- Motosikleti
- Pilsan Cobra
Bunu not alın, ben biraz fil hafızalıyımdır. Saçma sapan detayları asla unutmam. Ama isim ve numara tutmam mesela aklımda. Bu eleman doğrudan Akrep'in ta kendisi. Her şeyi tutuyor. Hatırladığım herşeyi kanıtlardım. Ancak eski mesajları gözükmüyor. Önceden yazdığı herşeyi tekrar yazmaya devam ediyor. Forumu günlük gibi kullanıyordur eminim. Konularını görmüyorum, kendime olan saygımdan ötürü engelini kaldırmayacağım. Kaç konu açtı, kaç mesaj yazdı? Hangisi mantıklı konular ya da sorular? Bak cevap verdi demiyorum. Cevap verecek bilgi birikimi yok. Sen cevap ver kendi kendine 
Ben bugün sana teknik bir soru sorsam eminim bir fikrin vardır, yoksa bile araştırır bulursun. Bilgi kaynağısın benim ve diğer forum üyeleri için. Hepimiz burada bir mesai tüketiyoruz, gerektiğinde araştırıyor buluyor zaman harcıyoruz. Bilgi parayla satılır. Dışarıda o bilgiyi para ile sağlamak yerine yardımlaşma amacı güder forumlar. Bu eleman ne sağlıyor bize? Zaman kaybı. Eğlensek tamam. Diğer hesabıyla eğlendiriyor gibi oldu sonra sapıklığını gün yüzüne çıkarıp kabak tadı verdi.
Ahmak insanlara tahammülüm yok maalesef.
Neyse bu ahmak yüzünden konunun akışı bozulmasın kusura bakmayın.
Ben bugün sana teknik bir soru sorsam eminim bir fikrin vardır, yoksa bile araştırır bulursun. Bilgi kaynağısın benim ve diğer forum üyeleri için. Hepimiz burada bir mesai tüketiyoruz, gerektiğinde araştırıyor buluyor zaman harcıyoruz. Bilgi parayla satılır. Dışarıda o bilgiyi para ile sağlamak yerine yardımlaşma amacı güder forumlar. Bu eleman ne sağlıyor bize? Zaman kaybı. Eğlensek tamam. Diğer hesabıyla eğlendiriyor gibi oldu sonra sapıklığını gün yüzüne çıkarıp kabak tadı verdi.
Ahmak insanlara tahammülüm yok maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neyse bu ahmak yüzünden konunun akışı bozulmasın kusura bakmayın.