- Motosikleti
- Ns200 15"
Bence Almanlar çevresindeki Türkler sayesinde bir çok küfürü öğrenmişlerdir.Aralarinda Türk asilli cok kardesimiz var , o yüzden o da yemez![]()
Bence Almanlar çevresindeki Türkler sayesinde bir çok küfürü öğrenmişlerdir.Aralarinda Türk asilli cok kardesimiz var , o yüzden o da yemez![]()
durdurulmakla takla attırmak aynı şey mi bak görmezden geliyonuz hala örnek verdiğiniz yurt dışının polisi diyor trafik kuralını çiğniyor diye motora kaza yaptırmayı bırak kovalamıyorlar bile videoda kanıtını da paylaşmış
polis veya bi araç benim önüme kırsa ben de aynı tepkiyi verir sağa kaçmaya çalışırdım oturup takla atmayı beklemem doğru olan da buAmerikali aynasiz tribünlere oynamis ama bir noktada benim tezimi desteklemis. Polis trafikteki diger sürücüleri terhlikeye atmamak icin motorcuyu kovalamiyor sadece sakince arkasindan gidiyor ve uygun zamani bekliyor. Uygun zamani buldugu anda da nazikce dokunuyor . Motorun takla atmasi, üzerindeki aptalin hala kacabilecegini düsünerek gazi acmasindan kaynaklaniyor. O hizda kaski olan bir motorcunun yaralanma riski neredeyse yoktur.
polis veya bi araç benim önüme kırsa ben de aynı tepkiyi verir sağa kaçmaya çalışırdım oturup takla atmayı beklemem doğru olan da bu
frenler 1 metrede durabildiği gün ben frene basarımFrene basmak daha iyi bir secenek gibi ama sen yapma gazi ac saga kac![]()
O hizda 1 mt de degil ama yaklasik 2.5 mt de motor durur. Nereden biliyorsun diye sorma fena döverim.frenler 1 metrede durabildiği gün ben frene basarım![]()
Hakkaten hiç bunnara benzemiyoo.Videoda makas atıldığını iddia edenler trafiğe çıkmasın
O dangalağın(motorcu demiyorum bak) o şekilde davranmasında hatalı olan tek kişi, "sürüşe" başlarken "kask" takmayan babası.Belki de o motorcunun o şekilde davranmasının altında bizim de hatamız vardır.
Kask değildir o . Kask olsa duramazHakkaten hiç bunnara benzemiyoo.
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O dangalağın(motorcu demiyorum bak) o şekilde davranmasında hatalı olan tek kişi, "sürüşe" başlarken "kask" takmayan babası.![]()
Görmek istemediğinden olabilir mi?Biz gördüğümüzü konuştuğumuzu en başta söyledim...
Sen o 3 km kaçtığını okuduğun her yer doğru mu ?..
Kendilerini sıyırmak için öyle söylemiş olabilirler mi?..
Video da kovalayan ekip falan göremedim ben çünkü..
Abi neden konuyu böyle farklı yere taşıyorsun merak ettim.Hiç uğraşmasınlar çarpıp durdurmaya...
Direk çeksin silahı vursunlar..
Hem ekip arabası da zarar görmemiş olur..
Özel Hakaretten emekli pis bıyıklı ağbimiz iyi sallamış. İyi atıcı ya bunlar, atarlar böyle.Hakim de bu kanunun Anayasa'dan üstün olmadığını söyleyerek polis memurunu haksız çıkarmış.
En baştan beri aynı şeyleri savunuyoruz aslında..Abi neden konuyu böyle farklı yere taşıyorsun merak ettim.
Çekip vurma yok yani şu adamı ciddi şekilde trafikte normal gezen senin ailenin çoluk çocuğuna zarar vermeyeceği bir tip olarak görüyorsan eyvallah.
Ya kim kimi sıkıştırdı bu zamana kadar örneğiniz var mı ?
Motosiklet kullanan kaç kişiyiz kimi böyle aldılar ?
İçerek üretmek için polisten kaçış videosu paylaşan insanları da savunmayın .
Varsa haksızlık hep beraber duralım.
Bura da bir arkadaşımız Alican (ACT) bilgileri izinsiz paylaşıldı mesela.
Direkt şahit olup şikayetçi oldum konusu için konuştuk sürekli de konuşuruz .
İfade verdim tanımadığım görüşmediğim biri ama kaç yıllık arkadaş gibi konuştuk sağ olsun.
Normal birinin başına gelmez şu durum anlamıyorsunuz maalesef.
Abi yok 2024 de 12 bin yedim benDur ihtarina uymamanin cezası 2.167-TL. Devlet sizin kadar onem vermemiş kaçana.