RTR 200 çok güzeldi ama buradaki TVS servisi gıcık bir adamdı ve debriyaj maneti için 1500₺ alıp 1 yıl süre vermişti, bizde ona gıcıktık. Bakım yaparken söylediğimiz sorunları gidermemişti bile. Isınamadık birbirimize bende sattım motoru 80 bine. Ucuz yollu ve yürütmek için fazla masrafı olmayacak bir Japon aramaya başladım. Ucuz da olsa kilometreli de olsa Japon olacaktı, o "Japon Motoru" denen meyveyi ucundan da olsa tatmalıydım. CBF 150 ve YBR 125 baktım, şehir merkezinde yüksek silindir hacmine gerek yoktu ve skuter istemiyordum. Denk gelen motorların ya son sahibi olup yürütmek için tonla masrafa girerdim yada bütçem motorları almaya el vermezdi. 29.000₺'ye 28 bin küsür kilometrede 2014 model Hero Thriller 150 aldım. Kalan parayla da oranın buranın borcunu azalttık/kapattık. Çekme belgeli, 200cc yükseltme kitli, çakma Akrapoviç egzozlu, Pulsar NS far kafası olan bir motorum var. Kulağa kötü gelebilir ama gidişinde yamukluk, şasesinde sorun, egzozun orasında burasında patlak veya marş almasında sorun yok ve alt-üst contalardan yağ sızdırmıyor. Egzozu CBF 150 egzozu takıp motoru aklayıp paklayıp A noktasından B noktasına 2 kişi gidebileceğim, ucuz, tamir edilebilir, kurcalayabileceğim ve başına bir şey gelse tamiri için yetkili serviste aylarca yatırmayacağım bir motor sahibi oldum. Aldıktan sonra araştırırken de CBF 150 bloğu kullandığını gördüm, Hint malı Japonum oldu anlayacağınız.