Motosiklet önerisi

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
The Triumph of Steel albümü gerçekten çok leziz bir albümdür. Lakin araba, motor, gemi, kayık, uçak, traktör sürerken hatta drone uçururken arka planda dinlenebilecek bir albüm değildir.
Konserleri eglenceli oluyor bu amcalarin. Rammstein, slayer, sabaton gibi gruplari surus esnasinda dinlememek lazim🤘

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Test günlerini takip eden , her fırsatta her motoru hatta taşıtı kullanmayı seven biri olarak (en son Yamaha elektrikli bisiklet test ettim ☺️) hiçbir motosikletin , sukuterin titreşiminden rahatsız olmadım , 50 cc Çinlilerde dahil buna..
yav buda ne titriyor bununla 300-500 km gidilmez demedim , bu arada kullandığım en titrek motor arkadaşın Harleyi idi , onuda 100 km civarı kullandım gayet normal bir şekilde indim yürüdüm , kahve içtim falan ,
acaba çok kilometre yapmaktan benim mabad mı sertleşti diye süpheleniyorum bazen 😅
çünkü titreşim konusunda sıkça şikayet okuyorum 🤔
Amirim selam:

1. Orta boy bir kuru yük gemisi ya da tankerde bulunan dizel motorların motor hacmi nedir?
2. Düzenli olarak böyle bir motorla haşır neşir olan birisine kıçıkırık bir motosiklet motorunun titreşimi ne eder? :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Daha çok sporda gider bu tarz abi, powerlift yapıyor olsaydım liste bunlardan ibaret olur.

Araç kullanırken bu kadar sert tarz gitmiyor, blues rock ve slow blues benim tercihlerim. :)

En hızlı dinleyeceğim şarkı Twista overnight celebrity. :)
Ben de araba kullanırken en sert şeyleri dinlemeyi seviyorum. Dinlediğim en yumuşak skin müzik acdc'den "highway to hell" oluyor. Arch Enemy, Kreator falan sıkışık trafikte iyi gidiyor, İstanbulda hele tem yolunda gişeler trafiğinde kaldıysam akıl sağlığımı korumama iyi geliyor.
Motosiklet sürerken muzikle hiç işim olmaz, o farklı bir şey.

Eşim arabada jazz falan dinliyor, çocuklar da sabahları okula giderken anne bize mıy mıy şeyler dinletiyor dediler, hep birlikte seçtik bir flashdike mp3leri doldurduk, sabahları metallica, acdc falan dinleyerek gidiyorlar artık okula. Hanım da bana kızıyor senin yüzünden çocuklar da kafamı şişiriyor diye. :)
Çocuklara ben bu metallica'yı en iyi zamanlarında stadyumda canlı izledim hem de iki kere diye hava atıyorum. :)

Motosikleti
The Triumph of Steel albümü gerçekten çok leziz bir albümdür. Lakin araba, motor, gemi, kayık, uçak, traktör sürerken hatta drone uçururken arka planda dinlenebilecek bir albüm değildir.
100 metrelik geminin makine dairesinde 2 tane otobüs gibi dev dizel ana makinelerin arasında kuytu sote bir yer bulup walkman kulaklığından son ses manowar dinlemek 4 saat vardiyanın nasıl geçtiğini anlamayacak kadar güzel etki yapıyordu.

Motosikleti
Ns200 15"
Ben de araba kullanırken en sert şeyleri dinlemeyi seviyorum. Dinlediğim en yumuşak skin müzik acdc'den "highway to hell" oluyor. Arch Enemy, Kreator falan sıkışık trafikte iyi gidiyor, İstanbulda hele tem yolunda gişeler trafiğinde kaldıysam akıl sağlığımı korumama iyi geliyor.
Motosiklet sürerken muzikle hiç işim olmaz, o farklı bir şey.

Eşim arabada jazz falan dinliyor, çocuklar da sabahları okula giderken anne bize mıy mıy şeyler dinletiyor dediler, hep birlikte seçtik bir flashdike mp3leri doldurduk, sabahları metallica, acdc falan dinleyerek gidiyorlar artık okula. Hanım da bana kızıyor senin yüzünden çocuklar da kafamı şişiriyor diye. :)
Çocuklara ben bu metallica'yı en iyi zamanlarında stadyumda canlı izledim hem de iki kere diye hava atıyorum. :)
18-19 yaşlarımda Skid Row'un "18 and Life" şarkısını bol bol dinlemiştim. Motosiklette bende müzik dinlemem, motor sesi dinlemek çok daha hoşuma gidiyor. Nasip olurda bir gün yüksek hacimli bir motosiklet almak nasip olursa Uludağ'a çıkarken bana terapi gibi olur.

Çok gaza getiren şarkıları dinlemek istemiyorum çünkü içimdeki genç kan kaynamaya başlıyor :) bende Parisienne Walkways gibi sakin şarkılar dinleyip yol alıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
100 metrelik geminin makine dairesinde 2 tane otobüs gibi dev dizel ana makinelerin arasında kuytu sote bir yer bulup walkman kulaklığından son ses manowar dinlemek 4 saat vardiyanın nasıl geçtiğini anlamayacak kadar güzel etki yapıyordu.
Abi senin de geçmişinde Kemancı dışında Özlem Tekin ile küt küt hariç, Şebem Ferah ile fik fik hariç karanlık ve de tatsız anılar var.

Amirim selam:

1. Orta boy bir kuru yük gemisi ya da tankerde bulunan dizel motorların motor hacmi nedir?
2. Düzenli olarak böyle bir motorla haşır neşir olan birisine kıçıkırık bir motosiklet motorunun titreşimi ne eder? :D
Selam 🙂

Tamamda çalışırken gemideki dizel motorların üstünde oturmuyoruz motosikkette nerdeyse çatala girecek kadar yakınız 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ondan sonra Titanic niye battı , böyle gemi personelleri yüzünden tabiki batar 😅
Vardiyada kuytu yer bulmuşmuş , yav vardiyada makina dairesini , jeneratörleri , kompresörleri , kulerleri , sintineyi , yekeyi vs. belirli periyotlarla dolaşıp kaçak köçek var mı kontrol etmen , varsa derhal rapor etmen gerekiyor ☺️

Son düzenleme:
Motosikleti
Abi senin de geçmişinde Kemancı dışında Özlem Tekin ile küt küt hariç, Şebem Ferah ile fik fik hariç karanlık ve de tatsız anılar var.
Bahriye mektebinde lise 3e geçtiğimiz yıl çok eski bir gemi ile seyre çıkmıştık bir aylığına. Gemi eski, çalışan klima falan yok, yattığmız yerler üst üste 4 ranza, yan dönsen omzun çarpıyor öyle konserve kutusu gibi, o zamanlar rezillik gibi geliyordu ama şimdi arkadaşlarla çok güzel bir macera yaşıyormuşuz gibi hatırlıyorum.

Ondan sonra Titanic niye battı , böyle gemi personelleri yüzünden tabiki batar 😅
Vardiyada kuytu yer bulmuşmuş , yav vardiyada makina dairesini , jeneratörleri , kompresörleri , kulerleri , sintineyi , yekeyi vs. belirli periyotlarla dolaşıp kaçak köçek var mı kontrol etmen , varsa derhal rapor etmen gerekiyor ☺️
Yok yaa biz öğrenciydik o zaman. Lise öğrencisi olduğumuz için de makine dairesinde bize bir şey elletmiyorlardı, zaten eski gemi, diğer yerlerde sorun yoktu ama geminin personeli bu öğrenciler de niye geldi ayak altında dolanıyorlar gözüyle bakıyorlardı makine dairesine girdiğimizde, zaten o eski makineleri çalışır durumda tutmak zor, astsubay ve erler işlerini yapıyorlardı, biz de ilk kez vardiyadayken ne yaptıklarına bakıp fazla ayak altında durmayalım diye arazi oluyorduk. 4er saatlik 3er vardiya halinde sürekli çalışanları izliyorduk yani. Makine dairesi sıkıcıydı ama köprü üstü gözcü vardiyası eğlenceliydi, ege'de kıyılara yakın geçiyorken plajlara falan bakıyorduk.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bahriye mektebinde lise 3e geçtiğimiz yıl çok eski bir gemi ile seyre çıkmıştık bir aylığına. Gemi eski, çalışan klima falan yok, yattığmız yerler üst üste 4 ranza, yan dönsen omzun çarpıyor öyle konserve kutusu gibi, o zamanlar rezillik gibi geliyordu ama şimdi arkadaşlarla çok güzel bir macera yaşıyormuşuz gibi hatırlıyorum.
Abi o nasıl ortam öyle konserve pilaki gibi? Lise 3'te o gemide olsam cacık yapmaya ne zaman var ne de mekan. Şanslısın ki o arkadaşlıklardan hayır gelmiş, ben olsam gemiden indiğim anda silerdim hafızadan o arkadaşları.

Motosikleti
Abi o nasıl ortam öyle konserve pilaki gibi? Lise 3'te o gemide olsam cacık yapmaya ne zaman var ne de mekan. Şanslısın ki o arkadaşlıklardan hayır gelmiş, ben olsam gemiden indiğim anda silerdim hafızadan o arkadaşları.
benim 7 yılım, mezun olanların 8 yılı bir arada geçti, yatılı okul arkadaşlıkları başka oluyor, hala çoğu ile haberleşirim, hala kardeş gibiyiz, ne de olsa 8 yıl boyunca dip dibe yaşadık. Öyle sıkı bir bağ oluyor birlikte neler neler yaşamış oluyorsun. Aynı şehirde olanlar hala hep bir aradalar da ben uzakta olduğum için anca İstanbul'a gidebilirsem okulun mezunlar günde heybeli'de okulda buluşmaya gidiyorum anca.

Konu motosiklet önerisinden nerelere geldi yine :D
hep vstrom önermedim diye. :ROFLMAO:

araba sürerken jaz blues olmaz abiler ya rihanna'dan don't stop the music açılıp dans edilir.. lütfen.. ya da fat joe açıp kendini Baltimore sokaklarında Escalade ile turluyor falan sanacaksın, ışıklarda "kurşun manyağı mı olcam lan şimdi, bana kimse bi şey yapamaz ben zenciyim" diye rolleneceksin.. whatchu know about baltimoreeee.. ama motor sürerken dinlemem müzik yoksa ÇOK NET ölürüm.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bu forumdaki en tuhaf grubu ben dinliyorum sanırım.
"Dir en Grey" yazıp google'da aratın. Nu metal sevenler için bambaşka bir deneyim olacaktır.

Motosikleti
Ns200 15"
araba sürerken jaz blues olmaz abiler ya rihanna'dan don't stop the music açılıp dans edilir.. lütfen.. ya da fat joe açıp kendini Baltimore sokaklarında Escalade ile turluyor falan sanacaksın, ışıklarda "kurşun manyağı mı olcam lan şimdi, bana kimse bi şey yapamaz ben zenciyim" diye rolleneceksin.. whatchu know about baltimoreeee.. ama motor sürerken dinlemem müzik yoksa ÇOK NET ölürüm.
Arabam basık bir Tofaş olsaydı Dj Army dinler her sokak başında yanlardım.

Motosikleti
Ns200 15"
dostum o zaman bu konuya yazdığım yorum hiç hoşuna gitmeyecek...
Tofaş alıp basıp arabanın 3 te 1 değerinde ses tesisatı yapacak biri değilim, o yüzden sıkıntı yok. :) (Tofaş'a binmem gibi yanlış anlaşılmasın, saçma sapan modifiyeli araç sahibi asla olmam)

Anlamıyorum gerçekten o kadar yüksek ses ile kendileri nasıl rahat ediyor, arkadaşımda vardı kendim müziği duyamıyordum araç içindeki gürültü yüzünden. Kaliteli sistem olsun net çalsın en güzeli o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar