Motosiklet önerisi

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu mesaja kadar kimse v-strom tavsiye etmemiş. Sizce de bu işte bir tuhaflık yok mu? Bu mesajı ehliyetten ve cc de bağımsız olarak yazıyorum. Her ne olursa olsun ilk tavsiye Vstrom olmalıydı. Hiç yakıştıramadım.
şimdi benim aklıma bi marka geliyo ama dalga geçiyorum zannedilip trip yerim :/

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Kesinlikle haklılar test etmeye cesaretim onun için pek yok gidip de gs test etmem yok yere sahibi olmayalım 😁.
Royal enfield grubu olabilir.
Fantic almayacak olsam bile deneyim ya kafasındayım
Git guzel guzel test et, almayacaksan bile fikrin olur. Mt09 yamtyi tereddutsuz verdiler ama baska markalar 2 senelik ehliyet istedi, giciklar😂. Debriyaj kavrama noktasini cozunce hic sorun yasamadim ben.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben vstrom'u almadan önce herhangi bir vitesli motoru test etmeye cesaret edemiyordum, scootera alışmışken ne olur ne olmaz başıma iş almayayım diyordum.
Ama şimdi GS test sürüşü denk gelse gider test ederim, ne olacak yani vstromdan 50 kilo daha ağır, bir şekilde dikkatlice kafama geçirmeden sürerim diyorum.
Yine kardeşimin tracer 9'u bana korkunç geliyordu. şimdi motoruyla gelse de bir tur istesem diyorum.

Ged

Motosikleti
Ben vstrom'u almadan önce herhangi bir vitesli motoru test etmeye cesaret edemiyordum, scootera alışmışken ne olur ne olmaz başıma iş almayayım diyordum.
Ama şimdi GS test sürüşü denk gelse gider test ederim, ne olacak yani vstromdan 50 kilo daha ağır, bir şekilde dikkatlice kafama geçirmeden sürerim diyorum.
Yine kardeşimin tracer 9'u bana korkunç geliyordu. şimdi motoruyla gelse de bir tur istesem diyorum.
BEn mt09u kafama gecirmediysem sen gsi kafana hic gecirmezsin😂

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
BEn mt09u kafama gecirmediysem sen gsi kafana hic gecirmezsin😂
GS zaten kafaya geçecek bir motor değil sanırım.
Ben xmax'dan sonra mt9 ya da tracer9'a geçmeye çekinirdim hatta mt7 bile korkuturdu beni ama vstrom bu konuda rahat ve güvenli bir motor kafaya geçecek bir karakteri yok diye aldım, alıp da canlı karşımda görünce de bu sefer iriliğinden ve ağırlığından korktum ben eğitim almadan binmem buna demiştim. Ama 1 yıl ve 9bin km sonrası biraz kendime güvenim geldi.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
GS zaten kafaya geçecek bir motor değil sanırım.
Ben xmax'dan sonra mt9 ya da tracer9'a geçmeye çekinirdim hatta mt7 bile korkuturdu beni ama vstrom bu konuda rahat ve güvenli bir motor kafaya geçecek bir karakteri yok diye aldım, alıp da canlı karşımda görünce de bu sefer iriliğinden ve ağırlığından korktum ben eğitim almadan binmem buna demiştim. Ama 1 yıl ve 9bin km sonrası biraz kendime güvenim geldi.
Bizim yasta ve trafige bakisi bizim gibi olanlar cok sorun yasamaz bence. Olay limitleri zorlamak degilse, duzgun kullanmak sarti ile rahatca cc yukseltebiliriz

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hepsi bire bir aynı titremiyordur büyük ihtimal. Bir başka ihtimal de belki gaz kontrolünü gereğinden fazla sıkıyorsundur? O da titreşimin eli uyuşturma kapasitesini ciddi anlamda artıracak bir husus.
Bundan çok çok daha fazla titreyen motorlarla çok daha uzun km yol yaptım. Onda öyle bir sorun olmadı. Benim Dominarda ince tiz bir titreşim vardı. Voge 300 Rally ile depo bitene kadar zangır zangır gidiyordum ama yine de bir yerim uyuşmuyordu :D

Test etmek istediğin motora göre Bmw'dekilerin hangi motorla geldiğine baktığını biliyorum. Yani sallıyorum gs test etmek istiyorsun jetx ile gidersen vermeyeceklerdir. Ama atıyorum 500-600cc motor ile gidip sonraki motorum GS olacak imajı çizmek test motoru vermeleri için daha ikna edici olacaktır. Burada kıstas alır ya da alamazdan çok, güçlü motora hakim olamayıp kaza yapmasın başımıza bela açmasın şeklinde. Haklılarda kendilerince.
Borusan siteden randevu oluşturup gidince sadece kask , eldiven vs varmı diye bakıyorlar , defalarca 150 lik Medley ile gittim sorunsuz 1250 RT bile aldım ☺️
Bağladım telefonu verdim kolonlara Still Got The Blues u breh breh 😎

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Borusan siteden randevu oluşturup gidince sadece kask , eldiven vs varmı diye bakıyorlar , defalarca 150 lik Medley ile gittim sorunsuz 1250 RT bile aldım ☺️
Senden tırsmışlardır. Çam yarması gibi adamsın, üflesen dağıtırsın o beyaz yakalıları :)

Motosikleti
Ns200 15"
Üff abi ne yaptın ya, gün batımına karşı denize sıfır yolda hayal ettim bir an kendimi. 3.30 dan sonra still got the blues for you dediği yerde gitarın girdiği kısımla denk gelirse vay vay... 🫠

Dinlemeyenler mutlaka dinlemeli.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Rap müzikten pek hazzetmem ama rahmetli Dmx'in - X gon give it to ya" ki bu şarkıda da hav hav var, "Mike Tyson song" , "First i'm gonna crawl" , Dr.Dre "Still" şarkılarıyla yerlilerden Semicenk'in geçmişin bazı güzel parçalarını kullandığı "Batık gemi" , "Eyvah neye yarar" şarkılarını sık sık dinlerim.

Bunların melodisi güzel de olsa hiçbiri Manowar "Achilles, agony and ecstasy in eight parts"ın yanına bile yaklaşamaz.

Motosikleti
Ns200 15"
Rap müzikten pek hazzetmem ama rahmetli Dmx'in - X gon give it to ya" ki bu şarkıda da hav hav var, "Mike Tyson song" , "First i'm gonna crawl" , Dr.Dre "Still" şarkılarıyla yerlilerden Semicenk'in geçmişin bazı güzel parçalarını kullandığı "Batık gemi" , "Eyvah neye yarar" şarkılarını sık sık dinlerim.

Bunların melodisi güzel de olsa hiçbiri Manowar "Achilles, agony and ecstasy in eight parts"ın yanına bile yaklaşamaz.

Abi 23.20 den itibaren sabah alarmı yapmalı. :D

Motosikleti
Ns200 15"
The Triumph of Steel albümü gerçekten çok leziz bir albümdür. Lakin araba, motor, gemi, kayık, uçak, traktör sürerken hatta drone uçururken arka planda dinlenebilecek bir albüm değildir.
Daha çok sporda gider bu tarz abi, powerlift yapıyor olsaydım liste bunlardan ibaret olur.

Araç kullanırken bu kadar sert tarz gitmiyor, blues rock ve slow blues benim tercihlerim. :)

En hızlı dinleyeceğim şarkı Twista overnight celebrity. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar