyhane olur restoran olur toplu muhabbet sohbet edilir. 10 Kasım tören sonrası da Balıkesir yapılabilir. Dolayısıyla doya doya gezmiş, eğlenmiş oluruz.Ozaman istanbuldan geleceklerin konaklayacagi bir program olmali. sabah 3 saat canakkale, oradan 3-4 saat cayirhiisar gunu tamamlariz. orada da 3-4 saat oturup sohbet ederiz gun biter![]()
Gold serisi ise ben OKAslında 30.Ağustos köfte turu etkinliğini düzenleyen ekip olarak @Psyduck ve kıymetli eşine söz vermiştik Çanakkale'de bir etkinlik için. 8 Kasım Ctesi ya da 9 Kasım Pazar günü Çanakkale'de buluşup Çamod desteğiyle güzel bir sürüş yapabiliriz. Akşam da konaklanan yere yakın, yürüyüş mesafesinde bir meyhane olur restoran olur toplu muhabbet sohbet edilir. 10 Kasım tören sonrası da Balıkesir yapılabilir. Dolayısıyla doya doya gezmiş, eğlenmiş oluruz.
Gold derken Teragold mu? Tekirdağ Gold mu?Gold serisi ise ben OK9 kasim da uygun, ben gunubirlik olacagi icin 10 kasim dedim ama konaklamali olacaksa 9 kasim uyar.
Beylerbeyi uygun. Eslerimiz ile mi gelelim tekmi? Esi gelen varsa esimle gelirim muhtemelen.Gold derken Teragold mu? Tekirdağ Gold mu?![]()
Nedir bu nefretin sebebi? Patenle mi kaydın?Bir wtsup grubu kurulmuştu bende katıldım , benden sonra ismi lazım değilin tekide geldi , buna yöneticilik verdiler beni gruptan çıkardı![]()
https://chat.whatsapp.com/GTSd1dklNORKcAqGDITlkv?mode=wwt [chat.whatsapp.com]Bir wtsup grubu kurulmuştu bende katıldım , benden sonra ismi lazım değilin tekide geldi , buna yöneticilik verdiler beni gruptan çıkardı![]()
Bizim geçen etkinliğe eşleriyle gelen arkadaşlarımız oldu. Ümit ediyorum ki hiçbir problem çıkmamıştır. Bekarlar olarak hiçbirimiz eşlere saygıda kusur etmedik.Beylerbeyi uygun. Eslerimiz ile mi gelelim tekmi? Esi gelen varsa esimle gelirim muhtemelen.
Bilemiyorum karın ağrısı neydi , ciddiyimNedir bu nefretin sebebi? Patenle mi kaydın?![]()
Aman beni katmayın wp'ye bende çok grup var, inanın telefonum kerhane telefonu gibi bık bık mesaj.https://chat.whatsapp.com/GTSd1dklNORKcAqGDITlkv?mode=wwt [chat.whatsapp.com]
bu whatsapp grubuna yonetici Tommygun i yapalim (kabul ederse eger), orada bulusmalari organize edebiliriz. Ben surekli bilg basinda olamiyorum. hayat kolaylasir. bana kalsa uygulama yaparim