- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Allah razı olsun, öyle bir desteğe ihtiyacım var. Tam Nos mu takayım, motorun altına roket mi bağlayayım derken Hızır gibi yetiştintommy senin wolfu ben çekerim iple
Allah razı olsun, öyle bir desteğe ihtiyacım var. Tam Nos mu takayım, motorun altına roket mi bağlayayım derken Hızır gibi yetiştintommy senin wolfu ben çekerim iple
Sen otur oturduğun yerde kaza yaptırma millete .İstanbulda olacaksa ben de varım evde dura dura şuna döndüm iyice
İstesemde gelemeyebilirim ya kıl dônmesi ameliyatı olacam yakında yine buldu bir seyler beniSen otur oturduğun yerde kaza yaptırma millete .
3 ağza 3 burna.
Ararsın alırım ben seni sıkıntı yokİstesemde gelemeyebilirim ya kıl dônmesi ameliyatı olacam yakında yine buldu bir seyler beni![]()
Cansın abimArarsın alırım ben seni sıkıntı yok![]()
İstesemde gelemeyebilirim ya kıl dônmesi ameliyatı olacam yakında yine buldu bir seyler beni![]()
Acıdan selenin ucuna oturarak sürüyorumgelmek isteyen her türlü gelir
![]()
Acıdan selenin ucuna oturarak sürüyorum![]()
Burna çok çekecek..Yakacak azıcık... Yoksa tutmaz...Sen otur oturduğun yerde kaza yaptırma millete .
3 ağza 3 burna.
Yapalım senle yapalım bir mangal.yok mu bi kere mangal yapalım diyen hep köfte ekmek hep çay
Yapalım senle yapalım bir mangal.
Alp tunay abi de gelir artık
Balıkesir civarı gelirim...Yapalım senle yapalım bir mangal.
Alp tunay abi de gelir artık
Yahu normal normal hemen çevirme konuyu.
Tamam abi sen yaşlısın biz gelip seni alırız.Balıkesir civarı gelirim...
Ama köprüyü geç demeyin...![]()
https://chat.whatsapp.com/GTSd1dklNORKcAqGDITlkv?mode=wwt [chat.whatsapp.com]Mis gibi plan, köfte de varmış, daha nolsunözelden link alabilirim veya numaramı paylaşabilirim
![]()