Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
durdurulmakla takla attırmak aynı şey mi bak görmezden geliyonuz hala örnek verdiğiniz yurt dışının polisi diyor trafik kuralını çiğniyor diye motora kaza yaptırmayı bırak kovalamıyorlar bile videoda kanıtını da paylaşmış

Amerikali aynasiz tribünlere oynamis ama bir noktada benim tezimi desteklemis. Polis trafikteki diger sürücüleri terhlikeye atmamak icin motorcuyu kovalamiyor sadece sakince arkasindan gidiyor ve uygun zamani bekliyor. Uygun zamani buldugu anda da nazikce dokunuyor . Motorun takla atmasi, üzerindeki aptalin hala kacabilecegini düsünerek gazi acmasindan kaynaklaniyor. O hizda kaski olan bir motorcunun yaralanma riski neredeyse yoktur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Amerikali aynasiz tribünlere oynamis ama bir noktada benim tezimi desteklemis. Polis trafikteki diger sürücüleri terhlikeye atmamak icin motorcuyu kovalamiyor sadece sakince arkasindan gidiyor ve uygun zamani bekliyor. Uygun zamani buldugu anda da nazikce dokunuyor . Motorun takla atmasi, üzerindeki aptalin hala kacabilecegini düsünerek gazi acmasindan kaynaklaniyor. O hizda kaski olan bir motorcunun yaralanma riski neredeyse yoktur.
polis veya bi araç benim önüme kırsa ben de aynı tepkiyi verir sağa kaçmaya çalışırdım oturup takla atmayı beklemem doğru olan da bu

motosiklet kazasının kontrollüsü olamaz orada sürücünün başına ne geleceğini bilemezsin ki adam yaralanmış hastaneye kaldırılmış bu yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hala daha böyle durdurulması doğru mu yanlış mıyı tartışıyorsunuz bunun kararı zaten çoktan verilmiş hatta kazayı yaptıranla aynı taraftakiler mevzuata uygun olmadığını söylemiş siz hala kraldan çok kralcıyı oynuyorsunuz
Ekran görüntüsü 2025-10-14 164848.png

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hakkaten hiç bunnara benzemiyoo. 🤔
g5e4469.jpg

O dangalağın(motorcu demiyorum bak) o şekilde davranmasında hatalı olan tek kişi, "sürüşe" başlarken "kask" takmayan babası. :rolleyes:
Kask değildir o . Kask olsa duramaz 😎

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Biz gördüğümüzü konuştuğumuzu en başta söyledim...
Sen o 3 km kaçtığını okuduğun her yer doğru mu ?..
Kendilerini sıyırmak için öyle söylemiş olabilirler mi?..
Video da kovalayan ekip falan göremedim ben çünkü..
Görmek istemediğinden olabilir mi?
Motorcunun bakış ve kamera açısı haricinde arkasında olanları görebiliyor muyuz o videoda?
Polisin gördüğünü görebiliyor muyuz? Ekip aracının kamerasının kaydettiği görüntüleri gördük mü?

Motosikleti
Mondial Grumble
Ulan canına kast felan demişsiniz sanki otobanda 200 ile giderken yandan vuruyor. Tamam mala kast olsa da bedeli ödenir geçilir.

Bu arada orası kaldırımmış, polis direkt olarak sıkıştırıp vuruyor. Sağa çektirme amacı yokmuş mesajımı düzenliyorum.

Maganda olacaksan bu riski alacaksın.

Bence bu şekilde magandaları durdurmak doğrudur. %99 ihtimalle de o motor mimlidir belirlenmiştir. Şöyle egzozlu plakasız pislik mahlukatları görmeyi sevmiyorum. Önceden polisin pek haklı olduğunu düşünmezdim ama şimdi polise hak veriyorum. Böyle bir pisliğin de polis dur diyince duracağına inanmak da cabası. 16 adet ceza yemiş akıllanmamış. Böyle pisliklere polis zor kullanmayacak da vatandaş mı zor kullanacak.

@Birkannn ile @Okan Sinan Ocan ın mesajlarını adam akıllı okuyun bi olay bu kadar gayet açıklayıcı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün işyerinde yan komşumuz şirkette güvenlik işlerine bakan özel harekattan emekli sarkık bıyıklı bir abiyle bu konuyu konuştuk, lafladık. Bana bir olay anlattı, diyor ki;

Bir polis memurunun mesaisi bitti ve otobüse bindi, otobüste bir kavga çıktı ve bu polis arkadaş müdahale etti ve kavgayı çıkaran o esnada dayak yedi ve konuyu mahkemeye taşıdı. Mahkemede hakim polise o an görevde olup olmadığını soruyormuş, polis de görevde olmadığını ama 2559 Sayılı polis vazife ve salahiyet kanununa göre görevde olmasa bile bir sıkıntı anında 24 saat görevde sayılacağını söylüyormuş. Hakim de bu kanunun Anayasa'dan üstün olmadığını söyleyerek polis memurunu haksız çıkarmış. Şimdi bu durumda böyle kelek bir olayda polis memuru Anayasa'ya göre suçlu ama müdahale etmese de bu sefer 2559 Sayılı polis vazife ve salahiyet kanununa göre disiplin suçu işlemiş sayılıyormuş. Sözün özü bu polis memuru ne yapsın? ne mok yesin?

Konu hakkındaki videoda yer alan polis memurlarının denyo olduğunu düşünmüyorum, bu kadar risk alıp bu motorluyu düşürüyorlarsa bence ciddi bir olay var. Çünkü kanunlar polis memurlarını bence pek korumuyor.

Hiç uğraşmasınlar çarpıp durdurmaya...
Direk çeksin silahı vursunlar..
Hem ekip arabası da zarar görmemiş olur..
Abi neden konuyu böyle farklı yere taşıyorsun merak ettim.
Çekip vurma yok yani şu adamı ciddi şekilde trafikte normal gezen senin ailenin çoluk çocuğuna zarar vermeyeceği bir tip olarak görüyorsan eyvallah.
Ya kim kimi sıkıştırdı bu zamana kadar örneğiniz var mı ?

Motosiklet kullanan kaç kişiyiz kimi böyle aldılar ?
İçerek üretmek için polisten kaçış videosu paylaşan insanları da savunmayın .
Varsa haksızlık hep beraber duralım.
Bura da bir arkadaşımız Alican (ACT) bilgileri izinsiz paylaşıldı mesela.
Direkt şahit olup şikayetçi oldum konusu için konuştuk sürekli de konuşuruz .
İfade verdim tanımadığım görüşmediğim biri ama kaç yıllık arkadaş gibi konuştuk sağ olsun.
Normal birinin başına gelmez şu durum anlamıyorsunuz maalesef.

Motosikleti
Honda forza 250
Dur ihtarina uymamanin cezası 2.167-TL. Devlet sizin kadar onem vermemiş kaçana.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hakim de bu kanunun Anayasa'dan üstün olmadığını söyleyerek polis memurunu haksız çıkarmış.
Özel Hakaretten emekli pis bıyıklı ağbimiz iyi sallamış. İyi atıcı ya bunlar, atarlar böyle. 🥱

Ayrıca kanun sadece polisi değil, düzgün hiç bir adamı korumaz.
Sanık olduğunda avukatını verir, muayeneni yapar, nezarette battaniyeni verir. Korur kollar. Aynı olayda müşteki ol bakalım kim varmış yanında.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi neden konuyu böyle farklı yere taşıyorsun merak ettim.
Çekip vurma yok yani şu adamı ciddi şekilde trafikte normal gezen senin ailenin çoluk çocuğuna zarar vermeyeceği bir tip olarak görüyorsan eyvallah.
Ya kim kimi sıkıştırdı bu zamana kadar örneğiniz var mı ?

Motosiklet kullanan kaç kişiyiz kimi böyle aldılar ?
İçerek üretmek için polisten kaçış videosu paylaşan insanları da savunmayın .
Varsa haksızlık hep beraber duralım.
Bura da bir arkadaşımız Alican (ACT) bilgileri izinsiz paylaşıldı mesela.
Direkt şahit olup şikayetçi oldum konusu için konuştuk sürekli de konuşuruz .
İfade verdim tanımadığım görüşmediğim biri ama kaç yıllık arkadaş gibi konuştuk sağ olsun.
Normal birinin başına gelmez şu durum anlamıyorsunuz maalesef.
En baştan beri aynı şeyleri savunuyoruz aslında..
Motorcuya haklı demiyorum..
Tekrar ediyorum, haksız..

Konu polisin plakasının olmadığı bir motorluyu, sırf bu çok tehlikeli olabilir mantığıyla Çarparak düşürmesi..
Haala aşırı hız, eksoz , makas var diyenler var..
MT09 galiba motor..
Hangi 09 sahibi şehir içinde 50y le gidiyor?.. Hangisi red line yapıp eksozu patlatmıyor ?.
Polisin takibi en baştan beri var diyenler nereden görmüş farketmişler videoda ?..
Polis aracını aynada görmemizle yanına gelip çarpması bir anda oluyor zaten...
Kununlarımızda olan suç işleme kapasitesi olabilir mantığıyla diyorsan okey...
Ama çarpan polisin sabıkası hakkında bilgisi olmadığına inanıyorum..
Uğraşmak istememiş kısa yoldan halletmiş...

Sonuçta eline sağlık.. Potansiyel suçluyu durdurmayı başarmış..

Motosikleti
Yok
Şu aklıma geliyor: Acaba Türk polisi, motosikletle değil de, örneğin otomobille kendilerinden kaçan hiç bir sürücüyü, böyle otomobile çarparak, o kaçanı şarampole yuvarlayarak, bariyerlere sıkıştırarak falan durdurmuş mudur şu ana kadar?

Hatırlayabildiğim, ya kaçan otomobilin bir şekilde önünü kesip durdururlar, galiba bir kez de mermiyle lastiklerini patlatarak durdurmuşlardı.

Ama çarparak durdurulan bir otomobil bilmiyorum, ya da hatırlayamıyor olabilirim.

Motosikleti
Mondial Grumble
Ben de maganda olacağım ya en iyisi, sonuçta magandalık yaptıktan sonra, egzozlu ve plakasız şekilde sokağa çıktıktan sonra polis bana vurursa hiç sıkıntı yok arkamda beni destekleyen o kadar kişi var. (Büyük ihtimalle altımda polis tarafından mimlenmiş motor da olur)
Üstüne sosyal medyaya içerik olur etkileşim kasarız. Haftaya da polisten teker yaparak kaçış videosunu yükleyeceğim sosyal medya hesabıma. İzlersiniz artık

Motosikleti
D400
Gaziantep valiliği , Emniyet Müdürlüğü ve bütün haber kanalları:

"Motorcu dur ihtarına uymayıp 3 km boyunca kaçış yapmış, plakasız ve kontrolsüz sürüp makas atıp toplumu tehlikeye düşürmüştür. Aynı suçtan 16 kez yakalanmıştır. Motor sürücüsü ceza almış, düşürme şekli nedeniyle de polislere iç işleri bakanlıgı inceleme başlatmıştır"

Bizim forumdaki herkes

"Tüm ülke bir olmuş adamı kötülüyor aslında 16 kez bu haltı yiyen ama bu sefer haklı olabilir masum bir insan olabilir"

Evet kardeş.

Mecliste de bu mantık ile bakan insanlar terör örgütü liderinin sloganını atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar