Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

Motosikleti
yok:(
Tiger 800 den sonra Tiger 850 aldım ve 3-4 ay kadar kullandım. Kesinlikle Tiger 800 ün tadını vermedi.
*130-140 km lerden sonra ciddi bir titreşim var.
*Bacaklara aşırı sıcaklık veriyor.
*Ekran bana göre yetersiz.
*Satmak çok zor.
Alabiliyorsanız Tiger 900 alın derim.
850 de gaz gecikmesi varmıydı abi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi daima sağlık olsun cana bir şey gelmesinde bisikletle bile gidilir.
Bakalım, doktora gittim, 50bin bakımını geçirmişim diye fırça attı. Ne 50bin'i, 40bin bakımı da yaptırmadım 30bin de bakım yaptırmadım daha ilk rodaj bakımım sayılır bu benim dedim. 55bin'de dayadı işte kolesterol ilacını. hazır bakıma girmişken komple bakıma girdim, ortopedi de bir baksın deyip belden MR bile çektirdim 3 gün önce, bakalım onda ne çıkacak. Motosiklet sürmek dışında hep hımbıl hımbıl oturuyorum, evden çalıştığım için de pandeminden beri tam hımbıl oldum, hımbıllıktan kurtuluyorum diye hanım motorla gezicem dediğimde tabi git gez evden çıkmış olursun diyor artık. :)

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2.el Honda NX500 bakarken aynı fiyata 2021-22 model Triumph Tiger 850 Sport alınabileceğini farkettim. Çok yakışıklı alet, acaip hoşuma gitti. Kullanan, bilen, yorum yapabilecek biri varsa anlatıverin yahu.

Şu önü ağaç kakan gibi duran touring tarzı motosikletleri bir türlü sevemedim o yüzden ben tavsiye etmem kazalardada daha çabuk dağılıyor darbeyi tam öndeki boşluğa denk gelince motorun önü kabak çiçeği açılıyor birgün çok param olursa alacağım iki model motor var birisi goldwing diğeri hayabusa

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Triumph'un global sitesinde Tiger 850 Sport modeli görünüyor; geri gelmiş sanırım? (Gerçi motor kesinlikle yenilerden değil; eski düşük güçlü 84hp motor...)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
2.el Honda NX500 bakarken aynı fiyata 2021-22 model Triumph Tiger 850 Sport alınabileceğini farkettim. Çok yakışıklı alet, acaip hoşuma gitti. Kullanan, bilen, yorum yapabilecek biri varsa anlatıverin yahu.
Ben bulabilirsen 2017-2018 model, 3.generation diye geçen makyajlı, tft ekranlı, led farlı Tiger 800 XRx ya da 800 XRt al derim. Tadına doyamazsın o kadar söyleyeyim.

Eski Tiger'lardan 1050 Sport da çok efsane. Diğerleri fazla transformer geliyor bana nedense, özellikle yandan bakınca.
1050 yi test ettim fena uzuyor hatta 1200 Tiger dan bile daha agresif gaz tepkisi var da süspansiyonu çok sertti , makinayı Koşuyolu ndaki ana bayiden aldım bizim yamalı asfaltımız için çok sertti bozuk yerlerde racing gibi fena sarsıyor..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
klasik sayılan bir araba alır sağda solda "Motosiklet tehlikeli yiğenim" diye salça olurdum.
En kalas kalasik.
IMG_1878-65CDE5A8CC274-530_393.jpeg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
En kalas kalasik.
IMG_1878-65CDE5A8CC274-530_393.jpeg
Bizim burada çok var bunlardan.
Bizim sokağın başındaki cadde ilçenin piyasa caddesi, akşamları egzos bağırta bağırta geçiyorlar. Ev de hemen sokağın başında olunca bütün gürültüleri duyuluyor. Belediye başkanına gidip bu caddeye hız tümseği yapın kafam şişti diyeceğim. :ROFLMAO:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bizim burada çok var bunlardan.
Bizim sokağın başındaki cadde ilçenin piyasa caddesi, akşamları egzos bağırta bağırta geçiyorlar. Ev de hemen sokağın başında olunca bütün gürültüleri duyuluyor. Belediye başkanına gidip bu caddeye hız tümseği yapın kafam şişti diyeceğim. :ROFLMAO:
IKi hiz tumsegi arasi daha cok pati yaparlar, aklinda olsun😂

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bakalım, doktora gittim, 50bin bakımını geçirmişim diye fırça attı. Ne 50bin'i, 40bin bakımı da yaptırmadım 30bin de bakım yaptırmadım daha ilk rodaj bakımım sayılır bu benim dedim. 55bin'de dayadı işte kolesterol ilacını. hazır bakıma girmişken komple bakıma girdim, ortopedi de bir baksın deyip belden MR bile çektirdim 3 gün önce, bakalım onda ne çıkacak. Motosiklet sürmek dışında hep hımbıl hımbıl oturuyorum, evden çalıştığım için de pandeminden beri tam hımbıl oldum, hımbıllıktan kurtuluyorum diye hanım motorla gezicem dediğimde tabi git gez evden çıkmış olursun diyor artık. :)
Ben biraz hor kullanmışım doktor sekman değiştirdi. :ROFLMAO:

Iste tumsekten sonra gaza abanacaklar, o egzoz pata patasi ve lastik cayirtisi direkt o kosede baslayacak😂
Dünyada sadece bu Tofas da olan bir özellik var , bakalım kimler bilecek , evet Tofas severler çıksın ortaya bakalım 🙂
Başka hiçbir otomobilde olmayan bu özellik nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar